31. kolo, VOJVODINA - Mladost 3:1 (2:0)

djoks

Re: 31. kolo, VOJVODINA - Mladost, nedelja 18.00

Post by djoks »

По мени сасвим коректна изјаве Тањге на крају. Видећемо шта ће урадити против јачих екипа ТСЦ, Крагујевац, Нови Пазар, ОФК и Партизан. За сад ми се свиђа на клупи али опет кажем прво да видимо како ћемо изгледати против тих екипа
Duplof

Post by Duplof »

Nažalost, nisam večeras ispratio utakmicu, ali raduje me povratak Alekse na teren!

:cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Duplof

Post by Duplof »

Izvinjavam se zbog duplog posta, ali ne znam gde da napišem ovo.

Škrabanje po oslikanim zidovima je velika sramota, a da ne govorim o skrnavljenju dečijeg igrališta. Neko je uložio svoj trud, novac i vreme da naslika nešto na zid i time ulepša svoj komšiluk, a kreteni (izvinite na izrazu) dođu i unište to. Ako ovde ima ikog iz grupe, apelovao bih da se takve stvari izbegavaju!!! Imamo dosta lepih grafita po gradu motivisani Vošom, ali ova šaranja su baš bespotrebna. Pogotovo se okanite uništavanja dečijih igrališta, klupa i kanti za smeće, jer grad nam je i ovako zapušten, nemojmo ga još više prljati!!! :evil:

Još jednom, izvinjavam se na ovome, nije direktno vezano za utakmicu, ali ako zaista volimo naš grad ajde da to pokažemo i na delu, ne samo pesmama!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Ponovo neshvatljiv pad u drugom poluvremenu i to mora da se rešava što pre. Odlično prvo poluvreme uz sjajnu intervenciju Rosića. Romanić danas imao baš lošu utakmicu, a Kokanović je užasan već dosta kola unazad. Ko je ovde rekao da je Veličković prevara od igrača nije ništa pogrešio. Momak nema snage da hoda, a ne da šutne loptu kako treba. Tanjga ako uspe iz ove mrtve sezone da obezbedi Evropu može ostati na klupi što se mene tiče. Ili Italijan možda bi tako bilo i bolje?

Edit: Vidim da momci u svlačioni slave uz ćiribu ćiriba ( :shit: ). Verovatno ne znaju kakav je govnar bane i na to treba da im se skrene pažnja, ali to svakako ne menja činjenicu da je jako lepo videti da su svi kao jedan. I da, Aleksa dobrodošao nazad na teren igračino :cheers: :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Danilo

Post by Danilo »

Kondiciono mora ekipa izgledati mnogo bolje... Al jbg nama je dzudista kondicioni. Ne omalazavam nikoga ali razliciti sportovi su u pitanju.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

VošaNS wrote: Sun Apr 13, 2025 9:23 pm Edit: Vidim da momci u svlačioni slave uz ćiribu ćiriba ( ). Verovatno ne znaju kakav je govnar bane i na to treba da im se skrene pažnja, ali to svakako ne menja činjenicu da je jako lepo videti da su svi kao jedan. I da, Aleksa dobrodošao nazad na teren igračino
Pricali smo vec ovde o nedostatku svesti i socio-ekonomskog bica medju fudbalerima. Njima nista ne znaci SNS, Vucic, Dacic, Djilas. Treniraju dvaput dnevno, napreduju (ko, kako i koliko moze), lezu, spavaju i ustaju s ciljem da obezbede dobar ugovor u inostranstvu.

Sve preko toga je njima spansko selo, a ne sumnjam da neki od njih, kao uostalom i doskorasnji sef, zaista misle da je onaj zvalavi zapravo mesija.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Duplof wrote: Sun Apr 13, 2025 8:50 pm Izvinjavam se zbog duplog posta, ali ne znam gde da napišem ovo.

