Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Post by ssnigd »

Brinu one silne sanse koje su imali Rumuni :roll: OK, prenos su vrsili oni, pa je moguce da su bili i pristrasni, ali opet.....

Drago mi je zbog Bilbije :hurray: , ali samo da ne prodje kao i Misa. I on je isto pogadjao na pripremama a onda ga nigde nije bilo u prvenstvu..
Takodje mi je drago i zbog Tadica :hurray: nadam se da ce konacno da poveze vise kvalitetnih utakmica, a ne da ga cekamo na svakoj trecoj, cevrtoj.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:Drago mi je zbog Bilbije :hurray: , ali samo da ne prodje kao i Misa. I on je isto pogadjao na pripremama a onda ga nigde nije bilo u prvenstvu..
:!: toga se i ja plasim!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Srce mi je puno kad vidim da deca koja imaju talenat i boziji dar zive sportski i daju svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, a to je ono sto sam cuo o Bilbiji! Svaka cast ovom momku i da u prvenstvu nastavi u istom ritmu, a ako tako bude mogao bi da ostavi veliki trag u nasoj Vosi i da prvi put posle Gojka imamo istinskog ljubimca (uz naravno Medu)!
Krle

Post by Krle »

A gde je Mrdja u svemu ovome? :twisted:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Krle wrote:A gde je Mrdja u svemu ovome? :twisted:
Mrdja ce da skuplja lopte sa klincima nadam se, u pauzama izmedju telefoniranja :twisted: :twisted: :twisted:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
limanfkv

Post by limanfkv »

Temisvar je definitivno najjaci tim sa kojim smo se sastali do sada na pripremama. Koliko me raduju golovi Bilbije, ali me jos vise raduje gol Tadica. Uf, bilo bi lepo kada bi konacno eksplodirao ove godine, vreme je.
0.0625
Turija

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Srce mi je puno kad vidim da deca koja imaju talenat i boziji dar zive sportski i daju svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, a to je ono sto sam cuo o Bilbiji! Svaka cast ovom momku i da u prvenstvu nastavi u istom ritmu, a ako tako bude mogao bi da ostavi veliki trag u nasoj Vosi i da prvi put posle Gojka imamo istinskog ljubimca (uz naravno Medu)!
:!: :!: :!:
PS
Grbo, nadam se da si slučajno izostavio Brku.
Brka i Meda su sjajni izdanci Vošine škole i istinski miljenici, nažalost, malobrojne publike na našem Stadionu.Ali, ako se pojavi još takve dece, kao što sada golovima nagoveštava Bilbija, stići će proleće i na naše tribine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Turija wrote:
Grba_NS wrote:Srce mi je puno kad vidim da deca koja imaju talenat i boziji dar zive sportski i daju svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, a to je ono sto sam cuo o Bilbiji! Svaka cast ovom momku i da u prvenstvu nastavi u istom ritmu, a ako tako bude mogao bi da ostavi veliki trag u nasoj Vosi i da prvi put posle Gojka imamo istinskog ljubimca (uz naravno Medu)!
:!: :!: :!:
PS
Grbo, nadam se da si slučajno izostavio Brku.
Brka i Meda su sjajni izdanci Vošine škole i istinski miljenici, nažalost, malobrojne publike na našem Stadionu.Ali, ako se pojavi još takve dece, kao što sada golovima nagoveštava Bilbija, stići će proleće i na naše tribine.
Slucajnost zaista, nista vise, nekako se uvek vise koncetrisem na polje pa golmana i zaboravim sto nikako ne sme da bude slucaj s obzirom ko na tom golu stoji! Brka kapiten :!:
servalsorim

Post by servalsorim »

Билбија, Краљ!!! Само да тако настави у првенству и купу!!!Прво,право истинско појачање.
...uno di noi...
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Nije gotovo sa pojacanjima... lepe vesti na vidiku...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Siva Eminencija wrote:Nije gotovo sa pojacanjima... lepe vesti na vidiku...
Druze, reci da je Gruzijac u pitanju i potoci piva ce poteci ka tvojoj adresi! :D
vojvodina jedna jedina

Pripreme

Post by vojvodina jedna jedina »

Krenulo je Bilbiju nema sta ,samo se nadam da ce veci deo municije sacuvati za prvenstvo...
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Spremite pivo...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Siva Eminencija wrote:Spremite pivo...
Toooooooo care!

Au, godinama nismo imali ovako dobar prelazni rok!

Jos ako budu igrali najbolji, onda cu poceti i da verujem u nasu upravu. :shock: :D
Krle

Post by Krle »

:cheers:
Post Reply