Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
rykerfcv

Re: Pripreme

Post by rykerfcv »

Radoye wrote: Sun Jan 05, 2025 11:47 pm Nego, jel' smo vec zaboravili na Lalata? Izgleda da jesmo, a ako je tako onda i treba da nam od kluba prave blizanacku filijalu za bolje i nismo...
Нисмо,само је затишје пред буру.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Sun Jan 05, 2025 5:16 pm Kako su zime ovde toplije, nego ranije, i da svi tereni imaju dobru podlogu ( a mnogi i grejace), moglo bi se igrati bez januarske pauze, osim za novigodisnje praznike i Bozic.
С обзиром на то да наша лига има 37 кола значи да ми имамо 6 месеци лигашког фудбала. Додати репрезентативне паузе, то му је неких месец и по, значи цела лига је готова за 7.5 месеци. Пошто имамо само један, а по ономе како је организован, небитан куп, неђа потребе да због њега правимо паузе као Енглези.
Самим тим, како наша лига креће крајем Августа и са том паузом од месец дана, наша лига би била готова крајем Априла/почетком Маја. Са најављеном скраћеном лигом то би било још раније. Могли би заправо касније да почнемо сезону и избегнемо ненормалне врућине.
Turija wrote: Sun Jan 05, 2025 5:16 pm Sta nam garantuje da ce februar biti topliji od januara?
Време је такво да нема гаранције ни за шта. На пролеће могу да ударе кише и олује, то смо доживели на својој кожи, па се иткаже утакмица. Врућине до краја Августа неподношљиве. Минус удари крајем Новембра, није за ићи на стадион.

И да додам да се слажем са Мињом, небитни смо да би неко хтео да игра са нама. Припреме би ваљало организовати у виду неког регионалног турнира, да се задовоље они који хоће такву лигу а и ми који би квалитетније спаринг партнере. То би било и медијски испраћеније па се можда и неки динар уштеди/заради.
fare

Post by fare »

Mene samo naj više interesuje dal Bolingi ide u Tursku na pripreme ,dal je u trenažnom procesu sa ostalim prvotimcima i dal Lalatović na njega uopšte računa ?
ssnigd

Post by ssnigd »

fare wrote: Wed Jan 08, 2025 7:19 pm Mene samo naj više interesuje dal Bolingi ide u Tursku na pripreme ,dal je u trenažnom procesu sa ostalim prvotimcima i dal Lalatović na njega uopšte računa ?
A mene samo zanima da li ce FSS postupiti prema pravilima i suspendovati laznog navijaca Vojvodine iz naseg kluba.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
student

Post by student »

Nije merodavno ocetini nista preko kratkih instagram videa, ali ono sto se vidi na do sada postavljenim meni deluje kao zajebancija. Nikakvog opterecenja ja tu ne vidim... A secam se kako je pricano pre sezonu-2 kako sve puca na treninzima. Tereni takodje u katastrofa stanju.
Ono sto takodje ne vidim je - Seri? Jos nije stigao u Srbiju?

Od FSSa ocekijem nista. Da se opste ne oglase jer im tako odgovara.
Baraba1

Post by Baraba1 »

fare wrote: Wed Jan 08, 2025 7:19 pm Mene samo naj više interesuje dal Bolingi ide u Tursku na pripreme ,dal je u trenažnom procesu sa ostalim prvotimcima i dal Lalatović na njega uopšte računa ?
Bolingi danas prosao lekarske preglede i vraca se u ekipu💪
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Baraba1 wrote: Thu Jan 09, 2025 4:40 pm
Bolingi danas prosao lekarske preglede i vraca se u ekipu💪

Болинги/Депу/Боровина, по потреби и наравно Деле, питање нападача решено?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Bravo momčino :cheers:
Prvo velika životna pobeda, a sada i (nadamo se) povratak na teren. To mogu samo pravi ratnici :lala:
@Mare Čekamo i povratak Vukanovića na teren.
Last edited by VošaNS on Thu Jan 09, 2025 5:12 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Drago mi je da se momak uspesno oporavio i da moze da igra. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Konačno lepa vest! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Lepe vesti!

Ja i dalje ne očekujem Bolingija na terenu ove sezone, barem ne u nekoj ozbiljnijoj ulozi. U svakom slučaju, čestitke momku, uz želju da oporavak bude i jeste potpun i da posledica ne bude, a fudbal, jebo fudbal...

Mislim da na ove pripreme ide kao nagrada za ogroman napor koji je uložio u oporavak od stanja koje je bilo opasno po život. U tom svetlu gledam i na njegovu ulogu u ekipi i na terenu na proleće. U moru užasnih poteza iz našeg kluba, jedan za koji mogu da kažem "bravo", bez obzira na to što je momak sve vreme imao validan i važeći ugovor. Navikli smo na loše toliko da nam je normalno i ljudsko postalo za "bravo"...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Hvala bogu jedna I lepa vest i svaka čast momku a i klubu još sada kada se vrati Aleksa tu gde smo bili naj slabiji bićemo naj jači :D
Stexman

Post by Stexman »

Ja mislim da smo dobili velikog navijaca u Bolingiju, jer ovakav tretman bi retko gde imao. To mogu samo Veliki klubovi. Pohvale za sve sto ga nisu skartirali, a mogli su.

Izuzetno bih voleo da ga krene i na terenu jer kakvu je on zelju i volju pokazao ovim oporavkom to je neverovatno.

Bolingi, welcome back on the pitch! Now let's kick some ass!
djoks

Post by djoks »

Фора је што му уговор истиче на лето, нека се и он сада нама одужи и продужи уговор
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

На коначном списку путника налази се 30 играча који ће у наредних 12 дана добити шансу да се покажу и наметну за наставак сезоне.

Голмани: Драган Росић, Матија Гочманац, Ранко Пушкић.

Одбрана: Лазар Николић, Михаи Бутеан, Стефан Ђорђевић, Лукас Барос, Стефан Букинац, Колинс Сиченџе, Сеид Кораћ, Ђорђе Црномарковић, Синиша Тањга, Лука Дробњак.

Везни ред: Његош Петровић, Слободан Медојевић, Вукан Савићевић, Марко Полетановић, Драган Кокановић, Урош Николић, Марко Младеновић, Марко Величковић, Андрија Радуловић, Лука Сердар.

Напад: Кејлеб Сери, Јусуф Бамиделе, Алекса Вукановић, Депу, Џонатан Болинги, Дамјан Ђокановић, Срђан Боровина.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply