Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
Djumi

Re: Djordje Radakovic

Post by Djumi »

Tancha wrote:
Djumi wrote:
Tancha wrote:Zanima me da li je trener upoznat sa igrama Radakovica iz omladinskog tima.Decko je u poslednjih par nedelja u vrhunskoj formi,prethodno kolo je bio dvostruki strelac i asistent kod jednog pogotka,a mec pre toga takodje je dao gol.Koliko sam upoznat,igra na desnoj strani u veznom redu,i ima odlicne fizicke predispozicije.Djumi,komentar?
Radakovica sam danas pozvao da igra u Novom Knezevcu jer je na poslednjim utakmicama za omladince skrenuo paznju na sebe golovima i asistencijama.U narednih 10-ak dana ce trenirati sa prvim timom i onda cu moci mnogo vise da ti kazem.
Svaki igrac iz Omladinskog pogona mora znati da ih trener prvog tima prati i time im daje motiv za dokazivanje.Na njima je da igraju dobro a na meni da to vidim i da im ukazem poverenje :!:
Da li ste zadovoljni njegovim ucinkom?
Nema sumnje da je decko talentovan :!: Ali nesto vise moci cu da kazem tek posle 10-ak dana rada sa I timom.Danas sam posmatrao utakmicu omladinaca Vojvodine i Bezanije u kojoj su nasi omladinci dobili sa 1:0.Radakovic je igrao samo prvo poluvreme ali je imao 3 fenomenalna odigravanja.Mora mnogo da radi a ja sam tu da nagradim taj rad :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
rici

Svaka cast!

Post by rici »

Postovanje Djumiju zato sto gleda redovno utakmice omladinaca.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

U cetvrtak je trening u 11 casova :!:
Last edited by Djumi on Wed Apr 27, 2005 10:55 pm, edited 1 time in total.
dukes1998

Post by dukes1998 »

Zahvaljujem kolegi na obavestenju,verovatno dolazim u cetvrtak :!:
Djumi

Re: Milan Djuricic

Post by Djumi »

Image
Treba dobro gledati ono sto vidimo :!:[/quote]
dukes1998

Post by dukes1998 »

Zahvaljujem jos jednom,vidimo se sutra :!:
ice

Post by ice »

A ti se bolje predstavi.Ovo i jeste topik gde se postavljaju pitanja nasem treneru,a njemu svaka cast jer ima strpljenja na sva da odgovori iako su iz raznih oblasti.
Samo tako Djumi,lepa rec i gvozdena vrata otvara.
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Treneru,evo mene opet.Citam sta pises i neverujem ocima.Izaberi pet vezanih utakmica,od kad hoces i kazi mi da necemo biti porazeni nijednu i skidam ti kapu.Moras da mi objasnis sta znaci ono da nam pobede ne zavise od tima.Pa od cega pobede zavise .
ZEMUN,ZETA,HAJDUK,CUKARICKI,SUTJESKA.

Znam da si i TI zadovoljan i zato skidaj kapu :!:
Image
DUB

Post by DUB »

PRIJATELJ wrote:Treneru,evo mene opet.Citam sta pises i neverujem ocima.Izaberi pet vezanih utakmica,od kad hoces i kazi mi da necemo biti porazeni nijednu i skidam ti kapu.Moras da mi objasnis sta znaci ono da nam pobede ne zavise od tima.Pa od cega pobede zavise .
Nema sesir :!: :wink:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Djumi wrote:
ZEMUN,ZETA,HAJDUK,CUKARICKI,SUTJESKA.

Znam da si i TI zadovoljan i zato skidaj kapu :!:
Image
E sad ste ga ostavili bez komentara. Svaka cast, cestitke prvom treneru koji je uspeo izvuci bod iz Niksica i imati jos sansi za sva tri, to se nije desilo ne znam koliko godina.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
nboya
Administrator

Post by nboya »

DJUMI 1 - PRIJATELJ 0
UPRAVA NAPOLJE!!!
slavko

Post by slavko »

nboya wrote:DJUMI 1 - PRIJATELJ 0
Xaxxaxxax...ne zna se koji je komentar simapticniji
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
ice

Post by ice »

Svaka cast Djumiju,moram da priznam da sam malo sumnjao u njega,ali sam ipak znao kakav je trener i uspeo je da izgura svoje mada to u ovoj situaciji u kakvoj je Vosa nije nimalo lako.
Jedno pitanje:sta si uradio igracima Djumi pa su odjednom postali pobednici?Protiv Cuke promasimo penal,pa damo gol,a protiv Sutjeske ostanemo bez igraca,primimo evro-gol i ipak izjednacimo.To je ono sto me najvise raduje jer je pre situacija bila obrnuta i ovo se odavno nije desilo.
Sta se to promenilo od Cacka gde su igraci psihicki pali posle prvog gola?
I na kraju da pitam Djumija da li se slazem sa mnom da velike zasluge za sve ima i Sasa Todic koji je ulio sigurnost u nasu ekipu svojim povratkom posle Cacka?Taman tu i pocinje nasa serija.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Mesec dana koje smo izgubili po povratku iz Antalije je pomerio neke stvari :!: Za todica se apsolutno slazem i doneo je potrebnu sigurnost :!:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

nboya wrote:DJUMI 1 - PRIJATELJ 0
Ko ce koga Image ??? :lol:
Image
Locked