Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
Potpisujem.Turija wrote:Nemaš brigeservalsorim wrote:Мене је Медојевић одушевио елоквенцијом,сталоженошћу,оштрином за разлику од Тадића.
Ако овако озбиљно настави са радом врло брзо га видим у А тиму Србије и пре свега као капитена Војводине.![]()
nastaviće Meda tako i dalje, jer je prava ličnost u svim aspektima delovanja. A onda mora biti i u sportskim.Zato je on i u grupi mojih ,,miljenika" (i velike većine navijača), kao i Brka, i Vule, i Miša... ranije Kačar, Despot, Pekara... jer, već na terenu lako prepoznam tu karakternu crtu i talenat ( bez obzira što momke ne poznajem lično).Ko ima sportsko i ljudsko ,,oko", to jako brzo primeti i sa vrha tribina.
Međutim, zato su mi ti šverceri na terenu (i oko njega) uvek ,,ljuti neprijatelji". Jer, ja ne verujem da mogu ikad da se promene (niti za to imaju potrebe, štite se u Voši kao egzotične vrste).A sve i da hoće, nemaju kapaciteta. Oni su prave pijavice i paraziti na telu nosioca - domaćina (FK Vojvodine).
Oslobađenje od loših, uvek je važnije nego dovođenje dobrih.
BRKA KAPITEN, MEDA ZAMENIK (jer, takav je prirodan red stvari.Iz mnogo razloga), a naša perspektivna Omladina na teren! Ne da nam Omladina ide u inostransvo, a (samo)proklamovane vedete završavaju karijere u Novom Sadu, neznajući šta ćemo i kud s njima.
Bato majstore vodi nas do titule 

- dapokalypto
U Dnevniku čitam da meč počinje u 14:30h, što je nekako i logičnije u ovom periodu. Ako neko bude imao pouzdanu informaciju, molio bih ga da nam je prenese...grof zekula wrote:Generalka, ali ne na kolima, u nedelju od 15:30h, SC Vujadin Boškov, protiv čelarevskog ČSK-a
Turija, svaka čast na postu, apsolutno se slažem sa tobom!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grof Žekula
- Administrator
Nedelja, 14:30h, Veternik, ali sa BIG BULOM iz Bačinaca. Znači nema piva - biće čvaraka.Milan wrote:U Dnevniku čitam da meč počinje u 14:30h, što je nekako i logičnije u ovom periodu. Ako neko bude imao pouzdanu informaciju, molio bih ga da nam je prenese...grof zekula wrote:Generalka, ali ne na kolima, u nedelju od 15:30h, SC Vujadin Boškov, protiv čelarevskog ČSK-a
Turija, svaka čast na postu, apsolutno se slažem sa tobom!!!
- Uvek sa tobom
Evo i golova sa utakmice protiv Saturna. Oba gola su plod golmanskih grešaka...
http://www.saturn-fc.ru/webpages/story/2010-11/
http://www.saturn-fc.ru/webpages/story/2010-11/
POŠTO OBRAZ ???!!!
- novosadjanin
Gledam ovaj kiks Brkica, kroz glavu mi prolazi kiks zbog kog smo ispali od Austrije i odlicne odbrane Kesica na JNA... Hm...(neko je pominjao zasticene medvede i ostale vrste)...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Golman se nikad ali nikad ne menja zbog jednog kiksa, a osim tog protiv Austrije ja licno ne mogu da se setim jos nekog Brkinog kiksa(ove sezone)!novosadjanin wrote:Gledam ovaj kiks Brkica, kroz glavu mi prolazi kiks zbog kog smo ispali od Austrije i odlicne odbrane Kesica na JNA... Hm...(neko je pominjao zasticene medvede i ostale vrste)...
Kesic je po meni dobar golman, ali takodje mislim da nikad nece biti klasa, dok Brkic ima sve predispozicije(talenat) da to postane!
Baš tako.limanfkv wrote:Najteza pozicija u sportu je definitivno golman. Mozes ti biti najbolji na svetu pogresis jednom...
Ne odbraniš jedan diskutabilni šut u pola godine: gotov si.Nema veze šta si i koliko dotle odbranio.
Promašiš zicer-nema veze, daš jedan gol i sve je zaboravljeno.Gledamo na TV vrhunske golmane, pa šta reći za greške Almunije, Reine...a standardno brane u najboljoj Ligi.
Ipak je ovo bila samo pripremna utakmica, u izuzetno vetrovitoj Antaliji.Primali su gol iz slobodnjaka sa 25 metara i mnogo poznatiji golmani od Brke.A, šta tek reći za primljeni gol golmana Saturna, na istoj utakmici?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljudi moji, daj spustite malo loptu na zmlju što se tiče Brke.
Evo baš pratim Bufona zadnje dve nedelje, primio 3 pacerska gola na dve zvanične utakmice. O Didi i Butu da ne pričam..
Ovo su samo pripreme, braniće Brka po starom. Treba da se spremi za SP u Južnoj Africi. Mi treba da mu dajemo podrušku da bude golam br. 1 u reprezentaciji.
Evo baš pratim Bufona zadnje dve nedelje, primio 3 pacerska gola na dve zvanične utakmice. O Didi i Butu da ne pričam..
Ovo su samo pripreme, braniće Brka po starom. Treba da se spremi za SP u Južnoj Africi. Mi treba da mu dajemo podrušku da bude golam br. 1 u reprezentaciji.
DAJ GOL!!!