Lista zelja igraca od strane navijaca...
Zoran Zukic je rodjen 1981 godine u Backom Jarku i trenirao sam ga u Cementu.Bio jedan od najtalentovanijih igraca u Vojvodini.Iz Cementa odlazi u sampionski Obilic a posle ga put vodi u Hajduk iz Kule odakle prelazi un Mladost iz Lucana.Zuka bi mogao da igra u Vosi 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Dejane Zukic je privatni igrac i nije ga uopste lako dovesti.Mislim iskreno da privatni igraci nisu buducnost Vojvodine 

Milan Djuricic
Horvat je zaista interesantan igrac ali koliko ja vidim nije standardan u N.sadu.Pitacu Dzimija zasto mali neigra standardno 

- KoKanidja
za trenera:
sta misli o Milanu Rakicu? igrao je pre u Novom Sadu malo, pa je otisao u Maribor chini mi se, nisam ni siguran
ako uopste zna ko je taj igrac, posto ne mislim na Milana Rakica sto je malo igrao u Vojvodini
i jel moguce nesto sa Niciforovicem da uradimo? ne stoji ta prica da igra malo, istina da u NovomSadu slabo dobija sansu, a kad je dobije maximalno je iskoristi, ove polusezone je za Sajkas i Novi Sad dao mislim 13 golova
i sami ste rekli da je mnogo talentovan, treba ga dovesti, mlad je, a moze jos mnogo vise....uz to, sigurno za neke male pare se moze dovesti a od njega napraviti nekog i nesto
sta misli o Milanu Rakicu? igrao je pre u Novom Sadu malo, pa je otisao u Maribor chini mi se, nisam ni siguran
ako uopste zna ko je taj igrac, posto ne mislim na Milana Rakica sto je malo igrao u Vojvodini
i jel moguce nesto sa Niciforovicem da uradimo? ne stoji ta prica da igra malo, istina da u NovomSadu slabo dobija sansu, a kad je dobije maximalno je iskoristi, ove polusezone je za Sajkas i Novi Sad dao mislim 13 golova
i sami ste rekli da je mnogo talentovan, treba ga dovesti, mlad je, a moze jos mnogo vise....uz to, sigurno za neke male pare se moze dovesti a od njega napraviti nekog i nesto
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Milan Djuricic
Niciforovica je tesko dovesti jer bi Novi Sad trazio 40-ak hiljada evra a mozda i vise.Rakica bih voleo u Vosi ali i to je vrlo tesko.I na kraju pitanje je dali cu ostati trener Vojvodine.KoKanidja wrote:za trenera:
i jel moguce nesto sa Niciforovicem da uradimo?
p.s.KoKanidj tebe zaista neznam ali si me sa nekoliko postova zaintrigirao mnogo.Imas dobru kriticku rec

Milan Djuricic
Popovic je zaista dobar napadac ali tesko cemo ga dovesti jer koliko cujem ide u inostranstvo.Takvi igraci se zavrsavaju pre kraja prvenstva.
Rajevic je igrao u Veterniku i gledao sam ga nekoliko puta.mislim da mora da odigra jos 6 meseci u II ligi.

Rajevic je igrao u Veterniku i gledao sam ga nekoliko puta.mislim da mora da odigra jos 6 meseci u II ligi.