Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Minja wrote:Dobio info da je mladjani Novakovic potpisao na cetiri godine.
Minja, je li taj mali Branetov sin?
Ako jeste, onda je on jedini, od svih igrača koji su u ovom roku potpisali za Vošu, pravi Vojvodinaš.To je za mene i jedina vest iz Kluba koja ove zime zaslužuje pozdrav :!: (ostalo je manje-više skandal).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Jete to je Branetov sin, potpisao je na 4 godine. Rekao mi je da je dok je igrao za Novi Sad, dolazio na sever da navija za Vosu.
Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Siva Eminencija wrote:Jete to je Branetov sin, potpisao je na 4 godine. Rekao mi je da je dok je igrao za Novi Sad, dolazio na sever da navija za Vosu.
Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
:hurray: :hurray: :hurray:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mali Boba je provereno veliki (pravi) Slaninar, momak koji je prosao kompletnu omladinsku skolu Fk Vojvodina! Bio je kapiten obecavajuce generacije 86 na celu sa Brkicem, Trbovicem, Rajevicem...Igra centralnog veznog, a u nekim varijantama moze da odgovori i na boku! Odlikuje ga dobar sut, centarsut, solidna brzina, i velika borbenost i posvecenost fudbalu!Jedina mana moze da mu bude sto je izuzteno niskog rasta i krhke gradje, al kazem izuzetan je borac!!!
fruskogorac

ISKRENO ...

Post by fruskogorac »

Hajde i ja koju da prozborim pre nego sto odem da se "druzim sa pingvinima" ( treba stici do lepse i "jace" polovine ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Odlicno, neka Novakovica juniora ... nema veze sto je krhke gradje. Takav je bio i osamdesetih godina Joca Ilic.
Pitanje za "frienda" - Sivu Eminenciju - jel taj tajanstveni deran koji bi trebao da potpise a kako kazes spominjan je na orumu, mozda banjalucanin Biblija ?! Ili mozda ... bice, bice vremena za moj naredni post.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Odbrambeni
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja kontam Joksimovic iz Indjije
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mislim, stvarno :) Pored onakvog oca da navija za neki drugi klub :wink: Novakovicu mladji, zelim ti svu srecu, da budes dobar barem isto kao tata i bice sasvim ok!
Last edited by Minja on Sat Jan 23, 2010 1:29 pm, edited 1 time in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

Secam se tog Novakovica jos iz skole Mike Radosava i tada je isto bio sitan, ali sto ste svi vec rekli, odlicne tehnike i i velike drskosti.
Drago mi je sto imamo novog pravog slaninara u ekipi 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Siva Eminencija wrote:Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Siva Eminencija wrote:Odbrambeni
Dobro bi bilo da je Đorđević, ali teško da će?
No ko zna, moramo se negde i ,,isprsiti", ako hoćemo da smo ,,neko" i u ovakvoj našoj jadnoj Ligi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koral

Post by Koral »

Turija wrote:
Siva Eminencija wrote:Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Siva Eminencija wrote:Odbrambeni
Dobro bi bilo da je Đorđević, ali teško da će?
No ko zna, moramo se negde i ,,isprsiti", ako hoćemo da smo ,,neko" i u ovakvoj našoj jadnoj Ligi?
Pre bih rekao da je Gavrančić ipak
gerrard

Post by gerrard »

Siva Eminencija wrote: Dobro bi bilo da je Đorđević, ali teško da će?
Ne verujem da bi Djordjevic dosao u Vosu...Ali ko zna,mozda se zainati ovima iz partizana sto su ga se tako lako odrekli pa dodje...
Sve u svemu,bio bi sjajno pojacanje!
Ponos Novog Sada
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja sam siguran da nisu ni Gavrancic ni Djordjevic.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Da nije Nesta? :lol:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

dapokalypto wrote:Da nije Nesta? :lol:
Ma Rigobert Song :wink:
Post Reply