Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Siva Eminencija wrote:STVARNO STE STARCI IZ MUPET SHOW-a
Kad ce stici ona dvojica iz Herte? A Song i Olembe? Onaj Portugalac? Onaj Kamerunac sto ceka vizu?

Kad ce neko od silnih Brazilaca, Argentinaca i ostalih da prodje nasu famoznu probu (gde ni jedan Mutu nije zadovoljio, ali zato pola Bezanije jeste)?

Mozda smo mi starci iz Muppet Show, ali to je zato STO VEC GODINAMA GLEDAMO MUPPET SHOW KAKO NA TERENU TAKO I U UPRAVI! :wink:

Mozda kad ne bude vise tih mapetovaca (ili barem prestanu da se ponasaju kao mapetovci) ni mi vise ne budemo kao ona dva matorca iz loze... :lol:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Pravi potez kluba jeste da prvo potpise ugovor sa tim momkom iz Gane, pa tek onda da obelodani (veliko) pojacanje a onda neka se malo i promovise (da ne kazem - hvali) i svi zadovoljni. Ovako, posle svih obecanja i svemirskih najava, uglavnom bez pokrica, ljudi reaguju na jedini moguci nacin iako bi svi od reda voleli da je to istina. Naredni dani ce da pokazu ko je u krivu :wink: .

.....
Djumi je vizionar sto se tice pronalazenja igraca. BTW, on je u vise navrata tvrdio i za Sosu Babica da je ODLICAN trener. Jos dok je isti radio u Cukarickom. Ne sumnjam u njegovu procenu, i voleo bi da taj momak potpise za Vojvodinu (onako, na nevidjeno).
vladans

Post by vladans »

I sta sad..jel treba da pokupujemo pola Indjije jer nam to savetuje nas bivsi trener?!Mislim smesno..
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

Pitanje za Eminenciju:
Jel ovaj Sadik Adams stvarno dolazi? Sta je u pitanju... pozajmica ili ugovor?
Daj Boze da je istina da ovaj mali dolazi kod nas... Gledao sam ga na Svetskom prventvu U17 ne Eurosportu (prvenstveno sam pratio to SP zbog kladionice pa sam ga tada slucajno zapamtio)... Decko je odlican igrac za svoje godine. Strasno je brz, odlicno se krece, otvara, zavrsnica... ma stvarno strasan igrac. Ako on dodje voleo bih da gledam njega i Aleksica u napadu (pri tome se nadam prodaji Mrdje).
Bilo bi jako dobro kad bi se potpisao ugovor na jedno 5 godina i onda da ga prodamo posle za velike pare.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Moji izvori govore da se danas ide po njega na Surcin, ja zaista nemam pravo da tvrdim da je nesto sigurno dok se to stvarno i ne desi. Strpicemo se jos malo, budi bez brige, posetioci ovog foruma ce prvi imati vest.
Milan

Post by Milan »

Radoye wrote:
Siva Eminencija wrote:STVARNO STE STARCI IZ MUPET SHOW-a

Mozda smo mi starci iz Muppet Show, ali to je zato STO VEC GODINAMA GLEDAMO MUPPET SHOW KAKO NA TERENU TAKO I U UPRAVI! :wink:
Minja wrote: Pravi potez kluba jeste da prvo potpise ugovor sa tim momkom iz Gane, pa tek onda da obelodani (veliko) pojacanje a onda neka se malo i promovise (da ne kazem - hvali) i svi zadovoljni. Ovako, posle svih obecanja i svemirskih najava, uglavnom bez pokrica, ljudi reaguju na jedini moguci nacin iako bi svi od reda voleli da je to istina. Naredni dani ce da pokazu ko je u krivu Wink

Mislim da apsolutno niko nema pravo da proziva navijače Vojvodine zbog reakcija uzrokovanih novim najavama iz kluba. Već godinama nam se podsmeva cela Srbija, a evo i mi smo počeli da se smejemo sami sebi. To je jako žalosno, pa bi neko iz kluba trebao da stavi prst na čelo i priupita se zašto je to tako...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan wrote: Mislim da apsolutno niko nema pravo da proziva navijače Vojvodine zbog reakcija uzrokovanih novim najavama iz kluba. Već godinama nam se podsmeva cela Srbija, a evo i mi smo počeli da se smejemo sami sebi. To je jako žalosno, pa bi neko iz kluba trebao da stavi prst na čelo i priupita se zašto je to tako...
Milan je u pravu, nema potrebe za vredjanjem. Sportski direkor kao i oni koji vode posao oko dovodjenja igraca odavno su izgubili nase poverenje.
Nego, jel ovaj dobio otkaz u Aletiku?
http://news.myjoyonline.com/sports/200909/35391.asp
sever-jug

Post by sever-jug »

Siva Eminencija wrote:Joco Stokić, fudbaler Modriče je već nekoliko dana u Veterniku, trenira, a juče je igrao protiv Proletera, po meni ništa posebno. Što se tiče Joksimovića, njega preporučuje Đumi.
pozdrav Siva Eminencijo :)
Ako možeš da napišeš kako su igrali mladi igrači u meču sa Proleterom, kakav je bio Mojović?
WestSide

Post by WestSide »

Najgore je sto znam da ne treba da verujem i da od toga najverovatnije nece biti nista, ali ja sam se opet popalio ko kreten...:D
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Siva Eminencija

Klinci su dobro odigrali protiv Proletera, posebno Vuk Mitosevic. Mojovic ce biti OK samo da se malo opusti.
Ipak na mene je najjaci utisak ostavio mladi Nastic iz kadetskog tima(1994.godiste), taj ce biti reprezentativac.
Passion

Post by Passion »

WestSide wrote:Najgore je sto znam da ne treba da verujem i da od toga najverovatnije nece biti nista, ali ja sam se opet popalio ko kreten...:D
Исти случај самном :D :D :D
sever-jug

Post by sever-jug »

Siva Eminencija wrote:Klinci su dobro odigrali protiv Proletera, posebno Vuk Mitosevic. Mojovic ce biti OK samo da se malo opusti.
Ipak na mene je najjaci utisak ostavio mladi Nastic iz kadetskog tima(1994.godiste), taj ce biti reprezentativac.
hvala na punoj informaciji
Siva Eminencija

A šta ćemo ako je ipak stigao ?
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

Siva Eminencija wrote:A šta ćemo ako je ipak stigao ?
Onda cu opet ponoviti pitanje... Da li je u pitanju pozajmica ili visegodisnji ugovor? Jos jednom ponavljam - pratio sam SP U17 na Eurosportu i stvarno me decko odusevio...
Samo postavlja se pitanje da li ce proci probu... :roll:
WestSide

Post by WestSide »

Siva Eminencija wrote:A šta ćemo ako je ipak stigao ?
Pa jel stigao il' ne?
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Post Reply