Nemaju grejače. Kad je bio sneg prošle nedelje otišli su u Suboticu 2-3 dana ranije da bi mogli da treniraju.Neizlecivi wrote: ↑Fri Nov 29, 2024 10:00 am Pa zar nisu dobili novi teren?
Nije za sada tolika kolicina snega da se pomera utakmica...
http://www.insecam.org/en/view/759172/
17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)
Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, petak 14.30
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
To, ako igraci nisu dobili poslednju platu, je jos jedan pogresan korak rukovodstva ( znate onu odomacenu izjavu kod nas: ne mogu oni mene toliko malo platiti, koliko ja mogu malo raditi).
PS
Koliko neisplacenih plata Uefa tolerise?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
jos jedna u nizu nedorečenih utakmica i bolan poraz 4:1 za domaćina.
Lalat na aparatima,Zbilja najavljuje bolje Proleće ,a mi i dalje kenjamo po netu i ćutimo...
Lalat na aparatima,Zbilja najavljuje bolje Proleće ,a mi i dalje kenjamo po netu i ćutimo...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Gočmanac-Baroš-Sičendže-Korać-Butean-Meda-Njegoš-Poletanović-Seri-Kokanović-Bamidele
Stojim u mestu gubim vreme
Prvi bold: Kako ugovorom definisati tako nesto? Takodje ti na rezultat ne mozes da utices, moze milion drugih faktora da spreci ostvarenje rezultata. Po toj logici povredjen igrac, ne bi bio placen?Minja wrote: ↑Fri Nov 29, 2024 1:48 pm
Ne mnogo, mislim tri. Napamet pisem. Iza nekog neplacanja igrac ima pravo da tuzi klub i da trazi raskid (na stetu kluba). Pravnici u materiji ovo daleko bolje znaju, pa ako ih ima neka isprave pogresno napisano. Problem u prici je sto se klub obavezuje da redovno isplacuje plate i to poprilicne, ali se igraci ne obavezuju da ce klubu donositi rezultateI tu je najveca caka. Liga broji 12 ili 18 klubova, i svaki vlasnik ili gazda misli da je bas on taj koji treba da bude prvi, a prvih mesta je malo, zapravo, u Srbiji ga i nema. Rezervisano je decenijama unapred.
Svako ko je imao posla sa "Zapadom" zna da tamo ljudi uglavnom sve plate na vreme i u dogovorenom obimu, bez obzira na stanje na terenu, i da igraci najcesce nemaju finansijske probleme. Kada imate posla sa "Istokom", moze i tako ali moze i da ne moze. Zato i postoje sudovi i udruzenja igraca i sve ostalo. Igraci odavno vise nisu sirotinja sa kojom mozes da se igras kako ti volja. Igraci su postali bogatasi ili bogatasi u najavi, i to vuce potpuno novu problematiku kada je motivacija u pitanju, ali sustinski, sa njima vise nema sale.
Ovde bi mogao da lezi i deo odgovora na pitanje zasto g. Lalatovic bas i nema ocekivane rezultate sa ovom ekipom. Motivacioni govori ocigledno (u ovom slucaju) ne pale mnogo. Dva sveta koja se ne razumeju. Nije tu u pitanju samo jezik i nepoznavanje istog. Mi smo preamaterska sredina za pravljenje nekog velikog tima sa puno ino igraca. Nemamo mi ljude koji bi to mogli da ishendluju. Vojvodina ce biti klub tek kada se vrati sebi i svojim korenima. A to nece skoro. Na zalost.
Drugi bold: To je samo izgovor. A uvek vazi ono, ko hoce nadje nacin, ko nece izgovor.
Imam jos jedno pitanje: Da li mislite da su domaci igraci manje placeni od stranaca? Pogotovo npr. Vukanovic, Savicevic, Poletanovic, Medojevic.
Onaj ko ocekuje da ga Lalatovic motivise, vise govori o njemu, nego o samom Lalatovicu.
Ne znam zasto, ali imam utisak da danas dobijamo.
Njima Ljajic ne igra, cudna izjava Sivica da Vosa ne moze da se vadi u Pazaru, nismo ih davno dobili tamo...
Totalno ravna linija povodom rezultata, bio poraz, bila pobeda.
Ne znam zasto, ali imam utisak da danas dobijamo.
Njima Ljajic ne igra, cudna izjava Sivica da Vosa ne moze da se vadi u Pazaru, nismo ih davno dobili tamo...
Totalno ravna linija povodom rezultata, bio poraz, bila pobeda.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
@ssnigd
Igra Ljajić.
Konačno Preletanović, Petrović i Medojević u veznom redu, kvo je trebalo da se uradi još pre 5-6 kola.
Igra Ljajić.
Konačno Preletanović, Petrović i Medojević u veznom redu, kvo je trebalo da se uradi još pre 5-6 kola.
I meni sastav, po prvi put, izgleda sasvim OK tj. da nemamo boljih startnih 11 od navedenih.
Steta sto je vreme, danas, nenaklonjeno fudbalu i bice teski uslovi za igru. Bas steta, jer mislim da bi ovaj tim mogao da igra dobar fudbal.
Steta sto je vreme, danas, nenaklonjeno fudbalu i bice teski uslovi za igru. Bas steta, jer mislim da bi ovaj tim mogao da igra dobar fudbal.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Свиђа ми се састав,извео је најјачи тренутно.
Dugo sam priželjkivao ovaj sastav. Samo bih probao sa Depu-om pre Delea u špicu.
Sada i ja videh.. Navodno mu natek'o...zglob
Gojko Kacar wrote:
- Mare_Liman
Ко да гледам фудбал у доба короне...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."