Drago mi je zbog Bilbije

Takodje mi je drago i zbog Tadica

Grba_NS wrote:Srce mi je puno kad vidim da deca koja imaju talenat i boziji dar zive sportski i daju svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, a to je ono sto sam cuo o Bilbiji! Svaka cast ovom momku i da u prvenstvu nastavi u istom ritmu, a ako tako bude mogao bi da ostavi veliki trag u nasoj Vosi i da prvi put posle Gojka imamo istinskog ljubimca (uz naravno Medu)!
Slucajnost zaista, nista vise, nekako se uvek vise koncetrisem na polje pa golmana i zaboravim sto nikako ne sme da bude slucaj s obzirom ko na tom golu stoji! Brka kapitenTurija wrote:Grba_NS wrote:Srce mi je puno kad vidim da deca koja imaju talenat i boziji dar zive sportski i daju svoj maksimum na svakom treningu i utakmici, a to je ono sto sam cuo o Bilbiji! Svaka cast ovom momku i da u prvenstvu nastavi u istom ritmu, a ako tako bude mogao bi da ostavi veliki trag u nasoj Vosi i da prvi put posle Gojka imamo istinskog ljubimca (uz naravno Medu)!![]()
![]()
![]()
PS
Grbo, nadam se da si slučajno izostavio Brku.
Brka i Meda su sjajni izdanci Vošine škole i istinski miljenici, nažalost, malobrojne publike na našem Stadionu.Ali, ako se pojavi još takve dece, kao što sada golovima nagoveštava Bilbija, stići će proleće i na naše tribine.