Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Da se nadovezem na moj prethodni post.
Sinoc, cim sto dobro trcali, mnogi tehnicki nedostaci su bili u velikoj meri sakriveni. Ispoljili su se samo pri realizaciji nasih sansi. No, ipak, realizovali smo dve - dovoljno za pobedu pri dobroj defanzivi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ide se malo ovde iz krajnosti u krajnost.

Transferi ne lazu, na kraju dana. Kao sto rekoh, mi vise nemamo igrace koji odnose prevagu u klubovima u zavrsnici LS i to je do problema koje sam naveo vec, ali itekako imamo lagano 100+ igraca u ligama iznad i oko nase i razumem sta Deep hoce da kaze. Pa niko ne bi kupovao igrace koji ne mogu da savladaju ono sta se u petlicima savlada. Podseticu da su takvi komentari bili i za Zukica, pa eto gde je sad. Nije naprasno izvalio kako se igra fudbal, vec igra fudbal u malo boljim uslovima. Mi smo zemlja od 6 miliona ljudi i sa fudbalom koji je ovoliko prosaran kriminalom i problemima, potpuno je nerealno da imamo 100+ fudbalera u ligama koje sam spomenuo i da u isto vreme odrzimo kvalitet takmicenja. Prosto je tako. Ako si dobar, ides napolje, a napolju pokazes koliko je pas iza ledja stvar toga sto si los fudbaler, a koliko do toga sto je lopta usporila od 4 dzombe, 3 rupe i 2 busena trave koji nisu zaliveni kako treba od 2005.

Takticke stvari se ne vide golim oko cesto. Ovde se pisalo o onom golu protiv Lucana, ako se ne varam, kako smo ga dali slucajno, a ja do tancina objasnio takticku zamisao presinga i zasto je svaki momenat presinga doveo do toga da njihov igrac odigra loptu nama u noge tacno kome treba, posle cega pada gol. Takticki pecat se video i u pobedi TSC-a protiv nas u prethodnom mecu. Video se i u ovom mecu s nase strane. Video se i kod prekida i prvog gola. Videli smo toliko dobro takticki postavljenu Vosu protiv Ajaksa. To ne mozes sa balvanima, tako da ni ove neke stvari nisu bas fer. Ima tu dosta nerezonskih stvari, slabih suteva, preglupih promasaja. Ima svega, ali se mora shvatiti da fudbal igraju ljudi, a ne roboti. Fudbal je igra, nije matematika. Hiljadu i jedan faktor uticu na svaki segment igre, pogotovo u sistemima van ovih najvecih klubova, gde su te stvari svedene na minimum.

Te neke stvari o kojima se ovde prica se desavaju i u mnogo vecim i boljim ligama i klubovima. Ove nedelje smo svedocili promasajima u polufinalu LS za koje bismo figurativno glavu skinuli nekom UN-u. Prvo onaj promasaj Garsije protiv Intera, kad je decko opucao po sred gola i dao sansu Zomeru da napravi onu odbranu. Drugi je promasaj praznog gola Sake sinoc. Garsija je igrac jednog od najvecih klubova na svetu i produkt najpoznatije skole u istoriji ove igre. Saka je generacijski talenat. Promasise obojica maltene nemoguce.

Edit: Ovaj upis se ne odnosi na Turijin poslednji, vec na seriju pre toga, cisto da se ne shvati pogresno.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Nisam ja valjda jedini koji misli da bi Itan Hord iz Uba bio dobro pojačanje za nas? Barem za rotaciju? Dečak je neverovatan..
VošaNS

Post by VošaNS »

fkvtelep89 wrote: Fri May 09, 2025 11:20 am Nisam ja valjda jedini koji misli da bi Itan Hord iz Uba bio dobro pojačanje za nas? Barem za rotaciju? Dečak je neverovatan..
Hord je fizički baš jak igrač, ali da li nam je potreban? Imamo Romanića, Vukanovića, od sledeće sezone Borovinu sigurno i još ne znamo šta će biti sa Bolingijem kojem ugovor ističe na kraju sezone. Aleksa će ostati 100% jer takav igrač znači i kad nije na terenu, Borovinu polako uvoditi u tim, Romanić je siguran u startnih 11. Rekao bih da je Bolingi nažalost višak. A da za Horda nema mesta jer sigurno neće tražiti male pare ni on, a pogotovo ne Jedinstvo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jedinstvo nastavlja sa dobrim kupovinama i stavljanjem u izlog. Bez obzira što su poslednji i ispadaju, njihovi igrači ni malo neće biti jeftini. Iskopali su momka debelo ispod MLSa, i sam je izjavio da mu se ne žuri odande. Očekujem da Hord neće ići ispod milion u ovom prelaznom roku, a ako ga zadrže celu sledeću sezonu, mogao bi da izdominira Prvu Ligu i da ode i za jače pare.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Rabba wrote: Fri May 09, 2025 11:38 am Jedinstvo nastavlja sa dobrim kupovinama i stavljanjem u izlog. Bez obzira što su poslednji i ispadaju, njihovi igrači ni malo neće biti jeftini. Iskopali su momka debelo ispod MLSa, i sam je izjavio da mu se ne žuri odande. Očekujem da Hord neće ići ispod milion u ovom prelaznom roku, a ako ga zadrže celu sledeću sezonu, mogao bi da izdominira Prvu Ligu i da ode i za jače pare.
Ugovor mu traje do kraja sledeće sezone, neverujem da će igrač prve lige sa tolko kratkim ugovorom štetiti više od milion kao što ti pominješ..

