Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
cele

Re: Transferi

Post by cele »

VošaNS wrote: Sat Jul 13, 2024 12:29 pm Ponudili smo 250.000 za Karikarija, ali odbijeni smo. Karikari ide u drugu ligu Danske.
Ako se dobro sećam Matić je rekao da će ga zadržati za narednu sezonu u Ubu, ali kad bismo malo zategnuli ponudu, ništa ne bi bilo nemoguće… Ja lično smatram da bi Karikari bio perfektan igrač za Vošu i da vredi mnogo više nego tih 250k. Verujem da bi bio novi Abu i da bi igrao za navijače… Takodje Kari uskoro dobija srpski pasoš ako se ne varam što je takodje bitna stvar… Ako klub napravi novu ponudu apsolutno podržavam taj potez!
ernesto

Post by ernesto »

VošaNS wrote: Sat Jul 13, 2024 12:29 pm Ponudili smo 250.000 za Karikarija, ali odbijeni smo. Karikari ide u drugu ligu Danske.
Moram da demantujem ovo, nismo nikad poslali ponudu za njega.
Banujte me molim vas :beg:
VošaNS

Post by VošaNS »

ernesto wrote: Sat Jul 13, 2024 3:45 pm
Moram da demantujem ovo, nismo nikad poslali ponudu za njega.
Okej, onda se izvinjavam na pogrešnim informacijama. Tako sam čuo i preneo. Ako nije tačno, moja greška.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ernesto

Post by ernesto »

Sve ok brate
Banujte me molim vas :beg:
Maki

Post by Maki »

Hajde insajderi, dajte molim informacije ko odlazi, jer tim nam je do prekjuče bio fino skockan, a sada se ubrzano raspada...
Novi igrači nam posle Sičenjea uopšte ne trebaju. Bez Delea smo lagano mogli, a sada smo samo na jednom desnom beku, bez ikakvog iskustva i karijere.
Ostaju li naši najbolji igrači Radulović, Ivanović, Korać i Seri i dokle? Postoje li ponude koje se teško odbijaju i da li ŽELE da odu pa moramo da ih pustimo?
Bane

Post by Bane »

Bilo bi lepo ako neko zna da napiše informacije o pojedinim mladim igračima koji su bili na pozajmicama a sad nemamo vesti o njima, naprimer Kokanović, Abadžija, onaj golman što je u NS branio.... Pa na primer Butraković i Borovina jesu li još u omladincima ili ne... Jebiga klub nam je malo škrt sa informacijama...
Karlsson

Post by Karlsson »

Pošto je onaj mali razmaženi i nadmeni sin otišao bilo bi super kada bi Butrakoviću dali barem deo prostora koji su namenili dotičnom pošto igraju istu poziciju.
hvylarn

Post by hvylarn »

Slažem se za Butrakovića, trebalo bi ga gurnuti u prvi tim i dati šansu. Potencijal je i iz naše je škole.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

hvylarn wrote: Sat Jul 13, 2024 6:46 pm Slažem se za Butrakovića, trebalo bi ga gurnuti u prvi tim i dati šansu. Potencijal je i iz naše je škole.
Uz Butrakovica dodati Kovaceva,Sukaceva,Abadziju i Popovica.
djoks

Post by djoks »

По мени би требао још један задњи везни јер имамо само 2 Његоша и прелетановића, Савићевић није задњи везни
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Piše se puno u ovoj temi, ne stigoh sve pošteno da ispratim, ali da dodam neka moja dva dinara.
Ako se zanemari, emotivna strana, odlasci Zukića, Bjekovića i Lazarevića su fudbalski logični, oni nisu bili fizički na nivou ostatke ekipe. Sledeći igrač iz te grupe, koji mi nije bio kompaktan sa ostatkom ekipe je Radulović, a tu je doveden Bamidele. E sada po istom tom principu, Poletanović se takođe ne uklapa u ono što nam treba tako da mi njegov dolazak nije jasan.
Mislim da smo jači nego prošle godine, bar u teoriji.

Mislim da će na Ajaks razbiti, ali da u ligi možemo dobru priču da izguramo. Pre svega, da konačno ne strepimo od slabijih ekipa.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Image
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Do sada je sve manje vise bilo razumno, moze se naci makar kakva logika u svemu... Ali sta mi dobijamo sada prodajom Ivanovica. Decko je odigrao dobru polusezonu i moze da samo eksplodira jos vise sledece. Zaista smesno i ocajno. Nabijem vas da ne kazem gde, ako ga zaista uvaljate ovako i u ovom trenutku.
Danilo

Post by Danilo »

Da bi kupovao moras prodavati.Skupo prodaj jeftino kupi.
Borovina nije poveden na pripreme sto mislim da je greska, igrace za omladince.Izuzetan osecaj za gol, malo mu manjka visine. U kadetskoj ekipi imamo najaceg desnog beka malog Velickog koji ima jak potencijal i koji je u16 ili u17 reprezentativac.U ovoj situaciji bi ga prikljucio prvom timu iako je zelen kao sto je bio i Laza.ostali nasi omladinci nemaju kvalitet za prvi tim sto je debakl omladinske skole..Cak ni mladi igraci koji su pozajmljeni drugima.Za Lazu se givori da je otisao za 150.000.Bjeka nije imao malu platu i teako da ce je imati bilo gde drugde ko ovde.odustalo se od Nikolica beka iz Zvezde.Kabica su hteli da nam vrate za dug od 800.00 eura koji nisu cigani platili....S ibzirim da te pare necemo videti ocekujem neku kompenzaciju za nekoh njihovog igraca.
Salvador

Post by Salvador »

Danilo wrote: Sat Jul 13, 2024 10:45 pm ...Kabica su hteli da nam vrate za dug od 800.00 eura koji nisu cigani platili....
JeBoTe!!!
Da, hajde da ga vratimo kao da se nista nije desilo.
Pa ti imaj opet sa ciganima posla.
Post Reply