Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

vojvodina jedna jedina wrote:Ne sme se dozvoliti otvaranje tog sopa!!! Sto je puno puno je !!!! Ako treba na silu,onda i na silu!!!!Necu da vidim tako nesto u mom gradu!!! Verujem da svi slazu sa ovim...
Ima da ga zatvorimo i pre otvaranja :!:
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Pa sto da im ne poruci, ako zna da nosi dres Vojvodine moze i da uradi tako nesto. Kako je gradonacelnica bivsa rekla da su dobrodosli u spens kad je bila ona frka pre koju godinu, tako sad moze da im se kaze da nisu dobrodosli. Druga je stvar sto nijedan politicar to ne bi smeo da im kaze.
Passion

Post by Passion »

AntonioKasano wrote:Pun grad studenata koji se loze na zvijezdu
Ali je mnogo vise onih koji se loze na Vosu :wink:
mihailov

Post by mihailov »

I treba da ga imaju,kad smo mi kao klub glupi i nesposobni da ostvarimo minimum minimuma i otvorimo svoj lokal,ako nista u nasem gradu... :wink:
Napred Voso!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Rekoh već - gradski oci ne treba da izjave da je šop nepoželjan (ne zato što je to ružno, već zato što to od njih nikako ne možemo očekivati) nego da pod floskulom nemogućnosti obezbeđivanja i zarad bezbednosti spreče da se otvori.
To je i izvodljivo i praktično. Ne trebaju ni njima valjda incidenti u gradu?
Io odio Belgrado
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Otvorice oni shop u Novom Sadu, cigani su to i teski provokatori.
Pretpostavljam da ce se shop nalaziti u nekom od nasih trznih centara, i to na spratu da ne bi izlog bio okrenut ka ulici (znamo zbog cega).
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Marcello

Post by Marcello »

Ma, šop im ni ne treba...Ionako, u svakoj drugoj sportskoj (i ne samo) radnji, možeš naći njihove rekvizite. Nije samo Murke u pitanju...

Ne znam kako je sad, ali Đak sport je bio prepun ciganskih sranja, pa Max sport ima neke kačkete i slično, ali, ono, što me je najviše iznerviralo - Reflex...Jbt. ladno, blizanački artikli, sve lepo poslagani po policama...

Zatim, veliki Metro, u ind.zoni...Ima neke majice, jbt. i ciganske i grobarske...ko zna ko pravi, definitivno nisu oficijelni, ali brutalno iritiraju...Vise tamo neke kretenske majice.

Ono, što mene NAJVIŠE boli: prodavnice suvenira N.Sada, Vojvodine i ravnice, u pasažima po centru...Uđeš, jbt. kad ono šolje, k***i palci, zvijezda, franjevci, grb Beograda...Mis'im, j**ote...novosadski suveniri??? :oops:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

U sredu od 19h, na USKRŠNJEM VAŠARU na Spensu (u svečanom salonu preko puta amfiteatra na I spratu), na prodajnoj izložbi radova štićenika Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika, Stručni štab i prvotimci, družiće se i darivaće štićenike Doma prigodnim poklonima.

LEP GEST!
ice

Post by ice »

Lep gest zaista,ajde da vidimo bar neko svetlo u tmurnoj noći.

Inače,da li se još nekome dešava da mu pri poseti zvaničnog sajta kluba njegov antivirus šalje upozorenje o napadu trojanaca?Mada ne na startnoj stranici već kada hoću da otvorim neku vest.
Meni se to od danas dešava.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

I meni se to desava, vec 10-ak dana!
ice

Post by ice »

Grba_NS wrote:I meni se to desava, vec 10-ak dana!
Doduše nisam jedno vreme otvarao vesti,pa nam se situacija verovatno slaže.
Nadam se da će obratiti pažnju na to.
Passion

