33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC, nedelja 20h

Post by Stexman »

Da ne pisem u temu igrač utakmice napisaću ovde:

U utakmici koju smo izgubili 0:3 deliti bilo kome bodove je smešno. Po meni treba oduzimati bodove za ovakvo izdanje. Kakav Depu, čovek imao dva kontakta sa loptom od toga jedan na sredini terena kad je reagovao korektno. Kokanović koga ste ispljuvali ovde je imao 4 puta više i uspešniji u više duela. Slab je bio ali nije bio gori od Depua. Depu je morao biti zamenjen na poluvremenu ako ne i pre.
Rosić 3 boda? Za čega? Od 7 udaraca u gol on primio 3, ni polovičan uspeh. Kakva 3 boda.
Najveći problem koji je toliko očigledan su tačna dodavanja. Naš procenat je oko 80% što je za profi fudbal na nivou novosadske lige. Taj segment moraju popraviti kako znaju i umeju. Mi pola naših lopti prodamo zato što su nam igrači neprecizni ili su daleko(loša kretnja) od saigrača pa ovi zbog toga greše u dodavanju.

Mi ako ne popravimo preciznost u pasovima, nemamo čemu da se nadamo ni protiv TSC u kupu niti protiv OFK. A da ne pričam o blizancima i Radničkom. Neću evropu ni da spominjem jer je nećemo ni videti ove godine.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stex, u mom univerzumu, uvek postoji 3-2-1. To ne znači da je neko dobio prelaznu ocenu, već da je bio bolji od ostalih. Što se viđenja utakmice tiče, pratio sam dosta Depua i Bukinca, Depu je svih 50 minuta koliko je igrao bio energetski na nivou na kojem drugi nisu bili. Opet ću ponoviti, spremio je majstorski šansu za Romanića, koji je uspeo da ni ne izađe na Simića u toj situaciji. Defanzivno imao par odličnih reakcija, uključujući onu na Prestižu, kada ga je očigledno sprečio da uđe u šansu. Da li je ispunio očekivanja od pozajmice? Realno, ni blizu. Ali je jučerašnje izdanje bilo naznaka da možda od dečka nismo videli ni delić onog što može. Treba uzeti u obzir prilagođavanje na nešto sasvim drugo. On je čovek Angolanac, verujem da ne priča reč drugog jezika sem portugalskog. I uvek ću podržati brata koji da sve od sebe, iako to kvalitetom nije bilo na nivou, pre nego umišljene vedete šetalice. Ako za jučerašnju partiju recimo Uroš nije zaslužio šut kartu, ne znam onda šta reći. Pojeli su ga, invalidirali su ga, a intenzitet njegovog angažovanja je bio na takvom nivou, da su nekog sa tribine uveli bio bi korisniji. Gori je juče bio valjda samo drugi Nikolić, koji osim predstave u Topoli protiv Ajaksa, gotovo da nikako nije doprineo ekipi. Defanzivne reakcije kod golova tragične, igrači pored njega šutiraju, na njemu se ne vidi trunka želje da nešto učini da zasmeta protivniku... Poražavajuće...
djoks wrote: Sun Apr 27, 2025 10:12 pm можда вратити Дробњака уместо Црног?
Drobnjak je na pozajmici u GATu od zime, nije na dvojnoj kako je bilo na početku sezone. Znači, do kraja sezone je tamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ubedljivo najgore izdanje ove godine.Ne znam sta se desilo ali delovali su totalno izgubljeno.Korac verovarno najgora partija od kada je dosao u Vojvodinu.Decko je borac ima i srce ali ocito mu danas nije bio dan.Kokanovica ne znam dal sam primetio da igra.Totalno neprimetan.Uros nejaki najgori medju najgorima.Covek izvodi prekide ne moze da pogodi kazneni prostor???Udara neke stikle a mi gubimo 3-0.Romanic ne znam dal ce sledece godine imati mesta .Ja sam mislio da je on ozbiljan fudbaler ali on je suvi prosek.Mladenovic decko je zalutao u Vojvodinu mislim da je Kabel za njega idealna sredina.Lazar Nikolic takodje rupa u odbrani,taman sam se ponadao da je bolji od rumuna ali danas je bio kriminalan.
Jednostavno juce sem Rosica koji je nesto odbranio niko vise ne zasluzuje ni jedan pozitivan komentar.
Image
Na_3_boda

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Post by Na_3_boda »

Ne problem toliko poraz, koliko to da smo nadigrani u sred Novog Sada. Jedino sto je valjalo je veci broj Firme i obicnih navijaca nego inace. Ima ovde sigurno 3-4 igraca koji nisu za Vojvodinu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Na_3_boda wrote: Mon Apr 28, 2025 7:40 pm Ne problem toliko poraz, koliko to da smo nadigrani u sred Novog Sada. Jedino sto je valjalo je veci broj Firme i obicnih navijaca nego inace. Ima ovde sigurno 3-4 igraca koji nisu za Vojvodinu.
Ja mislim da ovde nema 3-4 igrača za Vojvodinu. I ne samo Vojvodinu već i za play out ekipe. Kako neki igrači lako zarađuju lovu a ne znaju ni loptu da smire. Stani i gledaj. :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Na_3_boda wrote: Mon Apr 28, 2025 7:40 pm Ne problem toliko poraz, koliko to da smo nadigrani u sred Novog Sada. Jedino sto je valjalo je veci broj Firme i obicnih navijaca nego inace. Ima ovde sigurno 3-4 igraca koji nisu za Vojvodinu.
Mislim da puno ljudi maši trenutnu situaciju. Čini mi se da niste gledali prethodne 4 utakmice, pa ste iznenađeni ovim i ovakvim porazom. A nestade nam i Dragojlo sa svojim predviđanjem tajminga. Meni je nejasno šta je bilo očekivano? Mi imamo 4 vezane pobede, a da nikome, ali baš nikome, nije jasno kako se to desilo. Nemamo igru, nemamo struku, igrači deluju prilično nesigurno u sebe, pogotovo stariji. Trenutno, praktično jedino Meda, Dele i Korać izgledaju kao igrači koji mogu da naprave razliku na terenu, a 6 poslednjih bodova je maltene čisto od njih došlo. Nama nosioci izgledaju potpuno bez volje i/ili motivacije. Njegoš je senka igrača s početka, kontinualno forsiranje Uroša i Vukana je kontraproduktivno i veoma užasno po ekipu, pa čak ni Romanić nema doprinos koji se od njega očekivao i pored 4 gola. Mladi su u tome svemu u potpunosti potonuli, tu pretežno mislim na Kokanovića, Veličković je potpuno nestao/sklonjen, jedino Bukinac u poslednjih utakmicu-dve pokazuje neke znake napretka. Ali i na toj poziciji patimo, jer tu mora da igra Lukas Baroš. Jednostavno, mora. Na sve to, pokušavamo da oživimo Bolingija, koji i dalje deluje svetlosnim godinama daleko od ozbiljnog fudbala. Jako je lepo što se vratio, ali napisao sam jednom već, to je potez za publiku, ne za ozbiljnije rezultate.

Što se broja igrača za Vojvodinu tiče, ne znam šta bih rekao... Imamo prilično jak tim po imenima, ali imamo i nekolicinu izvikanih igrača, koji uzimaju masne pare. Ali tako je od njihovog dolaska.

Otvaramo naredno kolo protiv OFK-e u petak u 18:30.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply