Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

Anakin Skywalker wrote:
sve vreme sam se pitao šta nam je zajedničko i sad znam ni ja nemam jahtu i ne idem u lov :wink:
:rolll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Friend

Post by Friend »

Milan wrote:
Anakin Skywalker wrote:
sve vreme sam se pitao šta nam je zajedničko i sad znam ni ja nemam jahtu i ne idem u lov :wink:
:rolll:
:rolll: :rolll: :rolll:
vlada90

Post by vlada90 »

Jel snimio neko ovo, il ima neka repriza?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Каква пародија! Сонг, Олембе, Матеус, Лига Шампиона за 3 године, Ђиро... постајемо прави економско пропагандни клуб, ЕПП Војводина. Нека људи који воде клуб размисле мало о томе какву слику шаљу нама навијачима, јер нам клуб постаје све смешнији и крајње неозбиљан. То није Војводина какву смо ми заволели. У очима јавности одавно делујемо посрнуло, препотентно и јадно, јер се не разликујемо много од ова 2 највећа вц котлића у српском фудбалу, постајемо предмет спрдње. Клуб овим потезима управе губи свој идентитет које су генерације и генерације мукотрпно градиле. Постајемо клуб без јасног става, без визије. Ем што не придобија нове симпатизере, него полако губи најзагриженије. Терају се легенде. Није Фк Војводина ничија прћија...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

U petak potpisivanje sponzorskog ugovora sa "Porsche Novi Sad".
stormer

Post by stormer »

ice

Post by ice »

Pa bar se izgleda neke stvari menjaju pa se počelo i oblačiti shodno momentu u kojem se klub nalazi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

Samo je jedan od ovih zaslužio ključeve.
A Brki i Vuletu krompir, za ljubav, znoj, kvalitet i poštenje.
E ,,Naša" Vošo :oops: činiš sve da nas što više udaljiš od sebe.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Koliko je nasa VOJVODINA VELIKI KLUB, bez obzira na sve nedace i probleme, videlo se danas na svecanosti u "Porscheu". Ako jedan Dragoslav Stepanovic, (sve sa gospodjom Jelenom) i Zoran Maric dodju i prisustvuju ovakvom dogadjanju to ipak govori i o velicini kluba ciji su deo bili (i bice uvek) i njihovom gospodstvu i manirima.
VELIKO POSTOVANJE za ovaj potez.
Milan

Post by Milan »

Turija wrote:Samo je jedan od ovih zaslužio ključeve.
A Brki i Vuletu krompir, za ljubav, znoj, kvalitet i poštenje.
E ,,Naša" Vošo :oops: činiš sve da nas što više udaljiš od sebe.
Sramota! Pa to samo može da produbi loše odnose među igračima. Čemu takvi potezi, potezi kojima sami sabi zabijamo eksere pod nokte. Ako nema za sve, ne treba da bude ni za koga. Neka se voze trener, direktori, kuvarica..., ali ovako :oops:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Friend

Post by Friend »

Ja se sve nešto bojim da su Stepanović i Marić,došli kako bi samo uveličali ovo potpisivanje :wink: .Pre će biti da su došli da bi se i njima uručila kola,kako bi deo duga kluba bio namiren prema istima.Samo se pitam šta nas je već taj Adams toliko zadužio pa da već dobije kola(makar i na korišćenje),sem ako nije neka stavka u ugovoru.Uprava opet pravi katastrofalne poteze,ne znaš koji je gori(tu nisam mislio na potpisivanje ugovora sa poršeom),samim tim što protežira neke igrače i nagradjuje ih za nezalaganje.Ako nema za sve nije trebalo biti ni za ove igrače.Da li se neko pita kako se sada osećaju recimo Brkić i Vulićević,a zašto ne i Kizito,kada su videli ko je dobio kola(jedino je Medojević zaslužio)?Zašto bi oni sada nastavili da se trude i ginu za Vojvodinu kada vide da nikada neće biti nagradjeni zbog toga,već će suprotno od toga početi i oni da se vuku po terenu jer jedino tako mogu da napreduju u karijeri kod nas u klubu.Ali to je sve normalno kod nas u ovoj državi pa što bi onda bilo drugačije i u klubu.Što si gori i nesposobniji i imaš tri moždane vijuge,a i njih se trudiš da nekoristiš to ćeš više napredovati,postaje moto ovoga društva,kluba i države.
One and only

Post by One and only »

Nemam reci. Bruka i sramota. Aleksic ce verovatno sa ovim kolima ici u Mancester da potpise ugovor. Logika? Ako je neko zasluzio kola onda su to Kiza, Vule, Brka i Medojevic, mozda i Tadic. Niko drugi!
United of Vojvodina
Siva Eminencija

Objasnjenje u vezi automobila: Niko od igraca ne dobija auto, urucivanje kljuceva je bilo samo simbolicno. Prisutni fudbaleri su bili jedini na raspolaganju da budu nasvecanosti. Ostali su se razisli jos u ponedeljak.
Automobile dobijaju na koriscenje sluzbe kluba, kao sto su Omladinska skola i marketimg, sekretar strucnog staba, sef strucnog staba itd.
Nisu Maric i Stepi dosli po kola, Stepi je dosao da vrati "Tojotu"koju je imao na koriscenje do nove godine.
shecky

Post by shecky »

servalsorim

Post by servalsorim »

...уговор са Поршеом ништа посебно!!!Пар кола на коришћење и ништа друго.Маркетинг који више доноси Поршеу,који је нов у нашем граду...Уговор који је Порше имао са Партизаном био је далеко озбиљнији.Поред аутомобила на коришћење било је и озбиљне новчане донације и то преко 1 милион евра.Генерални директор Поршеа Макс Винтерфелд је тад био и у управи београдског клуба.Па да смо играли лигу Европе могли смо и сами за клуб од својих средстава обезбедити возни парк и то далеко већи!!!Више бих волео да је наш клуб остварио сарадњу са НИС-ом,тј Гаспромом и то би било логично да овакав гигант буде уз наш клуб пошто и седиште компаније је у нашем граду.Мада овај уговор за широке масе делује помпезно,гламурозно за нас који смо мало упућенији је разочаравајући јер је далеко лошији од оног који је Порше имао са Партизаном!!!Ако су којим случајем уз кола на коришћење у наш клуб унета и знатна новчана средства онда поздрављам ово спонзорство...у противном ништа посебно.
...uno di noi...
Post Reply