Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
ogi
Administrator

Post by ogi »

Niko wrote:Sefe.Ja sam jedan od igraca koje vi trenirate.Naucio sam vise od vas nego od svih trenera zajedno.Neznam dali cete ostati u klubu ali cu poginuti u subotu u Zemunu.
A da nam kazes ko si :) Ne moras ako neces, ali bih bas voleo da znam ko se to od nasih igraca odlucio samostalno javiti.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Dejan

Post by Dejan »

Bas me interesuje ko je ovaj igrac :?: :wink:
Ako kaze da ce poginuti protiv Zemuna mora da je iz I postave mada cisto sumljam...
Niko

Post by Niko »

Citam forum redovno ali ako kazem kosam svi ce reci da se cepujem.
Stvarno mu nedaju da radi.
Владика
Administrator

Registruj se pa da od Nika postane Neko!?

Post by Владика »

Niko ako stvarno nameravas da sacuvas svoj identitet od nas nisi trebao da se javljas da si fudbaler jer je dobro znana cinjenica da maksimum 5 fudbalera zna da koristi kompjuter tako da pretpostavljam da cemo do Zemuna znati ko si. Ja ti predlazem da muski stanes iza svog imena, javi se Minji registruj se i kao sto vidis ovde ce te cekati mali milion pitanja.
Jos jednom svaka cast na potezu sto si stao iza sefa!
Dejan

Post by Dejan »

Interesujeme vase misljenje o sledecim fudbalerima?

Damiru Horvatu igracu Novog Sada,da li mislite da ima kvalitet za Vosu?
Sa obzirom da ima oko 20 godina da igra na poziciji polu spica,gde smo mi dosta tanki.

Borivoje Filipovic cesto su mnogi spominjali njegov dolazak u Vosu,ali sve je na tome i ostalo...

Mladi talentovani tandem Napredka Predrag Vujovic i Stevan Stosic.

I na kraju Sasa Popovic,znam da ste mi ranije rekli da je bio na nekoj probi pa da nije prosao,ali ja zaista mislim da je on jako dobar napadac i da je bolji mnogo od nasih:Jovanovica,Grumica,Krasica...Popovic je u sezoni 2003-2004 za Spartak(S) na 24 meca postigao 20 golova i zaista je veoma efikasan...
Hvala unapred!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Zasto napadate coveka da otkrije svoj indetitet.Sta mislite kako bi se ponasali prema njemu igraci koji su protiv trenera.I sta ce biti sa njim ako dodje do promene trenera.Zato sine samo pisi kako si poceo i imaj odnos prema igri uvek,kakav imas sada.Mene licno interesuju dve stvari.Prva:ko to neda treneru da radi po tvom misljenju i druga sta je to sa kafeom Enigma i ratom.Poznato je da u tom kafeu sede bivsi i sadasnji fudbaleri Vojvodine,da gazda vozi Ljubetov auto i finansira neke igrace,da tamo sedi onaj debeli, Ciletov finansijer a mozda jos neciji.Da li je u pitanju sukob interesa.Pozdrav.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I ja bih jako voleo da znam koji su to "igrachi" shto sabotiraju trenera i klub. I ako nekog treba najuriti zbog loshih rezultata mislim da su to pre sevega ti saboteri. Niko od sadashnjih igracha u klubu nije Voshu toliko zaduzhio da bi mogao sebi da dozvoli da se tako ponasha. Recept koji sam vec predlozhio - sve ih pozajmiti zonashkim klubovima, i onda naci neku sirovinu bekchinu ko ce ih dobro izlomiti na treningu i upropastiti im karijere. Bolje nisu ni zasluzhili.

Ili ono shto je Torcida uradila nedavno, kad su na Poljudu iskopali 11 grobova. :twisted: Treba govnarima uterati strah u kosti, poshto izgleda da se nikoga ne plashe, ni trenera ni uprave ni Boga, makar da se onda uplashe od navijacha...
slavko

Post by slavko »

Ili ono shto je Torcida uradila nedavno, kad su na Poljudu iskopali 11 grobova. :twisted: Treba govnarima uterati strah u kosti, poshto izgleda da se nikoga ne plashe, ni trenera ni uprave ni Boga, makar da se onda uplashe od navijacha...[/quote]

To je bilo u avgustu prosle godine,dakle pre 8 mesecei a povod ovog dogadjaja bio je eliminacija Hajduka od Shelbourna iz Lige Sampoiona!
Voja
Dežurni spiker

Re: Registruj se pa da od Nika postane Neko!?

Post by Voja »

podbara wrote:Niko ako stvarno nameravas da sacuvas svoj identitet od nas nisi trebao da se javljas da si fudbaler jer je dobro znana cinjenica da maksimum 5 fudbalera zna da koristi kompjuter tako da pretpostavljam da cemo do Zemuna znati ko si.
Podbara,znas da cenim tvoja izlaganja,ali mislim da si ovaj put malo prenaglio.Mislim da nema potrebe,da nam se "NIKO" predstavlja,jer s tim potezom bi samo sebi napravio problema.Meni je mnogo vaznije da su njegovi postovi ovde i da su iskreni i od srca,bez nekog pozadinskog cilja.Iskreno,ja bih voleo da nam se u skorije vreme dese i NIKO II,NIKO III,NIKO IV.... i da svi igraci postanu jedna dusa u 20-ak tela,da se konacno uozbilje i prionu na rad.RAD JE STVORIO COVEKA,RAD CE GA I UNISTITI!!! :lol: (Ovo nisam ozbiljno mislio,samo malo vedrine da unesem medju nas).Samo tako mozemo biti brzi,bolji i jaci!!!!

p.s.a tebi "Niko" porucujem,da se javis Djumiju i u 4 oka porazgovaras s njim.... da spasete sto se spasti moze...
pozdrav i svaka cast za ovo javljanje!!!!
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Jesam prenaglio sam i izvinjavam se svima ako sam nekog uvredio(izvinjavam se i Niki ako je stvarno fudbaler) ali to sam uradio zbog ovih razloga-
1.Cime nas je Niko ubedo da je nas fudbaler? To sto je Djumiju dao podrsku preko neta, verujem da bi Djumiju vise znacilo da je to uradio u cetiri oka!
2.Pun ali ponavljam pun mi je nos vise zagonetki, te tamo su sedeli oni, te ovaj je onaj.... Novi Sad je mala varos i sve se zna i ne vidim zasto ovaj mladic nije napisao- postoji lobi koji cine sledeci igraci itd.
Ne moras da nam kazes ko si ali objasni ovu tvoju recenicu cafe Enigma+Djumi=RAT!
Niko

Post by Niko »

Neznam mnogo uvezi Enigme ali sam cuo. Znam da velika vecina misli kao ja za sefa.
max

Post by max »

pa reci to sta znas ako ne znas nista sta onda spominjes
Turija

Post by Turija »

Naš oslonac treba da budu ova mlada deca kao što je Niko, a ne stalni gosti poznatih NS kafića.Slažem se sa Radojem da niko od njih nije u toj meri zadužio Vošu da može tako da se ponaša.
Iz posta pretpostavljam da je reč o vrlo mladom deranu koji je smogao snage da se kao igrač samostalno pojavi na netu, sledeći put trenera Đuričića.Ja, intuitivno, verujem da se dečko nije lažno predstavio i pozdravljam dolazak prvog igrača Vojvodine među navijače.
Net je, s oproštenjem, zajebana stvar i može čoveka gadno da povuče za jezik, pa da se posle kaje.Zato dečka ne treba terati na tanak led.Mnogo teško je nastupati i Đuričiću pod imenom i prezimenom na ovom forumu, jer što se kaže: tri loša nabiše Miloša. To što je momak rekao, dovoljno je.Kad bude osetio potrebu da opet nešto kaže, javiće se sam . Mi ne bi trebalo da se prema mladima postavljamo kao tutori.Ako je kojim slučajem ovo nameštaljka to će se brzo otkriti.Samo malo strpljenja.
Inače, voleo bih da u Zemunu ,,ginu,, svih 11 igrača, kao i na svim narednim utakmicama, pa neka ostane nerešen rebus koje od njih bio na forumu.
:)

Post by :) »

Bilo bi dobro kad bi se igrac poverio treneru i da nam Djumi potvrdi cisto da znamo... nisam sumljicav nesto posebno al kao sto ste sami rekli
Turija wrote:Net je, s oproštenjem, zajebana stvar...
U svako slucaju pozdravljam sve dobre namere koje mogu da pomognu voljenom klubu
mile bronx

Post by mile bronx »

Spanskim sapunicama se ne bavim, ali samo nam je jos ovo falilo......
Net je, s oprostenjem, zajebana stvar...
:lol:
Locked