Hajde da podrzimo Marketing sluzbu NASE VOSE. Nista se nije "rodilo" preko noci. Mesecima unazad razmisljam o jednom, dozvoljavam sebi da kazem, oooooooogrrrrrroommmmmmnnnooooooooommm projektu. Koje zainteresovan za saradnju neka mi se javi na pvt. Naravno sve je u sluzbi NASE VOSE.
Kad bi ljudi ovde imali uvid,u to ko je u nasem klubu zaposlen u sektoru marketinga verovatno bi se ovaj topic i zatvorio jer bi bio potpuno bespotreban kao i sam boravak tih ljudi u FK.Vojvodini!Polako ali sigurno postajemo Bezanija,samo jos da i mi poslednji "ludaci" to shvatimo i da polako zatvaramo vrata za sobom....
U aktuelnom broju Playboy-a (sa Mardž Simpson na naslovnoj strani ), u rubrici "20 pitanja", odrađen je intervju sa Lanetom i Krasom. U tekstu je pomenuta Voša bar 5-6 puta, što je po meni odlična reklama za naš klub. Može se pročitati i koliki su prijatelji Milan i Miloš tj. koliko jedan drugog iskreno cene...
Sajt vredan FK Vojvodine. Zaista sa dizajnerske strane jako dobar. E sada videcemo koliko ce sveze biti informacije. Ali za oko mi je zapalo ono Web Shop. Da li iko zna nesto u vezi toga.