Post by Passion »

ice wrote:Inače,da li se još nekome dešava da mu pri poseti zvaničnog sajta kluba njegov antivirus šalje upozorenje o napadu trojanaca?Mada ne na startnoj stranici već kada hoću da otvorim neku vest.
Meni se to od danas dešava.
Takodje se i meni to desava.I nemojte ignorisati ta upozorenja jer sam ja bio ignorisao i stvarno sam pokupio par trojanaca.Sta vise sad kad hocu da odem na sajt cak mi ga ni ne otvori nego mi kaze da vise ne postoji :shock:
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja bih da pohvalim to sto na zvanicnom sajtu ima sve vise video materijala, narocito sa treninga!!!
Passion

Post by Passion »

E a jos na sajtu stoji Vojvodina-BSK Borca 2:0
Ceka se nova pobeda pa da mogu da stave na naslovnu :mrgreen:

Post by Lala sa zapada »

Ceka nas finale kupa. Ciganija ce navaliti na stadion partizana. Siguran sam da ce ih biti u vecem broju nego u proslom finalu koje smo izgubili 2-0.
Posle pucnjave na marakani, usledice neka blaga kazna fudbalske organizacije. ( mec ili dva suzpenzije stadiona je moja prognoza) Cigani ce jos jednom iskoristiti medijsku artiljeriju da sebe predstave kao zrtvu iako bi u normalnoj zemlji zbog pomenute pucnjave bili prebaceni u nizi rang takmicenja. Sada ce se jos vise mobilisati.

Mi moramo da polozimo ispit 5. maja, pogotovo mi koji nismo bili na mecu protiv partizana. Od ogromne je vaznosti da shvatimo da vec danas pocinjemo polaganje tog ispita. Pohvalili smo igrace i gospodina Djumija, tu treba da je kraj nasem slavlju i uljuljkanosti. Od danas moramo da iskoristimo svaku sekundu kako bi mobilisali ceo Novi Sad i okolinu. Imamo svega 19 dana. Apelujem na upravu kluba da vec na mecu protiv Spartaka pusti dzingl sa najavom finala kupa. Pustati takvu najavu pre meca, u popluvremenu i posle meca. Klub mora odraditi maksimalnu medijsku ofanzivu u ove nepune 3 nedelje. Igraci i trener moraju biti prisutni svuda. Od jutarnjeg programa, preko razglednica, sve do izvestaja sa treninga u vecernjem vojvodjanskom dnevniku. Mislim da bi i svaki navijac Vose trebao da izdvoji odredjeni novcani iznos za izradu plakata i flajera, naravno, svako prema svojim finansijskim mogucnostima. Izlepiti ceo grad plakatima, od Petrovaradina do ulaza u Veternik! Ubaciti flajere u skoro svako postansko sanduce, plus, podeliti flajere na frekventnim lokacijama grada. Svako od nas bi mogao da izdvoji makar par sati u obavljanju ove duznosti.

Za kraj bi ostavio nesto sto smatram prelepim, samo kada bi neko iz kluba osecao isto. Mogli bi se kontaktirati Gojko, Krasa i Lane. U elektronskoj eri, njima ne bi bilo tesko da se obrate svim Novosadjanima ( i svim Vojvodjanima) putem video zapisa. Moja ideja je da tim obracanjem pozovu sve ljude da dodju na finale 5. maja. Gojko, Krasa i Lane su na vrhuncu popularnosti pred pocetak svetskog. Koliko bi samo neodlucnih ljudi odlucilo da ode na finale 5. maja nakon ovakve akcije!

Slogan moze biti nesto poput sledeceg - Ja sam ------- ( Gojko, Krasa ili Lane, u zavisnosti ko se obraca) i verujem da cemo 5. maja osvojiti prvi kup u istoriji. Ako i ti verujes, budi 5. maja u Beogradu!

Takav video zapis bi preplavio sve domace sajtove, plus, njegova poruka bi bila pogodna i za poruku plakata.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Post Reply