Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

vladans wrote:Ja neke stvari ovde nikako ne mogu da razumem,pa bih molio sve ljubitelje lika i dela(kako kazete pravih vrednosti) naseg Sose da mi ih malko pojasne,posto je moj intelekt izgleda suvise tanak za tako nesto!

Da bi vam malo olaksao posao napravicu jednu retrospektivu dogadjaja..
Dragoslav Stepanovic,prvenstvene utakmice:
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3
2. kolo: Vojvodina-Metalac 1:0
3. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:3
4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1
5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza i 1 neresen,10 bodova,gol razlika 8 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 4,iz 6 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Dinamo (Vranje) 4:0
Kup UEFA:Austrija Beč - Vojvodina 1:1 i 4:2

Branko Babic,prvenstvene utakmice:
8. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0
9. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0
11. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:2
12. kolo: Vojvodina-Borac 3:0
13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza,2 neresena,11 bodova,gol razlika 9 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 5,iz 7 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Smederevo 1:0

Suma sumarum:
Stepi-10 bodova iz 6 utamica uz gol razliku plus 4(plus kup,4:0)
Sosa-11 bodova iz 7 utakmca uz gol razliku plus 5(plus kup,1:0)

Stepi-dva poraza,zvazda i partizan
Sosa-dva poraza,Javor i Rad(sa vecitim nije ni igrao)

Stepi-koeficijent srece,mali
Sosa-koeficijent srece,mali

Kada smo gubili od zvezde i partizana,vecinsko misljenje na ovom forumu je bilo da imamo najbolji igracki kadar u zemlji i da je Stepi najveci krivac za poraze,a sada kada gubimo od Rada i Javora vlada misljenje da imamo veoma tanku klupu,da je to kljucni razlog za poraze i daje se bezrezervna podrska Sosi...zaista cudno

I jos nesto izuzetno interesantno,sto se tice odnosa dvojice trenera prema igracima,a sto je Stepiju bilo itekako zamerano..Nakon poraza od vecitih okrivio je igrace,pa su se svi digli u fazonu "svi su mu krivi samo je on najpametniji..."sad kada Sosa gubi od Rada pa okrivi strance ili kada gubi od Javora pa okrivi Janka jer je protiv Rada dobio crveni i tanku klupu,mir i tisina na forumu jer ga treba pustiti da radi i rezultati ce doci..ako to nisu dvostruki standardi,ja stvarno neznam sta su..

Sami igraci govore kako se na treninzima zezalo i vladala je apsolutna neradnicka atmosfera, a sada je pristup veoma ozbiljan, disciplina je na nikada vecem nivou i vlada radna atmosfera. Sada igraju i nasa deca, a ti sumiraj!
aNS

Post by aNS »

А ви што сте за Степија, ај ми само реците. Шта мислите када би Дани заиграо код њега?
Ја сам тотално за то да Соса остане, јер човек пружа шансу млађима а ми свакако нећемо узети титулу док не добијемо неко појачање у савезу а мислим да са нашом децом не можемо пасти испод 3. места.
ice

Post by ice »

tulip wrote:Ja bih se samo u ovoj temi izjasnio da trener Vojvodine NESME NIKADA da bude ĆURČIĆ iz Javora koji je letos bio jedan od kandidata.
Kolko god da zna fizički da pripremi ekipu, toliko je odvratan sa ziheraškim shvatanjem fudbala. Zamislite kada bi mi igrali tako zatvoreno, a u goste nam naprimer dodju Metalac iz G. Milanovca ili Smederevo. Koje bi to utrkivanje igrača bilo, ko će se više valjati na terenu, ko će dalje ispucati loptu od svog gola... Koja bi to antipropaganda fudbala bila.
Zar misliš da bi Ćurčić na isti način vodio i Vojvodinu kao što vodi Javor?On vodi Javor na taj način zato što je primoran zbog slabog kvaliteta njihove ekipe.Eto,oni su imali i manji kvalitet nego mi,prodali su letos ceo prvi tim,pa im opet ide dobro i ne plaše se ispadanja.
Više je stvar u volji i borbenosti igrača kao i dobrim namerama uprave.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
WestSide

Post by WestSide »

Potuno se slazem. Covek je dosao u goste jednoj od najjacih ekipa u ligi, po bod, a uzeo 3. Ne napada se uvek, u modernom fudbalu se igra na rezultat.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
vladans

Post by vladans »

Somborac wrote:Sami igraci govore kako se na treninzima zezalo i vladala je apsolutna neradnicka atmosfera, a sada je pristup veoma ozbiljan, disciplina je na nikada vecem nivou i vlada radna atmosfera. Sada igraju i nasa deca, a ti sumiraj!
Blago tebi kad se druzis sa igracima,mora da ti je lepo u njihovom drustvu...Price rekla kazala ipak nisu za ovo mesto,vec za neku zutu stampu!

