Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Passion

Post by Passion »

Е стварно је испао да не кажем сад шта :!: :!: :!:
car jovan

Post by car jovan »

Ма људи пустите сад Миху.
Човек је из Борова,а рођен је у Вуковару,и као клинац је навијао за звезду.Играо је за Вошу,освојио титулу и одужио се клубу,једино му није требало сликање у циганском дресу,али...Тип никад није пљувао по Воши,и ја знам да иако навија за звезду,и Вошу носи у срцу.Мислим да он није непријатељ Војводине као његов саиграч из Вошине шампионске генерације.Новосадски монтенегро,који је трчао као дечак на уткмице партизана,и враћао се кући возом по снегу.Зимска идила.У међувремену је постао тренерска легенда,до недавно тренер гробља.
tulip

Post by tulip »

Eh... Kada bi Kosan i Miha zajedno u tandemu, doživotno trenirali zvezdu...
DAJ GOL!!!
Dejan

Post by Dejan »

Na klupi Indjije je Moma Raicevic zamenio naseg Djumija...
Milan

Post by Milan »

Đumi posmatrao današnji meč sa Požarevljanima...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Somborac

Post by Somborac »

Miroslav Djukic je slobodan, bez obzira sto je Babic uveo neke pozitivne novine, mislim da je Djuka trener za uspeh i na duze staze!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Somborac wrote:Miroslav Djukic je slobodan, bez obzira sto je Babic uveo neke pozitivne novine, mislim da je Djuka trener za uspeh i na duze staze!
:!: :!: :!:
Brane

Post by Brane »

A da mi otvorimo topic o smeni Sose :lol:
Malo je vec postalo dosadno pa bi smena donela preko potrebnu nervozu medju igracima, pljuvanje po novinama... Da nam se opet javi Kosan, Beki (evo sad mi pade na pamet da ovu dvojicu stalno drzimo aktuelne u rubrici 'Gde su, sta rade' zlu ne trebalo).
Turija

Post by Turija »

Ljudi, daj da se uozbiljimo.Čemu sad ovo o Djukiću?
Pustite Babića da radi bez trzavica.Zasad mu dobro ide, a i nešto je pomerio u našoj igri.Ima i neku viziju najbližu našoj, od svih dosadašnjih trenera, posle Brzića.
Šta će nama sada Djukić?Niti on hoće da dođe, niti je dokazan trener.To malo dobrih igara sa partizanima je kratko trajalo, a imao je izuzetno motivisane Moreiru i Diaru, koji su nosili čitavu igru partizana.Kao selektor U21, naše igrače baš nije naročito gotivio, tako da ne verujem da bi rado u Novi Sad.Niti da bi imao motiva, kao što trenutno ima Babić.Zato mislim da je neozbiljno i pomišljati na promenu trenera.Po meni, Babić je (zasad) sasvim OK :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Man'te se ljudi menjanja trenera, pa ovaj sadasnji se nije jos ljudski ni raspakovao otkad je stigao kod nas a vi biste vec da ga pakujete za odlazak...
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Posmatrajući treninge Sose Babića ne mogu da se otmem utisku da smo sa Stepanovićem protraćili i vreme i novac .
Za razliku od samoreklamera Stepija,ovaj čovek je ozbiljan i studiozan.
Mislim da ćemo tek posle zimskih priprema videti pravu sliku i moći doneti konačan sud. Do tog vremena SREĆNO .....
Turija

Post by Turija »

Sivi, gotovo potpuno isti zaključak imam i ja, iako nisam posmatrao treninge, već samo prijateljske i takmičarske utakmice.Naime, od velikog početnog oduševljenja, došao sam do još većeg završnog razočarenja.Neverovatne stvari su se događale tako iskusnom čoveku, a sve više sam ubeđen da je ozbiljno radio samo na pripremi konferencija.Kod Babića (uvek kažem zasad) mi se čini da je sve obrnuto.To mi i daje neku nadu da ćemo u dogledno vreme, postepeno zameniti najslabije karike u timu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Potpuno se slažem,pristalica sam ljudi koji svoj posao shvataju ozbiljno,a ne demagoga koji teoretišu i prodaju maglu.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Krle

Post by Krle »

Mene je Sosa kupio time sto je neprestano urlao na Stjepanovica da trci u oba pravca i sto je najvise komunicirao s Medom, koji kao veoma mlad igra na veoma odgovornom mestu. A o izvodjenju Mrdje i uvodjenju Mise, da i ne pricam... :lol:
Post Reply