Mislim da je vreme da i mi napravimo nas Teleoptik...kako se kod nas biraju prvotimci, mozda bi B tim mogao i da im parira...Milan wrote:Za ovo je kasno, već su odavno nagomilani...grof zekula wrote: s obzirom na to da je stav trenera Babića da klub ne gomila fudbalere u prvom timu.
Pripreme
- Red Marquis
- Moderator
Io odio Belgrado
- Grof Žekula
- Administrator
Sutra u Antaliji putuju, pa se večeras pakuju : Brkić, Kesić, Lazović, Medojević, Smiljanić, Karan, Lovrić, Vulićević, Ađuru, Pleč, Đurišić, Nestorović, Đurovski, Tumbasević, Adams, Tadić, Stjepanović, Mrđa, Novaković, Mitošević, Katai, Šušnjar, Babić, Mudrinski, Faber, Bilbija i, verovatno, Mojsev (on je na pragu potpisivanja, ali da li to znači da neko od mlađih ipak neće ići – ne znam, jer je najava da ide 26 fudbalera).
Na žalost – čini se da Hucišvili, kao što sam već pisao, ima ozbiljnih problema sa srcem, pa i nije među putnicima. Mišo, sve najbolje.
Na žalost – čini se da Hucišvili, kao što sam već pisao, ima ozbiljnih problema sa srcem, pa i nije među putnicima. Mišo, sve najbolje.
Verovatno treći golman.Dali smo i Ristića i Drinića na pozajmicu, pa je logičan potez povesti Lazovića, za kojeg, iskreno, prvi put čujem.Grba_NS wrote:Lazovic?
Mislim da je to dobra odluka.Bilo bi pogrešno da 2 perspektivna golmana ne brane celog proleća, i ko zna koliko još, pošto su mladi i Brka i Kesić (trenutna loša sportska sreća za Drinu i Ristića, ali vreme, svakako, radi za njih).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grof Žekula
- Administrator
Mali Babić "otpada" sa spiska, ako Mojsev (99%) bude danas u 14.45h na aerodromu. Odluka je konačna da se vodi 26 fudbalera. Kanda ćemo imati dva Daniela u timu - Mojseva i Fabera.
Lazović je Đorđe, mislim da je Turija u pravu da je to 3. golman. Ristić (Vetrernik) i Drinić (Proleter NS) su otišli na pozajmicu.
Za Šumara - Sadik više igra bočno, a Nemanja je centralni napadač (što bi hokejaši rekli).
Lazović je Đorđe, mislim da je Turija u pravu da je to 3. golman. Ristić (Vetrernik) i Drinić (Proleter NS) su otišli na pozajmicu.
Za Šumara - Sadik više igra bočno, a Nemanja je centralni napadač (što bi hokejaši rekli).
-
-
Da li su to oni vagali po pozicijama koje igrači zauzimaju u timu pa je Faber koji nema potpisan profi ugovor(a i nije bio gotovo uopšte medijski eksponiran) dobio prednost u odnosu na Babića?
Kad je već spomenut mladi golman Pajović(ako on nije u stvari taj Lazović),nadam se da će momak dobijati priliku da bude uz prvi tim jer je neverovatan talenat.
Što se tiče Ristića koji ide u Veternik,dobro,neka brani,samo se nadam da neće proći kao svojevremeno veoma talentovani Rajić.
Kad je već spomenut mladi golman Pajović(ako on nije u stvari taj Lazović),nadam se da će momak dobijati priliku da bude uz prvi tim jer je neverovatan talenat.
Što se tiče Ristića koji ide u Veternik,dobro,neka brani,samo se nadam da neće proći kao svojevremeno veoma talentovani Rajić.
Last edited by ice on Sat Jan 30, 2010 3:26 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule