Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Neizlecivi

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Daodao bih da uostalom o Milanu, njegovom karakteru i nefudbalskim karakteristikama dosta govori i to da je prvi igrac posle xy godina, koji prelazi u blizance, a ljudi mu zele srecu i sve najbolje :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Још једно Вошино дете.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Maki

Post by Maki »

Neizlecivi wrote: Sat Jul 13, 2024 8:56 am Pobogu Maki, da li si gledao ti ijednu nasu utakmicu prosle sezone? Ubedljivo najlosija pozicija nam je bila desni bek.
Poenta mog posta je da je bukvalno svim timovima u našoj ligi desni bek najslabija karika, zato se moraju dovoditi pojačanja spolja.
Seri se iživljavao protiv svih ekipa, ali i svi levi napadači u ligi, jer nema koga da ih čuva. Mislim da ga je jedino mali Mimović iz Zvezde uštopovao. Prethodno je Zvezda prodala kao suvo zlato Nedeljkovića koji je bio parnjak Bukincu na beku u mlađim kategorijama, ali se dečko povredio. Sve što valja pokupi Zvezda, a ono ostalo od desnih bekova je sve preko 30 godina.
Evo, Čuka je preuzela od TSC najboljeg desnog beka lige Cvetkovića koji ima 34 godine.
Duplof

Post by Duplof »

Turija wrote: Sat Jul 13, 2024 9:27 am Hvala Lazarevicu za trud, zelju i motiv, ali Vosa mora praviti bolji tim.
Mislim da ce tamo igrati manje, nego u Vosi. U svakom slucaju: srecno!.
+1

Hvala, Lazo!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 11:09 am
Neizlecivi wrote: Sat Jul 13, 2024 8:56 am Pobogu Maki, da li si gledao ti ijednu nasu utakmicu prosle sezone? Ubedljivo najlosija pozicija nam je bila desni bek.
Poenta mog posta je da je bukvalno svim timovima u našoj ligi desni bek najslabija karika, zato se moraju dovoditi pojačanja spolja.
Seri se iživljavao protiv svih ekipa, ali i svi levi napadači u ligi, jer nema koga da ih čuva. Mislim da ga je jedino mali Mimović iz Zvezde uštopovao. Prethodno je Zvezda prodala kao suvo zlato Nedeljkovića koji je bio parnjak Bukincu na beku u mlađim kategorijama, ali se dečko povredio. Sve što valja pokupi Zvezda, a ono ostalo od desnih bekova je sve preko 30 godina.
Evo, Čuka je preuzela od TSC najboljeg desnog beka lige Cvetkovića koji ima 34 godine.
@ Maki
Tacno zapazanje za Serija. I mene je jako iznenadilo da ga je Mimovic ustopao. Sad da li je to bio dobar dan Mimovica ili los Serija, nije mi bas najjasnije?
Ja sam ocekivao lak prolazak Serija pored mladog i neiskusnog Mimovica. Medjutim, sve je suprotno bilo, sto me dosta zabrinjava pred nase evropske utakmice.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Deep Purple wrote: Fri Jul 12, 2024 11:22 pm Nema ništa od Nikolića kod nas, plan je da se gurne neko naš iz omladinskog pogona ili da se dovede neki mlad igrač sa potencijalom kao alternativa Buteanu.

Problem kod nas je što možemo po par sezona da pljujemo konstantno nekog i kada ode onda se hvatamo nekih emocija.

To je sve posao i profesionalizam, naravno da ka nekim fudbalerima izgradimo neku povezanost i empatiju ali ne mogu da se otmem utisku da se nekada i preteruje mada to je kao i sve drugo pretežno samo trenutno stanje.

Pretpostavljam da je sa Lazarevićem raskinut ugovor ili mu data sloboda izbora odnosno traženja nove sredine.

Nismo ga mi ponudili partizanu, to sve kruži kroz menadžere, negde je pušteno da partizan traži beka, Lazarevićev menadžer ih kontaktirao jer on “ostaje bez kluba ili je slobodan u izboru sredine ako nađe sebi nešto odgovarajuće” i tako se dođe do dogovora.

