Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Uvek je neophodna doza humora pred novu godinu, nego nesto se nasa uprava ne istrcava sa bombasticinim pojacanjima u ovom prelaznom roku sto me iznenadjuje. Istina bio je Ciro Blazevic ali gde su te svetske fudbalske velicine da pojacaju redove "stare dame" yu fudbala :lol:
Kamenica

Post by Kamenica »

Ovo je blago receno cirkus, sto se desava u klubu?

Djurovskog treba dati, bez mnogo razmisljanja. Mrdju jos istrpeti do juna, a onda traziti adekvatne zamene. Sto rece neko, do kraja prvenstva rekreacija- preostaje nam samo polufinale kupa, da pokusamo da iznenadimo i prevazidjemo sami sebe.

Gde su oni dani, kad se igralo za dres?
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
šumar

Post by šumar »

Previše je lepo da bi bilo istinito, Đurovski odlazi!?Ja u to uopšte ne verujem, sem ako ovi iz Bajera ne čitaju uz pomoć Brajeve azbuke.A ta glupost da ga je preporučio Stepanović kako je to tek smešno.Ko još sluša jednog prolupanog matorca.To je samo još jedna od smešnih "novosti"iz kuhinje čuvenog novosadskog hotelijera.
Nažalost, bojim se /uveren sam/ da od toga nema ništa, te da će on i na proleće zauzimati bespotrebno mesto u timu nekom igraču/npr.Vuku Mitoševiću/ koji bi morao da igra.
Minjin post je sjajan, drugi deo prvenstva za nas sem utakmice sa Partizanom u kupu treba da ima karakter uigravanja tima/svi talentovani mladi igrači treba da igraju/ za sezonu 2010/2011.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Nekako mi se cini da ce drugi deo sezone posluziti pojedincima da pronadju inostrani angazman, a ne za uigravanje ekipe ali, kako ja uvek kazem, daj Boze da nisam u pravu...
budababa

Post by budababa »

Presjednik kaze da ne da Maria ispod dve cigle. Ako ovo prodje kod Svaba, bice ovo najveca prevara jos od odlaska malog Perice u daleku Spaniju...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
shecky

Post by shecky »

E jbg sad vec stvarno preterujete...pa ajd da prodamo sve da smenimo upravu pa ce budemo srecni svi a?
Ako necim niste zadovoljni sto to ne pokazujete na utakmicama ili na treningu u SC VB ,nego ovde kukate...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

shecky wrote:E jbg sad vec stvarno preterujete...pa ajd da prodamo sve da smenimo upravu pa ce budemo srecni svi a?
Ako necim niste zadovoljni sto to ne pokazujete na utakmicama ili na treningu u SC VB ,nego ovde kukate...
Слажем се, претеривање води у сигурну пропаст. 99% форума пљује и исмева Мариа, Мрђу, Бату као да су они највећи кривци за сво зло које нам се дешава. Људи идете из крајности у крајност. Ако га купи Бајер онда он сигурно вреди.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
shecky

Post by shecky »

Pa pazi svaki igrac tj. svaki COVEK ima neke bubice..tako da pre neg sto nekog optuzite da je ovakav onakav.. pogledajte prvo sebe i sta drugi misle o vama..
Otice Mario otice Mrdja..bas me zanima koliko golova cemo dati u ostatku sezone...samo da kazem da Mrdja vodi na listi a da je pre njega to bio Despotovic, a pre Despota?? aj nek se neko seti? i kakvi su nam rezultati bili tada? 6-7-8 mesto..sto se mene tice moze ako nam je to cilj da budemo u drustvu BSK Jagodine Napretka i sl.
Ali da ne bude da branim Batu , naprotiv ne svidja mi se naslov Mrdja Aleksic i Tadic pakuju kofere...jebem ti ja takav klub i preds. koji prodaje najbolje igrace i to u paketu...a sa druge strane oce da bude sampion...bice tu pre da je on naso nacin da pere pare a bogme i da zaradi..takodje i igrace je obezbedio da im bude dobro tako da niko ne kuka ,zato ga i vole igraci.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Image

Идеалан штопер, у правим годинама, одиграо је без грешке против нас. Сигуран сам да га се сви добро сећају. Ако већ тражимо домаћег провереног штопера мислим да је Миловић најбоље могуће решење. Можда да Бата направи неку трампу као летос за Вулета и Ђуру, лупам Пековић + Миша + добра плата = Миловић.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
lexa

Post by lexa »

Slazem se sa Zeljom.
Milovan Milovic je jedan od najboljih stopera nase lige. Vecinu utakmica ove sezone je odigrao bez greske.
Fizicki mozda i najjaci stoper lige,igra bez respekta prema protivnickim napadacima.
lexa

Post by lexa »

Milan wrote: p.s.2 Lexa-dobrodošao na forum. Uvek je lepo primiti nekog sa kvalitetnim postovima! Nekako mi se čini da si naš stari poznanik, ali... :wink:
Hvala Milane! :wink:

Poznanici?Cesto sam u NS-u pa jedino ako smo se slucajno sreli u nekoj kafani. :lol:
Salu na stranu,nisam pre dolazio na vas forum,u principu,retko i posecujem forume.

Nego,da ne skrecemo sa teme. :wink:

Citam ove postove i primecujem dosta nezadovoljnih ljudi medju vama,sto je u nekoj meri i razumljivo jer Vojvodina nije zadovoljila ambicije ove polusezone.
Ali,zasto se sad spominje rasprodaja i neka rekreativna igra u drugom delu sezone?
Pa ljudi,vama i Evropa visi s obzirom na trenutno stanje na tabeli,a niko me ne moze ubediti da jedan klub kao sto je Vojvodina ne treba igrati Evropu.
Prolecni deo treba odigrati maksimalno ozbiljno i obezbediti mesto u Evropi.
Uz to,treba probati afirmisati neke mladje igrace,isprobati nove ali gledati da rezultat ne ispasta zbog toga.
I onda na kraju sezone podvuci crtu i reci,ovo valja,ovo ne valja.

To bi u principu trebalo napraviti tako,ali opet sve ovisi od vase uprave.
Mare

Post by Mare »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 12318.html
Nastavljamo sa skupljanjem onoga što oni neće, tj. sa onim što je višak-škart kod njih, ali ajd da ne grešim, ako ima neko od ovih naših skauta sa foruma (Dejan...) da malo prokomentariše ovog igrača.
lexa

Post by lexa »

Lazevski je bio odlican dok se nije povredio. Dosta brz igrac,prodoran,borben ali mana mu je po meni defanziva.
Dakle,od njega ne trebate ocekivati Bog zna sta sto se tice defanzivnih zadataka,ali moze jako puno pomoci veznim igracima pa na kraju krajeva i napadacima sa svojim prodorima.

Sada je tesko reci u kakvom je stanju. Povreda je ucinila svoje ali ukoliko se vrati u staru formu mogao bi biti solidno pojacanje.
Somborac

Post by Somborac »

Ne treba nam beogradsko smece! Dosta smo zatrovani njihovim nezadovoljnim otpadom, koji svoje propale karijere naplacuje u nasem klubu i truje ga jos vise! Treba odresiti kesu i dovesti prava pojacanja, a ne samo dizati cenu po novinama.

Mi ovde hocemo da pricamo o pojacanjima, pregovara se oko Davidova/covek je vise povredjen u karijeri nego sto je igrao a ima 26-27 godina/ Tanasijevicu smo 3 opcija, a zamena je novi dzombin projekat-
Trajkovic

Za Adamsa kazu da nije bas toliki vanzemaljac od napadaca, cak da je prosecan...No vreme je pred nama, pa cemo i to videti!

Ako Djurovski predje u Bundesligu i ako bilo koji klub plati za njega 1 milion, vise necu pisati na forumu :!:

Bato ostavi se skrticluka, dzaba infrastruktura i sve kada nemamo tim:!: :!: :!:
vladans

Post by vladans »

Post Reply