takodjeMilan wrote:
p.s. Koliko čujem, Bilbija je pristao na ponuđene uslove...

edit:Al sacekajmo Sivu Eminenciju !?
Da pristao je...Nama ide 40% od sl.transfera tako da je to dobra i sad ce ici neke pare...vi ste nama dali Miroslava Stevanovica (90 god) desni bek...Kakav je on?Uvek sa tobom wrote:takodjeMilan wrote:
p.s. Koliko čujem, Bilbija je pristao na ponuđene uslove...
edit:Al sacekajmo Sivu Eminenciju !?
Tadić: "Ništa od inostranstva, ostajem"
28. januar 2010. | 10:01 | Izvor: Sportske.net
Izjalovile se nade u transfer u Hihon i Sampdoriju, mladi reprezentativac želi da se koncentriše na treninge. Jedva čeka odlazak u Tursku.
Dušan Tadić ostaje u Vojvodini. Mladi reprezentativac je očekivao ponude Hihona i Samporije, čak je promenio i menadžera, ali nije pomoglo, sve je ostalo samo interesovanje Španaca i Italijana.
„Ostaje u Vojvodini, prelomio sam, neću da se opterećujem, svestan sam da u januaru teško idu transferi. Sada hoću samo da se koncentrišem na trening“, kaže jedan od najboljih igrača Novosađana.
I on ne može da dočeka odlazak u Antaliju.
„Stvarno je teško, uslovi su nehumani, ne igramo mečeve, pa će Turska biti pun pogodak. Tamo ćemo i trenirati i više raditi sa loptom, a imaćemo šansu da u mečevima vidimo gde smo“, smatra Tadić.
Očekuje poletniju i lepršaviju igru „Voše“ u drugom delu sezone.
„Moramo da se opustimo, igramo napadački, nadigravamo se sa rivalima. Hoćemo da igramo lepo za oko, jer imamo kvalitet“, uveren je napadač Vojvodine.
Sve si upravu,ali problem je sto njih niko nece.Kad ima istekne ugovor,mozda ih i uzmu(ne kosta nista),a ovako im ne pada na pamet da daju 1-2 miliona evra za nekog cija je vrednost tolika ali u dinarima.On i Rdja se samoreklamiraju po novinama,a broj ponuda za njih dvojicu je NULA.Oni samo mogu kod nas igrati...A mislim da cemo sad traziti da igramo sa 13 igraca,jer gde cemo potrpati sve ove nove pored ovih sa zacementiranim mestom!?mihailov wrote:Tadica smo morali prodati ove zime,bez obzira sto je Aleksic otisao.Siguran sam da je njegov motiv da igra ovu ligu jednak nuli i pruzace jos slabije partije od dosadasnjih.Bojim se da ponude na leto nece biti nimalo primamljive i trebali smo ga pustiti ukoliko je postojala iole zadovoljavajuca ponuda.
Dani je pozurio ne ostavivsi nikakav trag u Vojvodini,ali najmanje je kriv on.Morao je igrati standardno u ovako neefikasnom napadu i sada bi cinio ubilacki tandem sa Bilbijom i Adamsom,pa sto ne i Misom![]()
Mrdja je takodje morao otici,ne zbog kvaliteta koliko zbog zauzimanja mesta pridoslicama i ja sam uveren da Adams i Bilbija videti terena koliko i Hucisvili ako im Babic ne nadje alternativne pozicije.U svakom slucaju,sva trojica se nece naigrati sigurno
http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8 Nije tako los bar po ovom snimku,brz i dosta borben...novosadjanin wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14110.html