Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Ostajemo u Antaliji do sledeceg petka 19.februara
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Siva Eminencija wrote:Spremite pivo...
:cheers: :cheers: :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Znacemo sve sutra
DUB

Post by DUB »

А могло се данас и лепо зарадити...

Image
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Novakovic asistirao Bilbiji kod gola, fantasticno! Adams, hokejaskim recnikom receno, upisao prvi poen u nasem dresu.

http://www.dnevnik.co.yu/node/17144
Turija

Post by Turija »

Lala sa zapada wrote:Novakovic asistirao Bilbiji kod gola, fantasticno! Adams, hokejaskim recnikom receno, upisao prvi poen u nasem dresu.

http://www.dnevnik.co.yu/node/17144
Prerano je davati sudove (na neviđeno), ali sve moje simpatije su na strani naših mladih igrača - recimo... Novakovića.Možda se momak neće ekstremno isticati, ali može biti ekstremno koristan za naš tim, kao i njegov otac.
Samo napred, Omladino :!:

PS
Ono što mene plaši je levi bek (jer, štoperi su dosta spori, a naročito Pleč). I, koliko god se u Klubu jogunili, pokazaće se da nam Kizito (tj njegova brzina), kao hleba treba.Ofanziva Nestorovića nije sada toliko bitna, jer smo sastavom i taktikom sasvim dovoljno (i više od realnih mogućnosti) orijentisani ka napadu.
Last edited by Turija on Thu Feb 11, 2010 11:32 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Turija, ja ne mislim da ce Novakovic dobiti neku minutazu na prolece, vekika je konkurencija.

Radujem me zato sto znam da se momak asistenciji na pripremama obradovao kao golu u ligi sampiona!

On ce doneti i odlicno raspolozenje u svlacionicu.
Turija

Post by Turija »

Lala sa zapada wrote:Turija, ja ne mislim da ce Novakovic dobiti neku minutazu na prolece, vekika je konkurencija.

Radujem me zato sto znam da se momak asistenciji na pripremama obradovao kao golu u ligi sampiona!

On ce doneti i odlicno raspolozenje u svlacionicu.
Znam i ja da će teško na teren, naročito ne u prvom poluvremenu, ali tiha voda, breg roni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Apropo levog beka, nisam pametan.

Sve i da zaigra Kiza, pitanje je koliko bi bio motivisan, a koliko bi samo otaljavao do leta kada ce postati slobodan igrac.

Ko zna, mozda Brazilac Faber i vredi.

Naravno, najbolje resenje bi bilo u vidu dovodjenja dobrog levog beka, ali mislim da sutrasnjim transferom Gruzijca zatvaramo zimski prelazni rok.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Faber Brazilac? Zar on nije klinac iz omladinskog pogona?!
shecky

Post by shecky »

Znaci Gruzijac potpisuje sigurno ili sta?........
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Grba_NS wrote:Faber Brazilac? Zar on nije klinac iz omladinskog pogona?!
Da, moja greska.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

I ja sam prvobitno prepostavio da je Brazilac,prezime je bas nekako karakteristicno za to podneblje.Juce je bio intervju sa njim u Dnevniku gde je naglasio da je iz Sombora,pa na osnovu toga prepostavljam da je Hrvat.U svakom slucaju po meni je bolje(ako je stvarno talentovan kao sto kazu) da on igra na levom beku nego Nesterovic.
Koral

Post by Koral »

Ljudi pa ajde sada... Dajte pivoooo svi u postu, stiže Gruzijac :cheers: :cheers:
DUB

Post by DUB »

"Sveta" eminencijo i ja ti sipam jedno burence od 10L u taj pehar kupa ako sve bidne kako treba da bidne!

Sve dok je života u nama, Ti nikad nećeš ostati sama...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Post Reply