Škrabanje po oslikanim zidovima je velika sramota, a da ne govorim o skrnavljenju dečijeg igrališta. Neko je uložio svoj trud, novac i vreme da naslika nešto na zid i time ulepša svoj komšiluk, a kreteni (izvinite na izrazu) dođu i unište to. Ako ovde ima ikog iz grupe, apelovao bih da se takve stvari izbegavaju!!! Imamo dosta lepih grafita po gradu motivisani Vošom, ali ova šaranja su baš bespotrebna. Pogotovo se okanite uništavanja dečijih igrališta, klupa i kanti za smeće, jer grad nam je i ovako zapušten, nemojmo ga još više prljati!!! :evil:

Još jednom, izvinjavam se na ovome, nije direktno vezano za utakmicu, ali ako zaista volimo naš grad ajde da to pokažemo i na delu, ne samo pesmama!!!
Ovo je cesta pojava svugde nista cudno znas i sam.
@gospodinFKV a igraci crnog blizanca opsta suprotnost...znaju oni samo ne smeju da se oglavaju o tome
ssnigd

Post by ssnigd »

Od cele utakmice bih spomenuo Tanjgin intervju na kraju iste.
Malo se bolje krecemo napred u odnosu na onaj Lalatovicev uzas, no to je presmesno za Evropu.
Ozbiljan remont nas ceka
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ssnigd wrote: Sun Apr 13, 2025 11:18 pm Od cele utakmice bih spomenuo Tanjgin intervju na kraju iste.
Malo se bolje krecemo napred u odnosu na onaj Lalatovicev uzas, no to je presmesno za Evropu.
Ozbiljan remont nas ceka
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote: Sun Apr 13, 2025 10:50 pm
VošaNS wrote: Sun Apr 13, 2025 9:23 pm Edit: Vidim da momci u svlačioni slave uz ćiribu ćiriba ( ). Verovatno ne znaju kakav je govnar bane i na to treba da im se skrene pažnja, ali to svakako ne menja činjenicu da je jako lepo videti da su svi kao jedan. I da, Aleksa dobrodošao nazad na teren igračino
Pricali smo vec ovde o nedostatku svesti i socio-ekonomskog bica medju fudbalerima. Njima nista ne znaci SNS, Vucic, Dacic, Djilas. Treniraju dvaput dnevno, napreduju (ko, kako i koliko moze), lezu, spavaju i ustaju s ciljem da obezbede dobar ugovor u inostranstvu.

Sve preko toga je njima spansko selo, a ne sumnjam da neki od njih, kao uostalom i doskorasnji sef, zaista misle da je onaj zvalavi zapravo mesija.
Ne mislim da su teletabisi. Više bih rekao da su pi***.
Ko ima karakter i stav, pokazaće ga.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Re: 31. kolo, VOJVODINA - Mladost 3:1 (2:0)

Post by Turija »

I da nije Bane, takav kakav je, ta pesma odavno ne treba da se peva, jer izaziva sprdnju, a pogotovo posle onog kako se autor poneo ( i odnosi) prema Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Re: I.S. 2024/25: 31. kolo SLS: Vojvodina - Mladost (L)

Post by Turija »

Sasa1969 wrote: Sun Apr 13, 2025 9:50 pm 3 Bukinac
2 Dele
1 Petrovic
Moze li obrazlozenje, po cemu mislis da je sinoc doprinos Bukinca bio najveci (recimo, cak i u odnosu na ovu drugu navedenu dvojicu)?

Naravno, svako ima pravo na svoj utisak i razlog. Razumem i dati bod za podstek mladom igracu, ali za 3 me bas interesuje razlog. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Živim za dan kad ta pesma i konačno zauvek ispari iz glava pojedinih koji je i dalje rabe...
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

Dve vezane pobede, nikad manje upisa. Malo je žalosno reći da ovi momci počinju da deluju na tim, ne mogu reći onaj sa početak kvalifikacija za LE ali nazire se neki koncept. Igrači znaju gde trebaju da su raspoređeni, preuzimanje igrača i sl. Nešto što je trebalo biti odavno rešeno, mi smo se na kraju sezone pozabavili tim detaljima.

Ako Italijan ima zasluge za ovakvu igru, zadržati ga u stručnom štabu i biti uslov za narednog trenera da bude priključen njegovom.

Tanjga mi deluje da nema neku preteranu želju da se bavi ovim poslom duže nego što mora, što je i u redu. Ali bi možda mogli gledati u tim smeru i načinu igre, pa potražiti Italijana kao budućeg trenera.

I Ajax je uradio veliku stvar sa dovođenjem Fariolija na klupu, možda bi i nama prijalo.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Locked