Seri - 3 boda - Mesi za ovu našu ligu. Pravi malu decu.
Korać - 2 boda - clean sheet + 3 opasna šuta nakon prekida. Šteta što neki nije ušao.
Djordjević - 1 bod - nisam njegov fan, al’ je danas za trčanje i zalaganje zaslužio bod.
Last edited by Milan on Sun Sep 22, 2024 8:48 pm, edited 1 time in total.
Dvoumio sam se za taj jedan bod izmedju Rosica i Delea. Obojica su imali asistenciju, ali Rosiceva je vrhunska, plus ona odlicna odbrana.
Pohvalio bih smirenost Poletanovica i povtatak Medojevic Kapitena. Dobro Medino izbacivanje glavom iz nasih 16 i par lepih poteza u pokretanju akcije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 - Seri (2 gola, igrao se sa protivničkom odbranom; lepa saradnja sa Deleom, tačno nedostaje neko ubojitiji i raspoloženiji po desnoj strani, ili na mestu centarfora (Depu npr.) kako bismo bili raznovrsniji napred)
2 - Poletanović (uneo nam je svežinu i sigurnost na sredini, zaista bismo teško uradili bilo šta da nije tad ušao u igru; mnogo korisniji od Vukana)
1 - Rosić (napisao sam Đorđevića ovde prvobitno koji je čovek od poverenja, ali ne mogu tek tako preći preko one asistencije)