6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Locked
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

SlobaNN wrote:Данас готово сигурно неће играти Ђуровски и Ађуру, по мени јако велики хендикеп. Изгледа да ћемо заиграти са Алексићем у Мрђу у шпицу напада. нешто Степи најављује и Лакића :shock: :shock: :shock: Није могуће да један Лакић може да има предности у односу на Вулета :?: ЛИНК
Mislim da Stepi hoće Lakića da stavi na levog beka, umesto Kizita i Gvozdenovića. Protiv Dinama je igrao upravo na toj poziciji kad je ušao. Uz to, Stepi je rekao da je desna Zvezdina strana opasna i spomenuo Ninkova i Blažića. Zvezdina desna = naša leva strana :)
NUR NOCH RABREN!
Grbavac

Post by Grbavac »

Lakic :roll:

Nadam se da je to samo deo taktickog nadmudrivanja preko medija.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Sta treba da se desi pa da igrace poput Djurovskog, Mrdje i Stjepanovica vise NIKAD ne moramo gledati u dresu Vojvodine??? Za ovo stvarno treba imati celicne zivce!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ima danas i gorih od njih na terenu...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mislim da Stepi moze komotno da pakuje kofere....
smor

Post by smor »

joj sramote, ove je katastrofa...ajd matori lepo nazad u cukaricki da ih spasavas, a iz vose se gubiiiiiiiiiiiiii jad i beda
Turija

Post by Turija »

Bravo Tanjga :!: :hurray:

Stepanoviću, odlazi! :unnormal:
i vodi svoje miljenike .
Zbog ovoga (sve do sada viđenog, a što je meni bilo jasno već na prvoj prijateljskoj utakmici), danas nisam sam došao na Stadion.
Muka mi je od trenera, taktike i miljenika.Neka podeli 11+3 dresa i uopšte ne stavlja ostale igrače na klupu.Šta će tamo, kad se zna ko će početi i ko će ući :oops:
Last edited by Turija on Sun Sep 27, 2009 6:04 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ogi
Administrator

Post by ogi »

Turija wrote:Bravo Tanjga :!: :hurray:

Stepanoviću, odlazi! :unnormal:
i vodi svoje miljenike
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Sta reci a ne zaplakati?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Владика
Administrator

Post by Владика »

Без крви и без жеље. Да ли смо ми уопште желели победу.....
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Bravo Tanjga :!: :hurray:
:!:

Tadic se za ono vreme koje je bio na terenu nije video. Aleksic kad je usao nije bio mnogo bolji od njega. Maksimovic kriminalno los. Kesic vrlo nesiguran, totalna suprotnost u odnosu na utakmicu sa partizanima.

Ovo su bili najgori akteri meca a njima se slobodno moze pridruziti i nas trener. Totalno nerezonske izmene (osim uvodjenja Aleksica, ali i on je podbacio), opet guranje Maksimovica koji nije dva precizna pasa odigrao i bekcine Lakica u momentu kada treba da jurimo rezultat.

Uz gorenabrojane, malo manje slab je bio Djurovski (par puta kiksnuo, veliki promasaj sa zicera koji mu je namestio Mrdja na pocetku utakmice), kao i Stjepanovic (solira, solira, solira, solira, solira... i onda usere).

Mrjda se opet strasno napromasivao ali imao je i par dobrih poteza, pa ga ipak ne bih svrstao uz ovo drustvo, ali ipak mora to mnogo bolje!

Ostali su bili relativno OK. Plec i Kiza su mi bili najbolji na terenu, a jebes utakmicu kada su ti najbolji igraci odbrambeni...

Sto je najcrnje, ni cigani nisu bili nista bolji od nas vecim delom utakmice. Sve u svemu, lose, jako lose za dve ekipe koje (kao) pretenduju na titulu. Meni je cak ona utakmica sa Smederevom bila fudbalski kvalitetnija od ove...
shecky

Post by shecky »

hehe Svaka cast za Tanjgu :))) odusevio me
Prvih 20min po ukusu ,ostalo kurton...mozemo se buniti koliko hocemo ali tako to radi veliki klub ...za 0 od igraca napravi kao neki tim koji eto kao prvi na tabeli..jel to slucajno? nije sigurno ..e tu je razlika izmedju velikih i malih.
Mario je povredjen ako se ne varam i to se videlo u drugih 45 ..znaci on Vule i Kiza jedini sa prelaznom. Ostali -5!
Dokle vise taj Slaven jebo ga Bata!! Meda jeste kriv za gol al sad ce njega da jebu pa decko nece igrati..
Aleksic najbolje da ode i njega mi je vise pun....
Jadam Hucisvili :(
Sta reci..Mrdju prodati i vratiti Deposta!
slanina

Post by slanina »

Sta je Tanjga uradio? :roll:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
buraz

Post by buraz »

Podbara daj onu sliku poznatog umetnika od pre par sezona! :oops:
Jedna je crvena a druga je bela....
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slanina wrote:Sta je Tanjga uradio? :roll:
Komentator ga je pitao vrlo provokativno da li navija za zvezdu ili za Vosu :wink:

Inace sasvim je OK komentarisao i dobro uocio sve manjkavosti nase ekipe, bezidejnost, bezvoljnost, nemoc, nedostatak ambicije da se ista pokusa u drugom poluvremenu...
Locked