Ali slažem se, već imamo puno opcija tu na špicu, rekao sam ako iz nekog razloga izgubimo naše opcije na špicu... (a neverujem klubu nimalo da će zadržati veći broj njih..)
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

fkvtelep89 wrote: Fri May 09, 2025 11:20 am Nisam ja valjda jedini koji misli da bi Itan Hord iz Uba bio dobro pojačanje za nas? Barem za rotaciju? Dečak je neverovatan..
Прочитај мој упис после њихове утакмице са Чукаричким,на 513.страници теме за Суперлигу... :mafia:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fkvtelep89 wrote: Fri May 09, 2025 12:13 pm Ugovor mu traje do kraja sledeće sezone, neverujem da će igrač prve lige sa tolko kratkim ugovorom štetiti više od milion kao što ti pominješ.
Slažem se načelno sa tobom, međutim Jedinstvo sa Matićima izgleda dosta odmereno i proračunato. Verujem da će produžiti sa momkom taj ugovor, da bi mogli da ostvare profit. Uostalom, bili su mu fantastična odskočna daska za Evropu, to je najmanje što može da uradi da bi im zahvalio. Na njemu će biti da tu prvoligašku sezonu odigra kako deluje da može.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
djoks

Post by djoks »

Dobre partije izabranika Miroslava Tanjge nisu prošle nezapaženo, čemu svedoče Zbiljićeve reči o ponudama koje su stigle na sever Srbije.

“Imamo ozbiljne ponude za nekoliko naših igrača, ali smo ujedno i mi poslali iste na pojedine adrese. Sačekaćemo kraj sezone da obelodanimo konkretnije informacije. U klubu se radi vredno i neprestano. Zadovoljan sam načinom funkcionisanja zaposlenih”.

Prvi čovek Stare dame želi da njegova ekipa do leta bude fokusirana isključivo na teren, ali najavljuje da sportski sektor već uveliko radi na sklapanju tima za predstojeću sezonu.

“Radimo na tome. Bilo bi neozbiljno da sada govorim o imenima, iako znam koliko je to interesantno javnosti. Priča se, putuje, traga, skautira… Odmakli su razgovori sa pojedinim igračima”, poručio je Dragoljub Zbiljić u razgovoru za naš portal.

Знам да нам председник није омиљена личност на форуму и да се многима окреће желудац када прочитају неку изјаву и извињавам се на томе :mrgreen: али морао бих да похвалим што се већ сада преговара са играчима и ради се на појачањима како би сви прошли припреме а не као неких ранијих сезона да се првотимци доводе у минут до поноћи

Едит: сад сам налетео на ово на моцарту Prema pisanju lokalnih medija u Kamerunu, Vojvodina je zainteresovana za krilnog napadača Tadeusa Nkenga.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мислим да је за тог Nkenga у питању новинарска бува из Камеруна. Дечко има 25 година и 37 званичних утакмица по Трансфермаркту.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dza/511854
hvylarn

Post by hvylarn »

Glupost totalna. Uhvatili se na priču Zbiljića pa objavili neko sranje.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danijel Aleksić, da se vrati kući? Šta mislite, nikakav info ili nešto slično.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Deep Purple wrote: Fri May 09, 2025 3:55 pm Danijel Aleksić, da se vrati kući? Šta mislite, nikakav info ili nešto slično.
Odmah, bez pitanja. Ne samo sto bi bio odličan igrač barem za rotaciju jer na njegovoj poziciji nemamo nikoga, bio bi odličan mentor za mlade igrače.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Pre bilo kog igrača, prvo sportski direktor(koliko se sećam nemamo), pa trener(trenutna kombinacija šljaka, ali i Di Mateo je uzeo LŠ sa Čelzijem, pa se naredne sezone raspao).
djoks

Post by djoks »

Deep Purple wrote: Fri May 09, 2025 3:55 pm Danijel Aleksić, da se vrati kući? Šta mislite, nikakav info ili nešto slično.
Сад сам му погледао профил на ТМ, зашто се задржао свега месец ипо дана у Саудијској Арабији?
Post Reply