Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Kako je sada Tanjga odjednom postao tako važan faktor, da on izlazi u javnosti i govori o politici kluba, transferima itd? I gde je Jovanović? Šta on radi i čime se bavi?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Sat Jan 04, 2025 9:36 pm I gde je Jovanović? Šta on radi i čime se bavi?
Da.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Sa Ivančevićem ne ide baš kako su zamislili, najnovija meta koja je trenutno iskočila u prvi plan je Abdulaje Sise. Ovde poznat ljudima dok je igrao za Pazar.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Sun Jan 05, 2025 1:50 am Sa Ivančevićem ne ide baš kako su zamislili, najnovija meta koja je trenutno iskočila u prvi plan je Abdulaje Sise. Ovde poznat ljudima dok je igrao za Pazar.
Po koji put Sise.

Izgleda da se svaki prelazni rok pregovara sa njim.

Mislim in je bio nadomak potpisa nekoliko puta.

On je meni okej igrač, polivalentan, zahvalan, iskreno i dobro kvalitetniji od Ivančevića kao igrač ali koliko je za štopera to ne znam.

On je za mene definitivno vezni fudbaler, interesantno je da je za ekipu Hapoel Hadere ove sezone odigrao 16 utakmica od kojih jeigrao na štoperu, desnom beku, kao centralni i defanzivmi vezni i polušpic.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Sun Jan 05, 2025 10:06 am interesantno je da je za ekipu Hapoel Hadere ove sezone odigrao 16 utakmica od kojih jeigrao na štoperu, desnom beku, kao centralni i defanzivmi vezni i polušpic.
Sto znaci da cemo ga dovesti da igra levog beka, krilo i spica. :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mislim da se sa Siseom kasni bar 3-4 godine... Da ima 23-25, ajde. 29? Najbolje partije pružao u Novom Pazaru? Verujem da možemo bolje, gut feeling. Čist trošak, da li i opravdan?

Jedna stvar, jel se samo meni čini ili pokušavamo da preslikamo ciganske godine "uspeha"? Potezi nam neodoljivo na to podsećaju, sa sve ovim Siseom(Sanogo). S tim da su njihovi igrači igrali po Švajcarskoj sa nekim uspehom, naši pokušaji su imali neuspešne izlete u Tuzlaspor, Hapoel Hadere, i slično.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Sun Jan 05, 2025 10:06 am On je za mene definitivno vezni fudbaler, interesantno je da je za ekipu Hapoel Hadere ove sezone odigrao 16 utakmica od kojih jeigrao na štoperu, desnom beku, kao centralni i defanzivmi vezni i polušpic.
Нови Дарко Пушкарић.
fare

Post by fare »

Koji će nam đavo još jedan stranac još prosečni ako treba dovesti stranca neka to bude extra pojačanje ,inače naš bivši kapiten Jovančić u Čukaričkom.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Sun Jan 05, 2025 11:45 am Jedna stvar, jel se samo meni čini ili pokušavamo da preslikamo ciganske godine "uspeha"? Potezi nam neodoljivo na to podsećaju, sa sve ovim Siseom(Sanogo)
Bez bilo kakve zle namere, ali da, podsećaju.
Ja sam taj utisak stekao još prošli prelazni rok. Moguće da je u pitanju samo velika averzija prema dotičnom klubu, a delom i prema našoj upravi.
No, moguće da ideja i nije tako loša. Kvalitetni stranci i naši klinci. Sve u svemu videćemo.
Kao što sam rekao, umesto Crnog ne bih dovodio nikoga u ovom trenutku. Vratiti Drobnjaka i to je to. Nije da igramo sreda-subota svake nedelje.
askela3009

Post by askela3009 »

https://meridiansport.rs/fudbal/marko-p ... dina-kina/
Neimenovani klub iz Kineske Super Lige je poslao ponudu za Preletanovića.

Mocart piše da je za Romanića zainteresovan i Ahmat.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nic/501327
djoks

Post by djoks »

Имам инфо да се црни враћа из кине, није задовољан али узмите ово са резервом
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Stexman

Post by Stexman »

djoks wrote: Sun Jan 05, 2025 9:25 pm Имам инфо да се црни враћа из кине, није задовољан али узмите ово са резервом
Tacno je.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Јоп један текст о Романићу, делује да смо све ове информације прочитали и у прошлом, два поста изнад.
Pet ruskih klubova konkurencija Vojvodini za Romanića
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/501469
djoks

Post by djoks »

Фудбал Србија спомиње да смо заинтересовани и за овога https://www.transfermarkt.com/oscar-tat ... ler/596689

Али идаље бих највише желео да видим Бисолија, мада не знам колико је то реално
Post Reply