19. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:1

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ljudi,sta vam je!?
Dobro jutro...
sad sam ustao,malo dremnuo a gle njih sta ispisase sve.
Sta se desilo?
Opusteno bre,cemu nervoza?
Kao da cete promeniti nesto,ljudi cuvajte zdravlje!!!
Uostalom,ne rekose li da je OFK u ukupnom skoru bolji,a mi izvukli bod,znaci super.
I dok svi vi skandirate odjednom UPRAVA NAPOLJE,ja cu da skandiram KIZITO ODLAZI!!!!

Covece,idi zgrci pare,naplati svoje znanje,zajebi GOSPODINE sve nas,ima za tebe posla i u Evropi.Ostalim igracima i upravi,SRECAN 8.MART!!!
Image
Turija

Post by Turija »

Srećna nam (19)95 -a
Molio bih sve aktuelne spasioce Kluba da ga više ne spasavaju i da ga prepuste njegovoj Sudbini (kad već imaju posla koji im bolje ide od ovoga).
Ispasti iz Lige, ne znači propasti.Imali smo već takav slučaj, jedared, pa smo kroz dve godine postali Prvaci; po drugi put :!:
Tako nam je pisano.Međutim, Vojvodina nikad neće propasti, bez obzira koliko se neki trudili.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Ako je Ljupko podneo ostavku barem se na kraju poneo kao gospodin i ucinio nesto moralno.Ne verujem ja da je on dosao u nekom zlom dilu,nego je covek hteo da dokaze sebi da je i dalje neki trener,video priliku da dodje na gotovu dobru situaciju,ali se dobro presao.On nikad i nije bio neki trener,a sada je tek nula.Mozda je mogao i da odbije poziv ovih iz uprave i da pusti Stepija da radi,ali verujem da je on verovao da moze nesto da uradi,samo sto je to bilo tesko zavaravanje.
Nije problem Ljupko,problem je u lopovskoj upravi.Nema ama bas nikakve dileme vise UPRAVA NAPOLJE i nema mira dok ne odu.Ko ce umesto njih?Bilo ko je svakako bolji,a bar da budu ljudi koji zive od fudbala i ne bave se kojekakvim zidanjima,menadzerisanjem,ugostiteljstvom i slicno.Sve ono sto je jedan iz uprave na pocetku dobro uradio,odavno je potroseno u vidu nekog kredita kod navijaca,a kradja nasih 4,5(ili 5 ne znamo ni koliko tacno) miliona eura je poslednji znak da uprava treba da se tera.Ako je neke sentimentalnosti u vezi Bate i bilo,sto se tice Dubroje,Daltona,Apra i Gajica tu nikada i nije bilo dileme,samo su se nakrali a nista nisu dobro uradili.Uostalom ni Bata nece vise sa ovima.Posebna prica je Dubroja,on se najvise nakrao,a mislim da ce nam ona zgrada tek biti kost u grlu i za neke naredne generacije.Mislim da ovde itekako ima posla i za policiju.A Cvetko i Rabren su dugogodisnje stetocine,njih vec odavno cekaju zatvorske celije.
Uprava napolje a ko god ih podrzava,isti je kao i oni.Uz njih neka odu i njihovi i menadzerski igraci,to su ljudi propalog karaktera i nesportskog mentaliteta i nacina zivota.Da odu da nam konacno svane.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
stormer

Post by stormer »

Zeljafcv wrote:
vladans wrote:
Zeljafcv wrote:Danas sam pazljivo odgledao celu utakmicu...Djurovski ekstra..... Igrali smo dobro
Druze,uz duzno postovanje sledeci put nemoj tako pazljivo gledati utakmicu,molim te!
Molim te, iscitiraj mi ceo tekst a ne samo delice sa tri tacke... Djurovski je odigrao 10 minuta vrhunski imao 2 strasna pasa u prostor. Igrali smo dobro i primili gol u 94. minutu uz mnostvo sansi. Rezultat los.
Realno, Djurovski nas je danas kostao tri boda jer mu je Popovic na kraju izveo korner i ovaj umesto da gradi loptu i cuva vreme (kad smo vec tako igrali celu utakmicu) on centrira i ovi prave posle toga kontru!
Buca

