Transferi
Re: Transferi
Romanića definitivno prodati,mnogo ,mnogo šansi ne iskoristi. Klub kao Vojvodina ne može da trpi toliko.
Телеп
- Mare_Liman
Мркаић
Да су вили паметни довели би Мерија, не би могли погрешити с њим,а више воли Вошу од скоро свих наших клинаца, Пазар убо џекпот са њим...

Да су вили паметни довели би Мерија, не би могли погрешити с њим,а више воли Вошу од скоро свих наших клинаца, Пазар убо џекпот са њим...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Treba pronaci tim u PLS-u koji ce pozajmljenom mladom igracu dati bitne minute tesko da bih ih puno rizikovalo s tim ,postoje utakmice u kojima ili vodimo u finisu dva tri razlike ili gubimo 4 5 takvih utakmica u kojima bi dobio tih 20 minuta bi nesto pokazali plus treninzi s prvim timom ako se pokaze da jos nije za seniorski fudbal onda je Kabel resenja na sezonu ali sam misljenja da ga treba probati u prvom timu recimo minuti koje ima Depu ove sezone bi mogli sledece da budu njegovi ,eto Depu je i iskusniji i sve ostalo ali nije nam bas od neke koristi bio pa kad smo njemu davali minute sto ne bi davali nasem igracu.gospodinFKV wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:05 pmZa taj profil igraca bih pre mozda da odradi polusezonu ili sezonu standardno u PLS, pa onda malo vecu ulogu u prvom timu od 15-20min svaku trecu.srkins wrote: ↑Sun May 11, 2025 4:44 pm Borovina ne treba da bude startni špic ali treba da dobije neke minute sl sezone po 15 20 na svakoj drugoj trećoj utakmici pa nek oseti malo seniorski fudbal kad jedna Barsa gurne klinca u prvi tim i on im postane glavni igrač ne vidim razlog zašto mi ne bi davali šansu najboljima iz naše škole ,ako u toj školi mi najbolji nisu za bar 15 minuta fudbala u seniorskoj konkurenciji onda zatvaraju školu
Nema smisla dirati Romanića, slažem se da ima mnogo propuštenih šansi ali za većinu tih situacija se sam izborio i pokazuje ozbiljan kvalitet. Došao je u nezgodnom periodu, od menjanja trenera do formacija. Sledeće sezone očekujem još više golova od ove sezone.
Ima solidnu tehniku, ume da zadrži loptu, da pretrči igrača, skok igra fantastična obzirom na visinu. Samo da se poradi na samopouzdanju kod završnice.
Ima solidnu tehniku, ume da zadrži loptu, da pretrči igrača, skok igra fantastična obzirom na visinu. Samo da se poradi na samopouzdanju kod završnice.
[media][/media]
Problem je i tome sto mora dosta puta sam da stvori sebi sansu, puno se tu istrosi, izgubi deo snage, dah i koncentraciju, pa jos usledili promasaji i palo mu samopuzdanje u gol sansi. Inace, odlican je u polju.
Mora ga krenuti i gol(ovi), jer postoji osnova za to. Ovo je samo privremeno stanje.
Slazem se.hvylarn wrote: ↑Wed May 14, 2025 11:05 am Nema smisla dirati Romanića, slažem se da ima mnogo propuštenih šansi ali za većinu tih situacija se sam izborio i pokazuje ozbiljan kvalitet. Došao je u nezgodnom periodu, od menjanja trenera do formacija. Sledeće sezone očekujem još više golova od ove sezone.
Problem je i tome sto mora dosta puta sam da stvori sebi sansu, puno se tu istrosi, izgubi deo snage, dah i koncentraciju, pa jos usledili promasaji i palo mu samopuzdanje u gol sansi. Inace, odlican je u polju.
Mora ga krenuti i gol(ovi), jer postoji osnova za to. Ovo je samo privremeno stanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Upravo to sam i hteo da dodam. Mnogo izgubi snage i tačno se vidi da mu fali u završnici.Turija wrote: ↑Wed May 14, 2025 12:02 pm [media][/media]Slazem se.hvylarn wrote: ↑Wed May 14, 2025 11:05 am Nema smisla dirati Romanića, slažem se da ima mnogo propuštenih šansi ali za većinu tih situacija se sam izborio i pokazuje ozbiljan kvalitet. Došao je u nezgodnom periodu, od menjanja trenera do formacija. Sledeće sezone očekujem još više golova od ove sezone.
А да Романић игра полушпица/десетку? Ту се не тражи толико завршница а све остало може по мени лагано да уради поготово да нађе пасTurija wrote: ↑Wed May 14, 2025 12:02 pm [media][/media]Slazem se.hvylarn wrote: ↑Wed May 14, 2025 11:05 am Nema smisla dirati Romanića, slažem se da ima mnogo propuštenih šansi ali za većinu tih situacija se sam izborio i pokazuje ozbiljan kvalitet. Došao je u nezgodnom periodu, od menjanja trenera do formacija. Sledeće sezone očekujem još više golova od ove sezone.
- Mare_Liman
Полушпиц можда, да се активира из другог плана, 10ка никако, Романић је крило.djoks wrote: ↑Wed May 14, 2025 12:26 pmА да Романић игра полушпица/десетку? Ту се не тражи толико завршница а све остало може по мени лагано да уради поготово да нађе пасTurija wrote: ↑Wed May 14, 2025 12:02 pm [media][/media]Slazem se.hvylarn wrote: ↑Wed May 14, 2025 11:05 am Nema smisla dirati Romanića, slažem se da ima mnogo propuštenih šansi ali za većinu tih situacija se sam izborio i pokazuje ozbiljan kvalitet. Došao je u nezgodnom periodu, od menjanja trenera do formacija. Sledeće sezone očekujem još više golova od ove sezone.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Slažem se oko dela za Zbilju.Rabba wrote: ↑Wed May 14, 2025 1:04 pm Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Što se samog Romanića tiče, vidim energiju, požrtvovanje (što recimo nikad ne videh od UN ili Vukana) karakter. Završnica mu je za sada izuzetno slaba ali iskreno i Dele je tako delovao na početku pa je eksplodirao, možda mu traba još vremena da legnu stvari
Come on you Reds!
@Rabba
Ako cemo o Evropi i Romanicu, onda je to posebna prica.
Ovde pricamo o domacoj ligi i Romanicu. Sta ce biti u Evropi sa Vosom, ne zavisi samo od Romanicevog ucinka.
Sto se Evrope tice, vidimo koliko su i zvezdini ,,vanzemaljci" dorasli tom nivou, tj. cela nasa liga.
Ako cemo o Evropi i Romanicu, onda je to posebna prica.
Ovde pricamo o domacoj ligi i Romanicu. Sta ce biti u Evropi sa Vosom, ne zavisi samo od Romanicevog ucinka.
Sto se Evrope tice, vidimo koliko su i zvezdini ,,vanzemaljci" dorasli tom nivou, tj. cela nasa liga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Romanić je napadač, nije desetka niti to može da budez Krilo je možda nekada bio ali više nije. Da odgovori na toj poziciji možda može ali je ipak napadač. Dobar je, ima smisla za igru, samo da ga krene završnica i kompletan je paket ali to što je najvažnije za napadača mu od dolaska kod nas najteže i polazi za rukom.
On je tip napadača koji u ovoj ligi može da postigne 15 golova bez problema i koji bi mogao kod nas da se zadrži više godina.
Ja verujem u njega.
On je tip napadača koji u ovoj ligi može da postigne 15 golova bez problema i koji bi mogao kod nas da se zadrži više godina.
Ja verujem u njega.
Дате су паре јер нам је горело на позицији шпица да се не лажемо и нисмо могли да чекамо до лета и да останемо без европе што је био циљ. Да није дошао на зиму ко би нам играо крила и шпица? Рачунај да је продат и Сери, Вукановић и Ранђеловић повређени, Радуловић на позајмициRabba wrote: ↑Wed May 14, 2025 1:04 pm Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Mi nemamo ni krila ni klasičnog špica. Učinak Romanića bi za te minute upecao i Depu. Kad već vučeš za jezik.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zar nije bilo reci da Depu dobija malo ( dozirano) minuta, zbog oporavka od povrede?