Tancha wrote:Zanima me da li je trener upoznat sa igrama Radakovica iz omladinskog tima.Decko je u poslednjih par nedelja u vrhunskoj formi,prethodno kolo je bio dvostruki strelac i asistent kod jednog pogotka,a mec pre toga takodje je dao gol.Koliko sam upoznat,igra na desnoj strani u veznom redu,i ima odlicne fizicke predispozicije.Djumi,komentar?
Radakovica sam danas pozvao da igra u Novom Knezevcu jer je na poslednjim utakmicama za omladince skrenuo paznju na sebe golovima i asistencijama.U narednih 10-ak dana ce trenirati sa prvim timom i onda cu moci mnogo vise da ti kazem.
Svaki igrac iz Omladinskog pogona mora znati da ih trener prvog tima prati i time im daje motiv za dokazivanje.Na njima je da igraju dobro a na meni da to vidim i da im ukazem poverenje
Da li ste zadovoljni njegovim ucinkom?
Nema sumnje da je decko talentovan Ali nesto vise moci cu da kazem tek posle 10-ak dana rada sa I timom.Danas sam posmatrao utakmicu omladinaca Vojvodine i Bezanije u kojoj su nasi omladinci dobili sa 1:0.Radakovic je igrao samo prvo poluvreme ali je imao 3 fenomenalna odigravanja.Mora mnogo da radi a ja sam tu da nagradim taj rad
A ti se bolje predstavi.Ovo i jeste topik gde se postavljaju pitanja nasem treneru,a njemu svaka cast jer ima strpljenja na sva da odgovori iako su iz raznih oblasti.
Samo tako Djumi,lepa rec i gvozdena vrata otvara.
PRIJATELJ wrote:Treneru,evo mene opet.Citam sta pises i neverujem ocima.Izaberi pet vezanih utakmica,od kad hoces i kazi mi da necemo biti porazeni nijednu i skidam ti kapu.Moras da mi objasnis sta znaci ono da nam pobede ne zavise od tima.Pa od cega pobede zavise .
PRIJATELJ wrote:Treneru,evo mene opet.Citam sta pises i neverujem ocima.Izaberi pet vezanih utakmica,od kad hoces i kazi mi da necemo biti porazeni nijednu i skidam ti kapu.Moras da mi objasnis sta znaci ono da nam pobede ne zavise od tima.Pa od cega pobede zavise .
Nema sesir
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ZEMUN,ZETA,HAJDUK,CUKARICKI,SUTJESKA.
Znam da si i TI zadovoljan i zato skidaj kapu
E sad ste ga ostavili bez komentara. Svaka cast, cestitke prvom treneru koji je uspeo izvuci bod iz Niksica i imati jos sansi za sva tri, to se nije desilo ne znam koliko godina.
Svaka cast Djumiju,moram da priznam da sam malo sumnjao u njega,ali sam ipak znao kakav je trener i uspeo je da izgura svoje mada to u ovoj situaciji u kakvoj je Vosa nije nimalo lako.
Jedno pitanje:sta si uradio igracima Djumi pa su odjednom postali pobednici?Protiv Cuke promasimo penal,pa damo gol,a protiv Sutjeske ostanemo bez igraca,primimo evro-gol i ipak izjednacimo.To je ono sto me najvise raduje jer je pre situacija bila obrnuta i ovo se odavno nije desilo.
Sta se to promenilo od Cacka gde su igraci psihicki pali posle prvog gola?
I na kraju da pitam Djumija da li se slazem sa mnom da velike zasluge za sve ima i Sasa Todic koji je ulio sigurnost u nasu ekipu svojim povratkom posle Cacka?Taman tu i pocinje nasa serija.