Морали смо саговорника да питамо и о томе шта ће се дешавати са реновирањем осталог дела стадиона (трибине, прес-центар, ВИП салон...), о чему је било доста приче у минулом периоду.
- Једино што сада могу да кажем је то да ће и тих радова бити. План реконструкције могли смо да видимо на основу презентације куће ДБА. Која ће бити динамика тих послова, у овом моменту не могу да вам кажем. Ускоро ће Нови Сад добити осавремљен стадион „Карађорђе“, који ће испуњавати све услове који су потребни да Војводина може да игра европске утакмице. Уз то, искрено се надам да ће се у наш град вратити и омладинска репрезентација Србије, а надам се да ће, када радови буду завршени, и наша А селекција играти сусрете на овом стадиону. То кажем, јер сам сигуран да новосадска публика заслужује да убудуће ужива у врхунским утакмицама – додао је Петар Ђурђев.
Бићее, чим буде струје
Sramotan članak - priča je tako zamazana da površni čitalac stiče utisak da se radi neka ozbiljna rekonstrukcija stadiona, a naravno reč je samo o terenu.
A odgovor na gornje pitanje je klasičan pilićarsko politički - kao biće jednom sigurno, kada ne znamo, a nemaju pojma jer čekaju šefa da im javi, koji naravno ima pametnija posla.
Neverovatno je za ovog čoveka - bivšeg člana našeg foruma i velikog navijača Voše da sebi ovo dozvoljava, sto bi rekao Milan "pošto obraz?"
Da podelim neke skroz sveže podatke do kojih sam došao.
Iz izvora koji mi se do sada pokazao prilično upućenim sam dobio informaciju da se zaista sprema ozbiljna i kompletna rekonstrukcija stadiona. Po istoj priči pravi se potpuno novi projekat koji će sigurno obuhvatiti sve neophodne elemente za dobijanje evro licence, a koji treba da bude gotov najkasnije do kraja godine nakon čega će se znati i kolika će biti vrednost svih tih radova.
Sve tribine će doživeti ozbiljne promene, ceo stadion će izvana dobiti novi izgled i fasadu, a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.
To je ono što sam čuo, pokazaće vreme da li će i biti tako, ali kažem do sada se sve što sam dobijao preko ovog kanala pokazalo vrlo pouzdanim.
Cane wrote: ↑Mon Jul 01, 2024 7:42 pm
a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.
Ovo je ozbiljna greška i nepoznavanje mentaliteta Stare garde, Enca i ostalih navijača sa istoka. Ako istok natkriju oni će pomisliti da su na zapadu i svi će kolektivni napustiti stadion. Pa Toša je ostao da sedi i po onoj kiši sa Čukom
Sijalice su im dosta
Znate kako se kaže, po koliko sam kupio po toliko i prodao.
Ono što sam čuo preneo sam vam, više podataka od onog što sam napisao nemam. Zaista se ne mogu zakleti da je 100% tačno ali ja ne odbacujem odmah u startu jer priča ne potiče od nekog šarlatana nego od nekoga ko je u prilici da sazna ovako nešto pre nekih drugih.
Kako god bilo naredni meseci će pokazati da li je istina ili ne.
a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.
Ovo je ozbiljna greška i nepoznavanje mentaliteta Stare garde, Enca i ostalih navijača sa istoka. Ako istok natkriju oni će pomisliti da su na zapadu i svi će kolektivni napustiti stadion. Pa Toša je ostao da sedi i po onoj kiši sa Čukom
Sijalice su im dosta
Ne brini se ti za nas, period privikavanja svakako ide preko Bačke Topole. Toliko ćemo tamo biti domaćini dok se bude natkrivao naš istok da ćemo izumreti čekajući, a ko preživi zaboraviće kako je nekad izgledala naša tribina. Verovatno će se do tada i TSC Arena raspasti od starosti.
Da podelim neke skroz sveže podatke do kojih sam došao.
Iz izvora koji mi se do sada pokazao prilično upućenim sam dobio informaciju da se zaista sprema ozbiljna i kompletna rekonstrukcija stadiona. Po istoj priči pravi se potpuno novi projekat koji će sigurno obuhvatiti sve neophodne elemente za dobijanje evro licence, a koji treba da bude gotov najkasnije do kraja godine nakon čega će se znati i kolika će biti vrednost svih tih radova.
Sve tribine će doživeti ozbiljne promene, ceo stadion će izvana dobiti novi izgled i fasadu, a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.
To je ono što sam čuo, pokazaće vreme da li će i biti tako, ali kažem do sada se sve što sam dobijao preko ovog kanala pokazalo vrlo pouzdanim.
Istocno stajanje wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 6:28 am
@ernesto je vec napisao da ce biti ulozeno 10 miliona u stadion.
Druga je stvar sto niko ne veruje u to, jer im je ovo ko zna koje obecanje sto se tice stadiona.
Naravno da niko ne veruje, s razlogom.
Treba samo malo mućnuri glavom i razmisliti šta se može uraditi za 10,5m€?
Svako ko živi u NS može otići do Detelinare i videti rekonstrukciju stadiona vrednu oko 3,3m€. Onda neka zamisli "rekonstrukciju" našeg stadiona. Ja te priče koje plasiraju iz kluba ovde na forumu ne bih uzimao za ozbiljno.
masterNS wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 8:09 am
Kad vec imamo ljude koji saznaju pre drugih ljudi bilo bi dobro da saznamo i sta u klubu misle o prelasku jovanovica? Jel sam propustio nesto?
Trenutno stadion samo sluzi da pokrije da se vratio pogresan bivsi igrac, da je jovanovic otisao skoro pa za dz, ...
Nisi ništa propustio. Postoje filteri i dozira se kako im odgovara.