Ja sam mišljenja da smo se mi gotovo svih koji nemaju neki uticaj na igru oslobodili i da smo za naše uslove spojili dva dobra prelazna roka ali da ima tu još par rupa i da verujem da nam treba još jedan rok da sve bude zakrpljeno kako treba.

Po mom mišljenju najviše nam fali još jedan vezni.

Pozicija polušpica po meni nije toliko hitno potrebna koliko neki zadnji, centralni vezni.

Eto i Vukić je ostavljen kao neka treća opcija u napadu za šta ima kvalitet i pridodaje neku širinu ako zatreba da uđe sa klupe ili odmori i odmeni nekoga, on ima kvalitet da u našoj ligi reši neke mečeve sa klupe ali nije za veću ulogu i mislim da mu je to taman i da može mnogo bolje da se iskoristi pogotovo sa novim bekovskim parom.

Nema smisla da se dovodi napadač a imaš Ivanovića na kog želiš da staviš fokus, da mu ovo bude sezona potpune afirmacije jer je pokazao da može a tu je i Vukanović plus je i Bolingi na platnom spisku.
Ja sam od omladinaca zapazio svojevremeno malog Hromisa na desnom beku tako da tipujem da se na njega misli a sto se tice ovoga sta nam najvise fali ja bih fokus stavio na trenera jer ce nam sa boljim trenerom svaki igrac biti 30% bolji nego sto ga vidimo a ceo tim ... Steta za malog Jovanovica sto nije ispostovano ono sto je dogovoreno, imao bi kod nas lagano dabl dabl ucinak sa 60-70 minuta po mecu bez obzira na trenera (doduse, na sajtu nije ni objavljeno da je otisao).

Na sajtu nisu stavili na koliko je potpisao Dele.
„Hasta la Victoria Siempre!“
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maki, fudbalska pijaca ne funkcionise u vakuumu kao na FM-u.
Lazarevic je prosle sezone upisao gol i 4 asistencije na 39 utakmica. Bjekovic je uspeo da nakupi 16 utakmica i da za to vreme upise jednu celu asistenciju. Kada uzmemo u obzir godine i ligu, ko je za njih mogao dati te pare?

Ako je nekom pruzena sansa, onda je pruzena njima dvojici. Pobogu, pa Bjekovic ima skoro 70 utakmica za nas, a Lazarevic ravno 120.

Ja mogu donekle da se identifikujem sa pricom o identitetu, zeljom da budemo klub koji svojoj deci pruza sansu i shodno tome prihoduje, ali mi nismo Bilbao. Niti ima potrebe da budemo Bilbao. Pogotovo ne na pozicijama na kojima ne ide.

Butean deluje kao jebeni zid nazad, a kad uzmemo u obzir da pored Lazarevica i Bjekovica nije prosao samo onaj ko nije hteo, matematika je vrlo jasna.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ponudili smo 250.000 za Karikarija, ali odbijeni smo. Karikari ide u drugu ligu Danske.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
1892

Post by 1892 »

Turija wrote: Sat Jul 13, 2024 11:41 am
Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 11:09 am
@ Maki
Tacno zapazanje za Serija. I mene je jako iznenadilo da ga je Mimovic ustopao. Sad da li je to bio dobar dan Mimovica ili los Serija, nije mi bas najjasnije?
Ja sam ocekivao lak prolazak Serija pored mladog i neiskusnog Mimovica. Medjutim, sve je suprotno bilo, sto me dosta zabrinjava pred nase evropske utakmice.
Ako mislite na finale Kupa, Seri je tu bio naš najbolji i najopasniji igrač i konstantno udvajan od njihovog beka i krila tako da ovo, najblaže rečeno, nije istina. Na stranu to da Mimović jeste dobar igrač.
Come on you Reds!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