Mitar: Nemam nekih većih primedbi na njegov rad, ja lično.

I koja to nasa deca igraju sada a nisu kod Stepija al nemoj samo majke ti Susnjara da spominjes jer bi njega i Bata Djora stavio u prosloj utakmici s obzirom na raspolozivi igracki kadar..
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

vladans wrote:To sto ti pricas stoji,ali samo u teoriji i u nekoj normalnoj zemlji,dok u praksi,realnom zivotu malo drugacije izgleda!Koliko se ja secam Stepi je imao sve samo ne bajnu situaciju na pocetku nazovi priprema jer zbog stiske sa vremenom nismo ni bili u mogucnosti da prodjemo bar donekle pripremni period,imali smo samo par nedelja do pocetka sezone,totalno nedefinisan igracki kadar,bucmastog Pleca,nespremnog Stojku,Kamerunca koji samo sto nije stigao...i pored svega toga,utakmica u Becu iako smo izgubili je jedina ove sezone u kojoj smo igrali fudbal!
Druze ovo je zemlja Srbija,vecina(da ne kazem svi) klubova,trenera zivi od danas do sutra,nigde nema ni S od sistema,jedino improvizacija,znaci Sosa ne igra protiv klubova koji imaju istog trenera,igru,sistem vec deset godina da bi mi sad njega cekali dve godine da pobedi tamo neki Rad koji do te uakmice nije pobedio ne znam ni ja koliko nedelja,uostalom to mu nisu bile prve utakmice,vec poslednje dve,pre kojih je imao i pauze zbog utakmica reprezentacije...a sto se tice ispravljanja gresaka,to je tek posebna prica,s obzirom da svaki trener kad dodje najpre ispravlja greske svojih prethodnika,a da smo ih toliko promenili kontam da vise definitivno nema sta da se ispravlja,naravno do sledeceg koji ce opet ispravljati Sosine..
I na kraju da smo mi kao sto ti kazes bili u rasulu u svakom smislu,zar zaista mislis da bi BSK tamo dobili sa 4:0..
Samo cu ti navesti primer da vidis da to nije samo teorija-Djukic i Partizan! Kad ih je preuzeo nije bilo neke preterano bitne razlike u odnosu na Jesica, al posle odradjenih priprema to je bila najbolja domaca ekipa koju sam ja gledao u Novom Sadu dugo, dugo godina! Igrali su fenomenalan, moderan (brz) fudbal...
Pipreme su najbitniji deo sezone za jednog trenera!
021

Post by 021 »

Loši potezi povučeni su još letos, i sve što se dešavalo kasnije direktna je ili indirektna posledica u tom periodu katastrofalno načinjene selekcije. Da li je njome dirigovao Stepi, Bata, obojica ili neko treći zaista ne mogu da tvrdim. No, ko god je hteo ekipu da temelji na propalim igračima zvezde i partizana se u startu debelo zeznuo i isključivi je krivac za sve jesenje neuspehe. Ako se ista situacija u bliskoj budućnosti ponovi, što se mene tiče svi redom zaslužuju da budu gađani paradajzom, i to flaširanim. Pritom ne mislim na rezultate, već na odabir igrača. Bilo kako bilo, sadašnja ekipa definitivno ne valja i prvi sledeći potez bi trebalo da bude razgradnja postojećeg raspalog igračkog kadra, a onda valja krenuti u stvaranje nove ekipe, što je proces koji zahteva vreme i strpljenje. Sosa je ostavio utisak ozbiljnog trenera i čoveka koji ne pristaje na trule kompromise. Jedno je sigurno – ako i u nastavku ekipu budemo pravili po istom kalupu, a pojedini igrači (Mrđa, Đurovski, Tadić, Stjepanović...) i dalje budu imali povlašćen status, rezultati će biti podjednako razočaravajući. Dokle god ekipa bude prilagođavana pojedincima, a ne obrnuto, novi neuspesi su zagarantovani.
the Gari

Post by the Gari »

I kad je trener bio Stepi i sad kada je Sosa nisam bio niti nešto euforičan i mislio da će da unese renesansu u klub i na svojim plećima donese titulu, niti mislim da su najlslabija karika u klubu...

Ali Ćurčić... NIKADA ne bih voleo da on postane trener Vojvodine. Ne radi se o tome ko igra napadački, ko igra moderno, ko pametno, ko na rezultat. Pa mi ni za vreme Mikija Rajevca baš nismo igrali na rezultat 5:3, ali smo se puno radovali i voleli tu ekipu, pre svega zbog njihovog odnosa prema klubu i navijačima. Ali kod GOSPODINA Rajevca nije moglo da se desi da se Kahriman tako ponaša, da rezervni golman napušava četvrtog sudiju, da ekonom pokazuje srednji prst Zapadu... Njima je u krvi destrukcija. Kad su letos igrali prijateljsku utakmicu na "Vujadinu Boškovu" oni su šutirali loptu na treći teren da bi odložili izvođenje slobodnjaka.

Nikako ne bih voleo da se neko ko predstavlja Vojvodinu tako ponaša. Postoje razlozi zbog čega smo mi gospodski klub, koliko god se mnogi trudili da se utopimo u sivilo (crnilo) domaćeg fudbala.

PS U potpunosti se slažem sa Grbom u vezi sa Đukićem.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan

Post by Dejan »

Nema potrebe sada potezati pitanje trenera!
Sosa svoj posao radi dosta profesionalno i odgovorno, treba da ga podrzimo i pruzimo mu sansu!
vladans

Post by vladans »

Grba_NS wrote:... al posle odradjenih priprema to je bila najbolja domaca ekipa koju sam ja gledao u Novom Sadu dugo, dugo godina! Igrali su fenomenalan, moderan (brz) fudbal...
Samo cu ti reci da je ta ekipa partizana posle odradjenih priprema bila jaca za Moreiru,Zuku i Dijaru...znaci nebo i zemlja u odnosu na onu koju smo zadnje kolo dobili 2:0..
Krle

Post by Krle »

Dejan wrote:Nema potrebe sada potezati pitanje trenera!
Sosa svoj posao radi dosta profesionalno i odgovorno, treba da ga podrzimo i pruzimo mu sansu!
:!: :!: :!:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

vladans wrote:
Grba_NS wrote:... al posle odradjenih priprema to je bila najbolja domaca ekipa koju sam ja gledao u Novom Sadu dugo, dugo godina! Igrali su fenomenalan, moderan (brz) fudbal...
Samo cu ti reci da je ta ekipa partizana posle odradjenih priprema bila jaca za Moreiru,Zuku i Dijaru...znaci nebo i zemlja u odnosu na onu koju smo zadnje kolo dobili 2:0..
Pa imaju oni i danas Moreiru i Diaru, a Zuka je bio do skora pa su igrali ko...
Somborac

Post by Somborac »

Daj o cemu vi ovde pisete, znaci ne verujem! Djukic, Moreira, Zuka :shock:

Vlado, imam suvise godina da bi mi drustvo sacinjavali trenutni mladi fudbaleri naseg tima! Ponekad sa nekim odem na pice i zaista mi prija njihovo drustvo, a price nisu rekla kazala vec licno od pojedinih igraca!

Kakva zuta stampa, o cemu ti covece pises?

Medojevic i Aleksic igraju standardno, sada je sansu dobio Susnjar uskoro ce i Babic, Katai, Mitosevic, Stevanovic, Jovanovic i ostali.

Sosa drzi mnogo kvalitetnije treninge, organizovanije, disciplinovanije i mnogo je bolja radna atmosfera! Barem na treninzima nema povlascenih koji gledaju snimke na kompu, telefoniraju, zevaju, sede pored aut linije, neobavezno caskaju itd.

I ovo ti je iz prveruke, a ne zute stampe i rekla kazala, ostavi me tih praznih prica!
vladans

Post by vladans »

Somborac wrote: .... imam suvise godina...
Spusti malo ton,neprilici tvojim(vasim)godinama...
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

http://www.jutarnji.hr/fenerbah-e-i-voj ... ru/403737/

Turci nude više od Kineza

Dok je kratio vrijeme sa starim prijateljima u Vila Tini na Bukovačkoj i raspravljao treba li otići u Šangaj ili ne, saznali smo da u džepu drži još dva kluba. Jedan je turski Fenerbahçe, koji bi čak i više platio nego Kinezi, a u subotu je došao poziv iz - Petrovaradina. Vojvodina bi željela angažirati Ćiru Blaževića i bila bi spremna platiti 500.000 eura za njegov dolazak u Novi Sad. Ćiro važe ponude...

Zanimljivo...
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Post Reply