Post by Buca »

stormer wrote:Realno, Djurovski nas je danas kostao tri boda jer mu je Popovic na kraju izveo korner i ovaj umesto da gradi loptu i cuva vreme (kad smo vec tako igrali celu utakmicu) on centrira i ovi prave posle toga kontru!
Nisam imao nameru da pisem nista povodom ovog meca,jer nemam nista pametno da kazem,ali dokle ce nama biti lakse okriviti pridoslicu,do glavnog krivca,naseg reprezentativca Djurica? Na onu loptu u 55 minuti nekadasnji Djuric bi uklizao bez ramisljanja,a danas je hteo da ispadne smeker da lako uzme loptu,e pa Djuro moraces kod Kize na lekciju!Budimo barem realni,danas je odbrana bila totalno suplja,sem gospon Kizita,na celu sa danas slabim Brkicem prilikom istrcavanja i unosenja dodatnu nesigurnost u vec slabu odbranu!(Imao je Brka i par sjajnih intervencija,ali mora se i on kritikovati prilikom ove utakmice!)kao i ostali koji su igrali,ali o njima nemam zelju da pisem!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Marcello

Post by Marcello »

van der iV a.k.a Totti wrote:Jedva cekam sledecu utakmicu u NS,nadam se da necu biti jedini koji ce izraziti nezadovoljstvo.
Za to ne moraš da brineš! Tu sam! :evil:

Po onome što sam danas video na Zapadu, nakon završetka utakmice, mnooogima je dosta! Ja sam prvi put u svom životu ( :!: ) sišao dole, do ograde i pratio one majmune celom dužinom terena, konstantno ih psujući! Nisam ponosan na to, ali, previše dugo smo, svi zajedno, ćutali!

Namerno sam sačekao nekoliko sati sa reakcijom, bojeći se šta sve vruća glava može da napiše na ovom čestitom forumu, koji čitaju ljudi što mogu, skoro očevi da mi budu...Shvatio sam - nije afekt!

Ako neko ima ideju, kako da se organizujemo, te jasno i glasno, na ljudski i dostojanstven način, izrazimo svoje nezadovoljstvo, neka mi se javi na P.M.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Turija

Post by Turija »

Marcello wrote: Ja sam prvi put u svom životu ( :!: ) sišao dole, do ograde i pratio one majmune celom dužinom terena, konstantno ih psujući! Nisam ponosan na to, ali, previše dugo smo, svi zajedno, ćutali!

Namerno sam sačekao nekoliko sati sa reakcijom, bojeći se šta sve vruća glava može da napiše na ovom čestitom forumu, koji čitaju ljudi
Predlažem da sutra, kad se malo ohladimo, prečistimo Forum od previše žestokih reči, kako bi održali izgrađeni imidž.Svi postovi treba da prenoće onako kako su napisani, pa čak i najteže reči, iz jednog jedinog razloga: da se shvati koliko su svi akteri u FK Vojvodini prelili čašu kod svojih najvernijih navijača, ne samo porazom u Kruševcu (i ovim remijem protiv OFK), već celokupnim radom i ponašanjem :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
WLADASS

Post by WLADASS »

поносан сам што сам данас био на северу и што сам окренуо леђа оној гомили нерадника... што сам манекене испсовао као никад до сад...
драго ми је што у стартној постави није било ловрића, мрђе, мијатовића и лазетића...
слободно нека се на крају сезоне продају сва ова говна којима вошин дрес ништа не значи... боље да гледам митошевића, медојевића, смиљанића, алексића, бркића, ристића и... бар су наша деца и они ће са поносом носити вошин дрес...
само ми још није јасно зашто би неко окривио за пораз момка који је играо свега 15 минута или већ колико је играо??? мислим на ђуровског.... криви су ови предходни јер смо ми ово требали да добијемо са 3-4 гола разлике... ало бре ми идемо на титулу,а они гледају како да опстану...
љупково време је прошло.... нека радоичић настави тамо где је стао....

ЗБОГОМ ТИТУЛО!!!!!!
ice

Post by ice »

WLADASS wrote:поносан сам што сам данас био на северу и што сам окренуо леђа оној гомили нерадника... што сам манекене испсовао као никад до сад...
драго ми је што у стартној постави није било ловрића, мрђе, мијатовића и лазетића...
слободно нека се на крају сезоне продају сва ова говна којима вошин дрес ништа не значи... боље да гледам митошевића, медојевића, смиљанића, алексића, бркића, ристића и... бар су наша деца и они ће са поносом носити вошин дрес...
само ми још није јасно зашто би неко окривио за пораз момка који је играо свега 15 минута или већ колико је играо??? мислим на ђуровског.... криви су ови предходни јер смо ми ово требали да добијемо са 3-4 гола разлике... ало бре ми идемо на титулу,а они гледају како да опстану...
љупково време је прошло.... нека радоичић настави тамо где је стао....

ЗБОГОМ ТИТУЛО!!!!!!
Stvarno mislis da je to sto si napisao dovoljno i da je dovoljno da dodje Radojicic i napravi cudo i da se manekeni psuju jer su uz Ljupka navodno jedini krivci?Ne mislis li da bi sever pogodio srz problema kada bi zdusno vikao UPRAVA NAPOLJE?Ko je doveo i tog Ljupka i te manekene?A pritom imali su Stepanovica na tacni,a oni su ga onako izigrali.Ali opet ce preko nedelje biti komedija,a onda ce svi zajedno srecni na konferenciju za stampu i reci da su problemi reseni,samo toboz mi u stvari necemo titulu vec jedno cetvrtfinale kupa UEFA otprilike i za to se zapravo spremamo.Sramota.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
indjija

Post by indjija »

Мислим да су у овој ситуацији најмање криви играчи и треба престати са пљувањем по њима. Знају момци шта се десило и сигурно им је тешко због свега. Проблем је што они исто као и ми гледају тв и виде како се игра МОДЕРАН,ТОТАЛНИ ФУДБАЛ,а онда оду на тренинг,на припреме и тамо их чека човек кога је време прегазило,чије размишљање о фудбалу нема ни једну додирну тачку са оним што сви видимо у најјачим лигама,лиги шампиона,и како желимо да Војводина игра. Е,у таквој ситуацији они се ломе,ЗБУЊЕНИ морају да слушају наређења тренера из историје фудбала,кога су ту ставили људи који немају везе са фудбалом,и то доводи до смешних и у исто време тужних потеза.
ЉУПКО у пензију,нема више фудбала на својој половини,само да се не прими гол,фудбала хаоса и зихера,без тактике,организације,на крају крајева без жеље да се нападне противнички гол. Хвала ти за све што си учинио у прошлости,али са тобом у будућност је немогуће!
НАВИЈАЧИ подржите играче,нису они заборавили да играју фудбал,само им треба неко да их смири,охрабри,повеже редове,нађе сваком играчу место на коме ће пружати свој максимум и ето опет праве Војводине!
УПРАВА НАПОЉЕ!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nista drugo za ocekivati nije ni bilo...
Posle svih NEfudbalskih desavanja u klubu sasvim logican sled dogadjaja koje je i laik mogao predvideti!
Ovaj rezultat me uopste nije potresao, kao ni igra i to zaista mislim :!:
Ovo je jedini nacin da se otarasimo smeca iz kluba koje vec toliko smrdi da preti svima da nas pogusi...
Jedan trazi rezove, drugi daje ostavke, ovaj treci se gubi sa svojim postavkama i taktickim zamislim iz doba anticke Grcke, ovi cetvrti se trude kako da opravdaju i sakriju pare sa kojima su se pre samo par meseci dicili i hvlalili kako su sacuvane i to samo zahvljuci njihovim menadzerskim(lopovskim) i ko zna koje kakvim sposobnostima!
Ljudi pocinjete sami svoja go**a da jedete, neki znaju makar sa stilom da kradu, a vi ni to ne umete, vec to radite toliko providno da nam svim oci bodete!
A i igrace setaju kao neko meso, pa tako zavrsismo u u onoj nesrecnoj Crnoj Gori, bez da se iko raspitao gde idemo(ma bitno da idemo ustvari, a gde koga briga, samo da kuci nismo)
Igraci na terenu ko pali s Marsa, ne znaju gde se nalaze, i toliko lose igraju da je ono bilo ispod i njihovih LIMITIRANIH mogucnosti(cast izuzecima)!
VLADIMIR BUAC- jedna ljudina koga mi je u celoj ovoj situaciji i najvise zao jer su mu svi zajedno u klubu od svih strucnjaka koji su vodili klub u zadnje vreme pa do uprave pomerili i dupe i glavu da decko ja mislim ni sam ne zna koja je vise njegova pozicija, a sto je najbolje u svemu on to bez pogovora prihvata(pa nek neko kaze da se uvek isplati srcanost i pozrtvovanost)!Kad se zvizdalo samo mi je njega bilo zao!
Promenili smo tri trenera u zadnjih nekloliko meseci i igra je kod svakog bila indenticna, tj. nije bilo igre (iako sam se budala posle ovih priprema ponadao da smo konacno dobili neku igru, priznajem :oops: ), i svima je vise jasno da sa promenama treba zaci dublje, i napraviti bogami jedan duboki rez koji ste sami trazili, samo ovaj put zarezati po vama bagro pokvarena!
Ovaj matori je na kraju imao makar dostojnastva pa je otisao, ali vi ste vase izgubili odavno pa vam zato i ne pada na pamet da se sklonite, jer ostalo je jos mesa za lesinare, ocekuju svi transfere Aleksica i Tadica ne bi li se jos ugradili!Onaj brkati je toliko go**o od coveka da ne samo da ga igraci ne mogu gledati, nego mislim da ni on sam sebe ne moze gledati vise!
Na sledecu u utakmicu bih najradje dosao sa torbom kamenja i gadjao po ovom strasnom tandemu R&R koji nam i poslednju kap krvi popi...
Nadam se da cemo i u Cacku izgubiti jer ne vidim drugi nacin da se ti ljudi sklone, na vreme, dok ne prodamo ovo malo igraca sto vrede!
Milan

Post by Milan »

Au, tek sada sam video golove preko TV-a. Pa onaj pas Đurića za njihovu kontru treba uvrstiti u asistenciju sezone. Majko moja...

Edit: zaboravih da istaknem sjajnu odbranu Brkića posle koje se nažalost lopta odbila do strelca izjednačujućeg pogotka. Stvarno izuzetna intervencija!!!
Last edited by Milan on Mon Mar 09, 2009 1:10 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Milan wrote:Au, tek sada sam video golove preko TV-a.
http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=349011

Djuricu ovi iz OFK-e mogu da izdaju zahvalnicu za ova dva meca protiv nas. Jedan autogol, umalo jos jedan (Kizo, sram te bilo!) i asistencija za izjednacenje. :oops:
Krle

Post by Krle »

Posle svega izrecenog, moram da se samo osvrnem na fenomen Kizito, kao paradigmu stanja u nasem klubu. Dakle, covek je placen, kazu najvise od svih, i on za tu platu svaku utakmicu odigra maksimalno. Prevedno u ucinak - uvek je medju najboljima, ako ne i najbolji na terenu. I sad se opitam: da li je Kizito toliko bolji igrac i covek od svih ostalih u Vojvodini ili je jednostavno neosetljiv na ostale negativne uticaje? Zamislajm dan kad bi na teren istrcalo 11 profesionalaca tipa Kizito i igralo za klub, navijace i grad. Ne bi me zanimala titula. Ne bi me zanimalo rukovodstvo. Ne bi me zanimao trener. Mogao bih da se poistovetim s njihovim naporima i da im rpuzim berezervnu podsrku s tribina. Ovako, kad mislis da onaj igra zato sto mu je cale bogat, ovaj zato da bi se prodao, i slicno, nijedan rezultat, nijedna bleda partija, nista me ne moze iznenaditi. Tuzno, ali sporta i sportskog duha tu nema. Sta onda da gledam, i za koga onda da navijam?
vladans

Post by vladans »

Sport wrote:Ljupko Petrović podneo ostavku

Šef stručnog štaba Vojvodine podneo ostavku posle kiksa protiv OFK Beograda. “Došao sam sa ogromnom ambicijom i ljubavlju, ali nisam dobio ono što sam očekivao”, rekao je Ljupko. Ljubomir Apro potpredsednik UO Vojvodine zadužen za odnose sa javnošću izjavio je za „Sport“: "Za mene je Ljupko Petrović još trener Vojvodine".

Na konferenciji za novinare, održanoj neposredno po završetku meča sa OFK Beogradom, šef stručnog štaba Vojvodine Ljupko Petrović saopštio je da podnosi ostavku.
- Preuzimam odgovornost za sve što se desilo u prva dva kola, a ostavku ću već danas i pismeno dostaviti upravi – rekao je vidno uzbuđeni Petrović. – U Vojvodinu sam došao sa ogromnom ambicijom i ljubavlju, ali me nije dočekalo ono što sam očekivao. Loše sam procenio i za to niko drugi nije kriv, greške ne želim da tražim u drugima. Nisam zadovoljan ni kao čovek, ni kao trener.

Petrović nije želeo da obrazloži šta se od njegovih očekivanja nije ostvarilo, ali se podrobno osvrnuo na meč sa „romantičarima“.
- To mogu da režiraju samo fudbal i, možda, košarka! Moji igrači su, realno, prilično dobro odigrali 90 i nešto minuta, da bismo gol primili ne u četiri zaustavna, već 47 sekundi posle njih. Pre nego što je odsvirao kraj, sudija je pustio da se akcija gostiju završi i to je za nas bilo kobno.

Pre kobnog napada gostiju koji im je doneo izjednačenje, Petrović je fudbalerima rekao da loptu dodaju iskusnom Panteliću, koji je trebalo da je sačuva do isteka utakmice, ali se to, na žalost navijača Vojvodine, nije dogodilo.

Sada već bivši šef stručnog štaba „lala“ se osvrnuo i na suđenje kojim je, kako je naglasio, nezadovoljan.
- U 86. minutu nam nije dosuđen klasičan penal, posle igranja gostujućeg igrača rukom – obrazložio je, misleći na situaciju u kojoj su, posle centaršuta Lakića sa desnog boka, u skoku bili Tadić i Todorović.

Ljupko Petrović je, da podsetimo, treći trener koji je sedeo na klupi Vojvodine u tekućoj sezoni. Pre njega su bili Dragoljub Bekvalac i Dragan Radojičić.

POTPREDSEDNIK APRO
Ostaće Ljupko

- Jutro je pametnije od večeri, za mene je Ljupko Petrović još trener Vojvodine, a lično mislim da će i da ostane – izjavio je za „Sport“ potpredsednik UO Vojvodine zadužen za odnose sa javnošću Ljubomir Apro. – Reč je o vrhunskom stručnjaku i čoveku, ali i velikom emotivcu i u tome valja tražiti razloge za najavu povlačenja. Svima nam je teško pao ishod meča sa OFK Beogradom, ali se pitanje poverenja u stručni štab nije postavljalo ni posle poraza u Kruševcu, niti se postavlja sad.

DRAMATIČAN FINIŠ DUELA “LALA” I “ROMANTIČARA” NA NOVOSADSKOM STADIONU
Ignjovski brži od pištaljke

Novi Sad – Fudbal je, još jednom, ovoga puta u Novom Sadu, režirao dramu zbog koje je najpopularnija igra na planeti. Iako već gotovo izgubljeni, fudbaleri OFK Beograda su, bukvalno u poslednjim sekundama meča koji je za Vojvodinu bio mnogo više od igre, uspeli da izjednače i tako domaćina bace u očaj, a trenera Ljupka Petrovića primoraju da podnese ostavku.

Izjednačujućem pogotku izvanrednog Injovskog, koji je, uz kapitena „lala“ Popovića, i ukupnim učinkom obeležio ovaj meč, prethodila je neshvatljiva greška do tog trenutka vrlo sigurnog Đurića. Na 40-ak metara od svog gola, on je pokušao da ispuca loptu, ali je to uradio tako nespretno i nesrećno, da je ona „kao na tacni“ došla do Nuhija, usamljenog na desnom boku. Usledio je dobar centaršut i najpre bomba Marjanovića, koju je Brkić na volšeban način uspeo da zaustavi, a potom i precizan šut Ignjovskog, koji je natrčao na odbijenu loptu i, ispod golmana domaćih, smestio je u mrežu. Od radosti gostiju bio je veći samo očaj domaćina!

Vojvodina je, inače, povela u 47. minutu, pravim remek-delom Popovića. Kapiten Novosađana je, sa otprilike 20 metara, izveo slobodan udarac, pogodivši levi rogalj vrlo dobrog Šaranova, koji je uspeo samo da efektnom paradom upotpuni više nego upečatljivu sliku.

U prvom delu meča Vojvodina je imala inicijativu i više pretila, ali su gosti imali bolje prilike. Najzrelije su, u 23. i 34. minutu, propustili Milić i Beljić, dok je, na drugoj strani, u dva navrata zapretio Aleksić, a po jednom Stjepanović, Hucišvili i Buač.

U drugom, igrači Vojvodine su imali punu inicijativu, ali, uprkos izglednim prilikama pre svih Mrđe u 76. i 87. minutu, nisu uspeli da postignu i drugi gol koji bi im obezbedio mirnu završnicu i poštedeo ih salvi zvižduka i skandiranja „igrate ko p.....“, kojim su ispraćeni sa terena.

izjave

DUBROJA
Ko fudbalerima brani da igraju

Neposredno pred početak konferencije za novinare, u pres-salu stadiona „Karađorđe“ je, očigledno ogorčen na igrače sa kojima jer već dugo u ratu i vidno iznerviran, uleteo potpredsednik UO Vojvodine Mirko Dubroja.
- Sad napišite da im uprava ne dovoljava da igraju – ponovio je, u više navrata, Dubroja.

IVANOVIĆ
Specijalisti za nadoknade

- Ovaj bod je za nas veliki, naročito ako se u vidu ima da nam sledi niz teških mečeva, od kojih je prvi sa Zvezdom. Vojvodina je bila bolja, a mi evo već drugi put gol postižemo u 94. minutu. To je i dobro, jer govori da se ne predajemo, i loše, jer je taj grč teško izdržati. Radostan sam, naravno, zbog mog tima, ali mi je žao Vojvodine.

NAVIJAČI
Podrška Jovanoviću

U senci drame na „Karađorđu“, nikako ne bi trebalo da ostane zaista lep gest navijača koji su, na “severu” naravno, razvili ogroman transparent „Naš brat Jovanović Lane izdržaće najteže dane“. Bivšem igraču Vojvodine i aktuelnom reprezentativcu koji ima zdravstvenih problema, oni su dali podršku i skandiranjem Jovanovićevog imena.

SUDBINA
OFK koban i za Bekvalca

Zanimljivo je da je, upravo zbog poraza od OFK Beograda, klupu Vojvodine jesenas morao da napusti i Dragoljub Bekvalac. Vojvodina je, naime, 19. oktobra prošle godine na „Karaburmi“ poražena 1:2, da bi Bekvalac dan kasnije bio smenjen, a sada je, evo, remi sa „romantičarima“ bio koban za Ljupka Petrovića.
Locked