3 - Korać. Klasa.
2 - Depu. Tehnika je veoma upitna, ali je želja neminovna. Zaslužio je gol danas, zaslužio je i bodove danas.
1 - Medojević. Komandant. Stigao i da asistira, stigao i da kreira još jednu veliku šansu. Od njega i previše.
Bodove su zaslužili i Butean, Mladenović i Njegoš. Najlošiji danas Vukan, Romanić i Sičendže koji je par puta kriminalno pogrešio, na sreću bez posledica. Radnički tragikomičan.
Nisam gledao bas nesto skoncentrisano, vec uz dosta prekida, ali po delimicno vidjenom ovako bih poredjao:
1. Depu
Drago mi je zbog njegovog prvog gola. Zasluzio ga je. Nadam se da je izasao iz povrede.
2. Rosic
Dobra partija.
3. Medojevic
Kapitenski
PS
Nisam znao da je Beli u Nisu. Neka mu je sa srecom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Wed Apr 02, 2025 6:19 pm
Nisam gledao bas nesto skoncentrisano, vec uz dosta prekida, ali po delimicno vidjenom ovako bih poredjao:
1. Depu
Drago mi je zbog njegovog prvog gola. Zasluzio ga je. Nadam se da je izasao iz povrede.
2. Rosic
Dobra partija.
3. Medojevic
Kapitenski
PS
Nisam znao da je Beli u Nisu. Neka mu je sa srecom.