VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30

Post by VošaNS »

A šta ćemo sa dresovima? :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

ultra komsa wrote: Thu Jul 25, 2024 11:35 pm Brate Slavadore, koliko imas utamica da si odigrao na velikom terenu? Cisto onako, za nas siroke mase. Posto smo do sada lomili sve pred sobom, pucamo od mocnih igraca, pa smo se razmazili. To sto ti zoves, jeste klasa. Klasa se stice godinama, budzetom. Ti mi samo objasni sta mi imamo od toga. Dali su ono izmedju nogu i nama skromnijim je to dosta.
Brate komšo, momci su sami pokazali da mogu do pobede do na 10 minuta do kraja i bez tih mnogih utakmica na velikom terenu, čemu onda useravanje i bunker koji vodi ka porazu?
Naravno da je ovo ostalo što vi pričate tačno, ali ne pruža se ovakva šansa svaki dan da bi se tako lako prokockala.

Za mene Vojvodina nije neki IMT ili Čukarički pa da se zadovoljavam porazom od 1:0 u situaciji kada smo lako mogli i da pobedimo.
Ovaj klub je nekada bio šampion u većoj državi od ove (u kojoj mu je to sada praktično zabranjeno), pobeđivao je pobednika kupa šampiona, imao je čak i stadion na kome je mogao da igra u evropskim takmičenjima.
Uostalom, doskorašnji kapiten i jedan od najboljih igrača Ajaxa poslednjih 10 godina je došao iz naše škole.

Sa takvim stavom "super što smo primili samo jedan gol od Ajaxa" ćemo i dalje tavoriti kao nebitni provincijalni klub sa luzerskim mentalitetom koji ispada u kvalifikacijama, a usput nema ni stadion, nivo nekog Zrinjskog ili Mornara.
ssnigd

Post by ssnigd »

Red Marquis wrote: Thu Jul 25, 2024 10:48 pm Izgledali smo kao jedan evropski tim a ne kao ekipa koja je sticajem okolnosti tu. Disciplinovano, i nisu fizički presisali.

Ali nisam mogao da uživam u meču koliko treba uz onog begešarskog idiota sa Arene. Prvo je bio u elementu ceo meč da smo mi ovde došli nekako da izbegnemo petardu, ceo meč potcenjivački. Onda kad krene da priča naravno da mora sve da mu kroz prizmu zvezde, kao i onaj bolid posle meča koji Njegoša nakon ovog meča pita jel mu se vratilo sećanje na neki gol dok je bio u ciganiji. Jebem vam svima sve mrtvo i živo.
Goveda sa areneaport mogu da nam se napasu slaninarskih muda. Svaki pojedinacno zaposleni u toj ogavnoj ciganskoj kompaniji.

Poraze ne treba slaviti nikada. Rezultat na kraju jeste realan, najvise zbog poslednjih 20min prvog poluvremena. Do tada i veci deo drugog poluvremena bili smo egal.
Cestitke svima na borbenosti, na insistiranju da igramo fudbal i ne panicimo. Bandovic je ovo momacki spremio, a posebno kako mu je ekipa usla prespremna u drugom delu.
Ono na cemu moramo raditi su te rupe tokom utakmice kada nestanemo sa terena. No, za to nam treba jos dosta ovakvih utakmica. Takodje, podici fiziku za jos 20-30%, onda bismo izdrzali 0:0.

Hrabro u nedelju protiv Pazara. Ima za revans sa Ajaksom jos vremena.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Борчевац

Post by Борчевац »

На основу првог полувремена, нисам био оптимиста да Воша може да извуче позитиван резултат. А онда у другом полувремену, тотално други тим Војводине. Остаје жал за оном стативом, али шта да се ради. Одлично се Војводина показала против једног европског великана какав је Ајакс.
Да се реванш игра на Карађорђу био бих убјеђен у пролаз, овако сам искрено сумњам, али се надам да ће ме играчи демантовати. Имате активан резултат и срећно вам у четвртак, као и нама у сриједу :cheers:
П.С. Одлични дресови, изгледају топ :lala:
borrissey

Post by borrissey »

Ljudi, ne budimo nerealni i nezahvalni. Danas je ipak pobedila znatno bolja ekipa. A to što je pobedila sa samo 1:0 i što je čuvala tih 1:0 u 90-oj minuti je herojski podvig naših momaka, koji su odigrali *ebački i bez preteranog respekta i u većem delu meča bili potpuni egal. Ko od nas ne bi potpisao ovaj rezultat pre meča?

Nego samo jedno pitanje za upravu i igrače, ako prate forum: zašto ne odigramo protiv zvezde makar jedno poluvreme kao što smo odigrali drugo protiv Ajaxa?
Milan

Post by Milan »

Ono kad se nadaš porazu manjem od 3 gola razlike, a na kraju posle 1:0 padneš u depresiju. Baš šteta za primljen gol. :cry:

Bravo za ekipu, a bravo i za trenera!

Pozitivne stvari su uglavnom napisane, pa ću ja izneti nekoliko negativnih utisaka:

- nismo nešto dobili s novim bekovima. Ofanziva 0, a ni defanziva nije sjajna. Rumun mi se nikako ne dopada.
- svi crnci u ekipi su jako loši u defanzivi. Pogotovo sam neprijatno bio iznenadjen levim bekom, kog su lagano pretrčavali. Bemidele igra odbranu rekreativno. Štoper nepromišljen i garantuje bar karton po utakmici.
- poletanović odigrao kao k***c.
- mnogi hvale Njegoša i dobrim delom su u pravu, ali je mene nerviralo to insistiranje na mirnoći i ležernost koja je dovela do nekoliko loših i rizičnih dodavanja.
- preglupo dobijeni žuti kartoni, a sudija nam je nekoliko i oprostio.

Ostaje ogromna žal što momci nisu nagradjeni bar sa tih 0:0, ali gledajući izjavu Njegoša nakon utakmice (novinar da se napuši kurca, a Njegošu kapa dole) deluje da su skontali da se sa ovima može i da će ući maksimalno napaljeni u revanš.

Biće pakleno teško, ali imamo šansu!

p.s. Veliko hvala svima za linkove!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Velika igra Vojvodine! :cheers:
Boža je dobro postavio igru, ali su mu izmene bile katastrofa, kao i promena sistema u nevreme. On prosto nije dorastao kvalitetu igrača koje trenutno imamo. On takvo nešto nije video ni na TV. Čestitam igračima i onima koji su ih doveli, tako da sve opraštam MJ i Zbiljiću. Sledeće je da dovedu krštenog trenera, koji ima ambicije da pobeđuje, a ne da se provlači do zadatih ciljeva.
Svi su igrači bili na nivou, ali šteta zbog kontinuiteta nula bodova u Evropi. U revanšu ćemo teško imati ovakvu šansu, ali hajde da ih podržimo već od Novog Pazara. Zaslužili su! :cheers:
N13

Post by N13 »

Da budemo realni, ja licno, a pretpostavljam i vecina drugih navijaca, bih prihvatio oberucke da mi je neko ponudio 1:0 za Ajax pre pocetka utakmice.
A samim tim sto i pored toga imamo tu neku dozu nezadovoljstva pokazuje da je ova ekipa podigla nasa ocekivanja na neki novi nivo. I mislim da nase vreme tek dolazi!

E sad, postava jeste misterija. Bez namere da hejtujem Bandovicevu ideju i taktiku, mislim da je ovo Vukanovic morao poceti, a ne Miha, pa kasnije da Miha udje umesto Alekse. Ovako smo nazalost gledali mnogo izbubljenih duela Ivanovica. Aleksa je zivotinja, snazan, pokretljiv, skocan i ima dobar osecaj za prostor. Cuvanje takvog napadaca zahteva jako puno snage i energije, iscrpljujuce je. Pa cim je usao, nasao se u 100% sansi. Ne zameram mu ni taj promasaj toliko, puno je tu stvari, vaznost momenta, nezagrejanost, prakticno prvi kontakt sa loptom... a tim svojim stilom igre je mogao 60-70 minuta da zamara odbranu Ajaxa, i onda ubaciti Mihu da svez izdominira.
Takodje, mislim da je ovo mozda jedina utakmica za koju bih rekao da smatram da je UN trebao poceti. Vukana gotivim iskreno za razliku od vecine foruma, ali nije on za ove utakmice. UN ima iskustvo i smirenost na lopti koje nam je danas falilo.
I treca stvar, ok mi je sto je Dele zapoceo mec, ali mislim da je Radulovic morao u nekom momentu uci. Igraci Ajaxa su vise branili 16m, a ostavljali su prostor za sut sa distance cesto. Bandovic je po meni to morao primetiti i uvesti Radulovica, jer je to bas njegov stil. Prodor, cimanje ka sredini i bomba levicom.

Sto se tice tribina, lepo vece na prelepom stadionu. Firma posle prilicno iscrpljujuceg puta bila na svom nivou, svaka cast.
Organizaciju bih pohvalio... izuzetno ljubazno osoblje, redari, policija, prodavci na standovima hrane i pica. Takodje, stadion na kom je bilo 50k ljudi se za manje od 15 minuta isprazio potpuno. Za nas misaona imenica!
2 highlighta veceri:
- zajednicko pevanje nasih i Ajaxovih navijaca u metrou 'Tadic on fire'
- Upoznati Deep-a uzivo. Covek sa kojim delim dosta stavova na forumu. :cheers:

U svakom slucaju, momci, samo hrabro u Topoli, pa sta bude. Niko vam nista zameriti nece
Milan

Post by Milan »

Da li se zna vreme odigravanja revanš utakmice?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Milan wrote: Fri Jul 26, 2024 1:59 am Da li se zna vreme odigravanja revanš utakmice?
Jedva cekam informacije za karte :mrgreen:
limanfkv

Post by limanfkv »

Gde je prva sa Pao?
Sta vam je, ova hrpa smeca pada u jebenoj BTopoli. Mi smo se igrali sa ajaksom drugo poluvreme, primili nesrecan gol moz misliti dacemo im 2 u jebenoj topoli. I pevace se, seti se kako se provuko sisli, seti se kako smo zgazili Ajaks.
Ko je taj pao, kakvi su
0.0625
slanobarac

Post by slanobarac »

Najpre sam bio besan što nemam ton na streamu ali sad kad pročitah šta je :shit: sa arene pričalo, dobro je.
Momcima svaka čast na pokazanoj igri. Biće to dobro, to je igra koja vraća ljude na stadion.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Pristup utakmici je bio dobar, bez obzira na zadnjih dvadesetak minuta prvog poluvremena, mislim da su igraci vidjeli da se moze igrati sa Ajaksom. Bez obzira na njihove rezulate u poslednje vrijeme, prosto Ajaks je Ajaks. Ako je trener pogrijesio na kraju, ne moze mu se zamjeriti jer mislim da je zasluzan za igru u drugom poluvremenu. Ostaje zal za tom stativom Vukanovica nakon sjajnog Serijevog prodora. Za Carevica je jasno da je otpala ponuda Granade ali ako ga je neko drugi pratio, mislim da smo ga prodali, odlican je bio, cak je bio i na onoj lopti kod gola. Sve u svemu, utisak je da se moze igrati s njima i siguran sam da su igraci to uvidjeli. Prolaz dalje je itekako moguc! Pribojavao sam se neke goleade a na kraju, bez obzira sto je tesko nakon poraza biti zadovoljan, utisak je pozitivan. Sad prvo Pazar, da ne zaboravimo :D ....
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Padaju u Backoj Topoli
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Odlicno smo odigrali, necu danas nista da kritikujem.
Sad ostaje ogromna steta sto se revans ne igra u Novom Sadu.
Kao da juce nisam gledao Vosu, nego neki dobar evropski klub! Dodavanja od noge do noge, nema nerezonskog ispucavanja sto dalje od gola...
E sad, sto se revansa tice nisam neki optimista, znam nas (fudbalski) mentalitet, nasi klubovi (plus reprezentacija) prosto ne mogu da odigraju dve utakmice dobro protiv jakih timova, tako da prognoziram rutinsku pobedu Ajaksa. Voleo bih da gresim i da ih otresemo!
Uprava napolje!
Post Reply