Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
rykerfcv

Re: Transferi

Post by rykerfcv »

Potencijalna zamena za Crnomarkovica,ako Crni ode ja bih pre zeleo videti Luku Drobnjaka sto kaze gospodinfkv kada ce se probiti led sa njim ako ne u ovoj situaciji?
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Наводно смо заинтересовани за Јам кама, ако неко има информацију.
srkins

Post by srkins »

Crni hoce da dovedu Milosevica na pozajmicu ,mislim da tu mi treba da uletimo bonus imao bi lepe minute ... A Yamkam-a neko izgleda svaki prelazni rok pusta informaciju da mi zelimo iskreno meni se ne svidja taj tip igraca i ne bih ga voleo kod nas
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Shvatio sam da je ispred nas prelazni rok u kojem nemam apsolutna nikakva očekivanja... Tukla me neka strepnja pre jedno 2 nedelje, sad sam potpuno ravnodušan... Više sam u fazonu: "Daj da vidimo kol'ko može gore".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

srkins wrote: Fri Jan 03, 2025 12:44 pm Crni hoce da dovedu Milosevica na pozajmicu ,mislim da tu mi treba da uletimo bonus imao bi lepe minute ... A Yamkam-a neko izgleda svaki prelazni rok pusta informaciju da mi zelimo iskreno meni se ne svidja taj tip igraca i ne bih ga voleo kod nas
Davno je to demantovano da nema ništa od toga rekao je njegov menadžer .
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote: Fri Jan 03, 2025 3:30 pm Shvatio sam da je ispred nas prelazni rok u kojem nemam apsolutna nikakva očekivanja... Tukla me neka strepnja pre jedno 2 nedelje, sad sam potpuno ravnodušan... Više sam u fazonu: "Daj da vidimo kol'ko može gore".
Delim tu ravnodusnost.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Црни на списку за приореме, трансфер му још није реализован?
djoks

Post by djoks »

CRD FCV wrote: Fri Jan 03, 2025 9:10 pm Црни на списку за приореме, трансфер му још није реализован?
Наводно покушавају да га убеде да остане, знаће се све за 2 дана да ли иде или не
Danilo

Post by Danilo »

Otisao je Crnomarkovic, mozda i opravdano igrac ima godina, neku lovu smo uzeli, gubitak al dobro nek mladi budu u izlogu, Drobnjak Tanjga, al nikako da se sad prodaje Sejo i Kolins to nikako
Duplof

Post by Duplof »

Bilo bi lepo da gurnemo Drobnjaka u vatru, kao što je to Bandović uradio početkom sezone, ali mrka kapa od toga...

Još jednom, Crni hvala za sve! :cheers:
Last edited by Duplof on Sat Jan 04, 2025 1:07 pm, edited 1 time in total.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Uvek tu i da udari i da skoči za svoje, igrač sa najboljim dodavanjem u ekipi iako je štoper. Hvala na svemu Crni :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Временом сам га заволео. Фалиће нам ова стена. Све најбоље Црни!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Кад год избије неки сукоб на терену први је дотрчавао, сваку утакмицу 200%, готива лик што се видело на скорашњим видеима, штета, све најбоље и да се обезбеди за живот...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Crnomarkovic pravi profesionalac, za mene dobar igrac i bitan sraf voleo bih da ga gledamo jos u nasem dresu!
Post Reply