Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

Ni slucajno spominjati pericu!!! Klub mora jasno i energicno da se ogradi od ove bljuvotine, dosta je cirkusa bilo!
Dejane, preporucuj igrace ovde, da bar mi sa foruma imamo uvid sta vredi! Mozda Panta i ostale neznalice nesto ovde i procitaju!?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Imamo mi vec jednog Pericu Ognjenovica (mislim na Stjepanovica), a tu je i mladi Smiljanic koji bi posle izlecenja morao da dobije sansu da igra. Nama treba jedan robusan napadac (Kazzai ili Sepuja) i stoper (Gasic) kvaliteta kao Plech (samo da ne vrate Pekarica jer se plasim da je on u fudbalu vrhunskom zavrsio svoje).
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Kazai nije robusan, on ti je slicne gradje kao Kiza!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Mala ispravka, zove se Vinsent Kaizi i konstitucije je kao Adjuru.
Dejan

Post by Dejan »

Kayizzi Vickens, igra na poziciji krilnog napadaca i odlikuje ga izuzetna brzina! On je vec bio na probi u Vosi... Odlicno igra u Sremu, daje golove i jos bolje asistira!
Turija

Post by Turija »

Ako zaista želimo pridodati ekipi Pericu Ognjenovića, onda nas to vodi u sigurnu propast, u tim bez perspektive, ekipu isluženih fudbalskih staraca.
Kao da sam (pred)osetio šta nam se sprema u prelaznom roku, pa sam otvorio (na vreme) priču o Bosketu Stevanoviću i našoj izuzetno perspektivnoj generaciji ,,klinaca".Drago mi je ako su vratili Sekulića, barem da ga Sosa vidi.A kad ga vidi - biće već druga priča.
Perica da, ali u zamenu za trio fantastiko Gvozdenović, Mrđa, Đurovski (3 in 1, čime bi Perici omogućili da završi dostojanstveno fudbalsku karijeru, kao što su Šestić i Bata Pantelić.Nadam se da bi i on znao, u svojim zrelim godinama, to da ceni i da se revanšira istom merom Vojvodini?).
Inače drugačije, tj ako svi ovi ostanu u našem Klubu, ja zaista ne mogu na proleće navijati za zvezdin Teleoptik u Novom Sadu.Ovo već nema nikakvog smisla. Toliko zvezdinog škarta, u Staroj Dami, nikad nije bilo.
Nema smisla ni prema navijačima, ni prema Vošinim starim i mladim generacijama igrača, ni prema Klubu takve tradicije.Želim na našem Stadionu da gledam našu decu.Ako već treba da se nerviram i opraštam greške, onda nek opraštam našoj deci.Barem znam zašto.
Last edited by Turija on Fri Nov 13, 2009 8:50 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Ako zaista želimo pridodati ekipi Pericu Ognjenovića, onda nas to vodi u sigurnu propast
:!:

Koji ce nam bre Perica, aman????
021

Post by 021 »

Dođe li Perica Ognjenović u Vojvodinu, obećavam da ću javno spaliti sezonsku ulaznicu, sve dresove, šalove i obeležja kluba koje posedujem ću razdeliti i prestati da se izjašnjavam kao navijač Vojvodine.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Па рече Сива Еминенција да од Перице пич..це нема ништа. Шта вам је ја ускоро како се ближи прелазни рок очекујем још сличних вести, посебно ћу се радовати информацијама нашег члана Цича Глише, тамо негде око Нове године :lol: :lol: :lol:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Post by Turija »

Ne znam.Ja ne bih bio apriori tako ,,gadljiv" na ideju, naravno pod uslovom da se oslobodimo bede koju nosimo na grbači, više od godinu dana.Ne treba biti preveliki fudbalski mag i uklopiti u sastav (sa nekim novim klincima), zaista velikog fudbalskog talenta, oličenog u propalom veteranu Perici Ognjenoviću.Možda to Sosa i može (i u Ljupka onda niko nije verovao).Ali NE MOŽE BITI PARAZITA U TIMU.Zato se prvo njih moramo osloboditi i graditi ekipu na zdravim osnovama.
Ja vidim takvu mogućnost, ali ne sa propalim polovnjacima, već sa ,,nepoznatim našim klincima".Da li se to samo meni priviđa: Brka kao Maras, Vule i Kiza, kao Mijaći i Vujačić, Medojević kao Jokanović ili Mihajlović, Tumbasević kao Šapurić, Sekulić kao Tanjga, Aleksić kao Vorkapić, Stojka kao Punišić, Runi kao nekad Dakić ili Mijucić, Miša kao Joksimović i Perica Ognjenović kao Miloš Šestić.
Ne znam zašto, ali 20 godina sanjam tu ekipu.I ne znam zašto mislim da to uopšte nije tako teško ponoviti.Samo malo pameti, znanja i novaca i NA DLANU JE.
Last edited by Turija on Fri Nov 13, 2009 9:33 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
One and only

Post by One and only »

Ako dodje Perica i izadje na teren, ja istog momenta napustam Karadjordje, a vraticu se kada ljudi u klubu shvate da navijaci Vose ne zele da gledaju beogradsku skart robu i penzionere kako se sramotno odnose prema Staroj Dami. I neka oteraju cigana Gvozdenovica, takvom smr*** nema mesta u Vojvodini!!!!!! SRAMOTA!
United of Vojvodina
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Perica NE DOLAZI
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Turija wrote:Inače drugačije, tj ako svi ovi ostanu u našem Klubu, ja zaista ne mogu na proleće navijati za zvezdin Teleoptik u Novom Sadu.Ovo već nema nikakvog smisla. Toliko zvezdinog škarta, u Staroj Dami, nikad nije bilo.
Nema smisla ni prema navijačima, ni prema Vošinim starim i mladim generacijama igrača, ni prema Klubu takve tradicije.Želim na našem Stadionu da gledam našu decu.Ako već treba da se nerviram i opraštam greške, onda nek opraštam našoj deci.Barem znam zašto.
:hurray:
Turija

Post by Turija »

Ljudi, što tako daleko idete u emocijama, na samu pomisao?
Razumem da je to veliki šok i gorka pilula za prave Vojvodinaše, ali za mene je daleko veći šok što jedan igrač, sa istim poreklom, ali bez odlaska u Madrid u svome CVu (Real se nije zeznuo zbog Pericinih nogu, već glave), danas nosi traku Stare Dame, a da se nije digla ni približno tolika prašina.Ima li bar jedan elemenat u čemu je on bolji od Ognjenovića?
Hajde, ko je gledao celu utakmicu u jagodini, neka kaže ko je bio najzapažaniji u timu domaćina, i kako je Perica odigrao protiv nas?Od kada Kiza igra za Vojvodinu, ja ga nisam video nemoćnijeg i izgubljenijeg na fudbalskom igralištu?Za mene to nešto govori (iako danas Kiza, nije onaj Kiza).
32e za dobrog igrača nisu kraj igračke karijere.Verujem da je svaki čovek sa 32e, ako ne pametniji, ono sigurno iskusniji, nego sa 22e.Ne kažem da me raduje njegov eventualni dolazak u Vojvodinu, ali ako bi se rešili pomenutih balasta, onda ne bi ličili na čergu i za mene je varijanta prihvatljiva.
U suprotnom, potpuno vam se pridružujem u svemu, odustajem od stadiona i odlazim u navijačku samoizolaciju.

PS
Realno gledajući ne verujem da je Perica interesantan igrač za inostrane klubove, pa da sebi diže cenu.Možda diže cenu u jagodini, ili za neki domaći klub, a možda... i ima dima?Ili samo blagovremeno ispipava puls domaćeg tržišta?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Ima li bar jedan elemenat u čemu je on bolji od Ognjenovića?
Mladji je 7 godina.

Mada, argument ti je i bez toga veoma klimav, jer to sto vec imamo nekoliko skart igraca u timu ne opravdava dovodjenje jos skarta.

A Perica jeste skart, zato sto je "ubiven u glavu" jos kao nedoraslo dete koje su na silu gurnuli u reprezentaciju za svetsko prvenstvo, da bi ga na prevaru uvaljali tom Realu. A koliko je on zaista vredeo i koliko je iskustva tamo stekao - pa taman toliko koliko je i igrao, znaci prakticno nista. Tako da mu taj Real ne bih uzimao u neki plus, cak naprotiv. Bolje bismo prosli da vratimo nekog od nasih bivsih igraca iz inostranstva koji su na zalasku karijere da odigraju jos mozda godinu-dve za nas nego sa Pericom.

On je mozda adekvatan za ovu nasu jadnu ligu, da krpi rupe u nekim timovima ciji je cilj da ne ispadnu, ali mislim da bi nas klub ipak trebalo da ima malo vece ambicije od toga. Imamo mi sasvim dovoljno igraca koji su taman za nasu jadnu ligu, koji su i mladji i perspektivniji od Perice i na kojima mozda mozemo i da zaradimo u buducnosti, ali ako hocemo da se takmicimo s "onima" i da se ne brukamo iz godine u godinu u kvalifikacijama za Evro-kupove mi treba da gledamo bolje od toga, a ne isto ili jos gore od onog sto vec imamo.

Man'te se zato Perica, Kraljeva, Nadjeva i slicnih.

A ako neko trazi starijeg, iskusnog igraca da bude vodja na terenu i ucitelj za ove mladje - pa mi vec imamo jednog bas takvog, Komandanta Pleca. Jeste da je Plec nasuprot Sesticu defanzivac, ali covek ima brdo iskustva, krajnje profesionalni pristup i licnost i autoritet pravog vodje i umesto da trazimo drugde bolje bi bilo da iskoristimo to sto vec imamo u svojim redovima...
Post Reply