gospodinFKV wrote: Sat Jul 13, 2024 12:00 pm
Ja mogu donekle da se identifikujem sa pricom o identitetu, zeljom da budemo klub koji svojoj deci pruza sansu i shodno tome prihoduje, ali mi nismo Bilbao. Niti ima potrebe da budemo Bilbao. Pogotovo ne na pozicijama na kojima ne ide.
Mislim da mi treba da težimo da budemo upravo kao Bilbao.
To je jedino na čemu možemo izgraditi koliko toliko zdravu priču.
Pri tome ne mislim da se može postići copy-paste.
Bilbao je svoju politiku stvorio jako davno, svoje ciljeve, prihode/rashode isto tako.
I nemojte misliti da to nema veze sa politikom, ima vrlo.
Zna se i u Španiji ko su centri i ko generiše najviše novca, u koga i u koje regije se ulaže.
Baski su se izborili za svoj položaj u okviru Španije, svoj identitet, istovremeno odjebavši ETA-u.
Bilbao je kao grad tada procvetao, a fudbal ide uz to.

"Uloge su davno podeljene i svak ide svojim putem..." kako i titule u ovoj državi.
Ko nađe svoju "priču" imaće oko čega da okuplja ljude koji će generisati i ostale stvari.
Opet ću navesti TSC jer su ljudi tamo nekako slično postavili stvari.

Kao što rekoh, ne može copy paste i u tom smislu je ok prilagođavati i igrački kadar trenutno.
Ali ako izgubimo ono što je neka srž ovog kluba kontam da nije dobro.
Bjeka je po meni mogao da bude u ekipi i da nastavi da radi i da se bori.
Eno ga celo leto na Indeksu, trenira...
Naravno, kao što reče Radoye, Novi Sad se promenio, pa sam i ja verovatno u zabludi.
Moguće da ovom klubu treba samo rezultat, koji dolazi sa novcem dokle novca ima.
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Варјачић из Младости Лучана прошле сезоне:
35 утакмица 6 голова 6 асистенција
Мислим да би био добра резерва,једино што има 33 године.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Savcic Luka wrote: Sat Jul 13, 2024 1:14 pm Naravno, kao što reče Radoye, Novi Sad se promenio, pa sam i ja verovatno u zabludi.
Kakav Bilbao, pa mi smo skoro pa periferija Beograda. I mentalno a bićemo i geografski kako se približavamo širenjem. Cela vrhuška u gradu pa i klubu gleda ka Beogradu u svakom smislu. Niko tu niti može a kamoli da želi da stvara ovde neku posebnu priču.
Io odio Belgrado
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Red Marquis
Onda si citirao pravi deo mog upisa.
Maki

Post by Maki »

1892 wrote: Sat Jul 13, 2024 1:03 pm Ako mislite na finale Kupa, Seri je tu bio naš najbolji i najopasniji igrač i konstantno udvajan od njihovog beka i krila tako da ovo, najblaže rečeno, nije istina.
Na toj utakmici im je beka igrao Koreanac, mislimo na prethodnu, u Novom Sadu, 0:0. Tada sam ga prvi put gledao i stalno pitao, ma ko im je ovaj? Prvi put sam bio čuo za njega.
Turija

Post by Turija »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 1:53 pm
1892 wrote: Sat Jul 13, 2024 1:03 pm Ako mislite na finale Kupa, Seri je tu bio naš najbolji i najopasniji igrač i konstantno udvajan od njihovog beka i krila tako da ovo, najblaže rečeno, nije istina.
Na toj utakmici im je beka igrao Koreanac, mislimo na prethodnu, u Novom Sadu, 0:0. Tada sam ga prvi put gledao i stalno pitao, ma ko im je ovaj? Prvi put sam bio čuo za njega.
Tacno @ Maki, na tu utakmicu u Novom Sadu sam i ja mislio.
Zato me i zabrinulo, a mislio sam da ce ga ,,lomiti" u svakom prodoru, a ne znam da li ga je Seri prosao jedanput? Dobar ce im biti taj momak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply