Pedja-Francuz wrote:Djumi, dali pratite igrace iz Rumunije, bugarske, Makedonije,... ? Ja licno mislim da bi se tamo moglo naci jedan dobar igrac za Vosu. Situacija, i fudbal u tim zemljama je slican kao u Srbiji, pa ni njihovi igraci nisu skuplji.
Tesko je pratiti igrace iz tih zemalja jer mi nemamo skauting sluzbu Sdruge strane oni sada imaju mnogo vise novca od nas i to je tesko ostvarljivo.Dosta nasih igraca i trenera radi i igra u zemljama koje si pomenuo.
1.To zavisi od politike kluba ali mislim da to kod nas nece jos dugo zaziveti
2.Novakovic,Lazarevski,Pavlovic,Stosic(Napredak Krusevac),Lazarevski(N.Sad),I.Milenkovic(Radnicki(Nis) su interesantni igraci.
3.Filipovica sam gledao nekoliko puta i dao je dosta golova ali moram da kazem da ima visak kilograma a to je veliki problem.(nisam siguran)
4.Za transfere su zaduzeni Generalni i Sportski Direktor a trener daje svoje predloge.
Izvinite ako sam malo naporan,da li bih mogli nesto vise o pomenutom testiranju igraca da napisete,ko ima dobre rezultate u pojedinim delovima testa ko bih mogao bolje?
Unapred hvala,odgovorite kada budete imali vise slobodnog vremena...
Radoye wrote:Djumi, shta se planira za preko leta? Kada se okuplja ekipa, gde ce biti pripreme (ako se zna) i tako to?
Pripreme pocinju 1 Jula a okupljanje je 30 Juna.Igraci ce dobiti sta treba da rade za vreme pauze koja ce se sastojati od 15-dnevnog pasivnog odmora a zatim ce poceti sa aktivnim odmorom koji se sastoji od laganog trcanja i vezbi za trbusni zid i rameni pojas.
Za pripreme se nista jos nezna ali verovatno ce biti obavljene na Veterniku Prelazni rok je poceo danas i traje do Avgusta
Da li ima sanse da skoknete na prijateljsku tekmu do Kikinde
Mislim da ovde ima par mladih i zanimljivih fudbalera a i zaista nepamtim kada je Vosa gostovala u Kikindi...
UEFA je dozvolila 22-ci trenera iz FSSCG da idu na najvece zvanje trenersko takozvanu "PROFI" licencu koja omogucuje da trener koji ima to zvanje moze da radi bilo gde u svetu I moja malenkost se nasla na tom spisku i krecemo u subotu sa prvim predavanjima koja ce trajati 10 dana.Inace ce skolovanje trajati vise od godinu dana Predavanja traju od 8 ujutro do 8 uvece i nisu dozvoljeni izostanci.
p.s.U Engleskoj postoji samo 45 trenera koji imaju PROFI licencu.
UEFA je dozvolila 22-ci trenera iz FSSCG da idu na najvece zvanje trenersko takozvanu "PROFI" licencu koja omogucuje da trener koji ima to zvanje moze da radi bilo gde u svetu I moja malenkost se nasla na tom spisku
CESTITAM!!
Sta da vam kazem drugo nego srecno skolovanje!
UEFA je dozvolila 22-ci trenera iz FSSCG da idu na najvece zvanje trenersko takozvanu "PROFI" licencu koja omogucuje da trener koji ima to zvanje moze da radi bilo gde u svetu I moja malenkost se nasla na tom spisku
CESTITAM!!
Sta da vam kazem drugo nego srecno skolovanje!
Od kolevke pa do groba, najlepse je...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...