Pitanje za sve navijace Vojvodine

Da li vidite Milana Djuricica na klupi Vojvodine u sezoni 2005/06

DA
38
93%
NE
3
7%

Total votes: 41

dukes1998

Post by dukes1998 »

Stvarno,ovaj tzv.prijatelj se uvek pronadje u necijem tekstu i kada ga se licno nespomene :roll:.Sta da se tu radi,covek je opsednut i ujeda i kada ga se nespomene,mora da se mnogo plasi necega,samo ne znam cega :!: :?: Opet nista od skupstine,pacovi opet kolo vode,klub nam tone u zivo blato ,a mi samo to sve lepo posmatramo i ne mozemo bas nikako da mu pomognemo,jer nemamo dovoljno dugacak stap da mu pruzimo i pomognemo da se izvuce :cry: :!:
Duke

Post by Duke »

E, stvarno nije u redu... Nema me jedno vreme na forumu, a vi ga bas zakuvate, nije lepo bez mene :D

Nisam stigao sve da preletim, vasa misljenja i stavove, ali vidim rezultat toga. I ja sam misljenja da bi Djumi trebalo da ostane:

1. Ko je alternativa? Treneri koji se smenjuju i vrte u krug od kluba do kluba? Kako ko usere motku u jednom, ode u drugi i tako redom, ali Boze moj - oni su afirmisani prvoligaski strucnjaci....

2. Slazem se da mozda Djumi nije dovoljno veliko trenersko ime za Vojvodinu, ali koji bi poznatiji trener uopste imao muda da dodje u Vojvodinu s obzirom na sve? Na kraju krajeva, nakon svega sto nam se desavalo u poslednjih nekoliko godina, da li smo mi jos uvek atraktivna sredina da bi neko dosao?

3. "Djumi je drugoligaski trener", "... vodio je on trecerazredne klubove...", "... sta on ima iza sebe...", a ja pitam: " Sta su postigli drugi treneri (sem groblja i ciglja)? Eto, Ceda je uzeo Kup, a da nije? Sta je uzeo Bekvalac ili neko drugi? Jesu li rezultati ti koji preporucuju nekoga ili to sto "je uzeo peto mesto" ili ""osmo mesto u elitnom drustvu"?

4. Ja cu uvek vise ceniti trenere poput Djumija i njihov trenerski put! Mnogi znaju sta znaci voditi klub u drugoj ligi i s kakvim se sve stvarima treba boriti i s kim sve izaci na kraj. Mnogo je tezi taj put, nego nekoga poput Karlosa Keirosa, koji ce biti dozivotan pomocni trener ser Alexu, a kad je otisao u onakav Real - popusio je! I Vermez je vodio teleoptik, a niko nije postavljao pitanje zasto jedan nepoznati strucnjak vodi partizan? Sada je medjutim on cika Crni...

5. Dosta vise s praksom da se treneri menjaju kao na traci, trebalo bi ljude pustiti da rade. Sta mislite kako je igracima kada prodju jedan period s jednim trenerom, naviknu se na njega, njegov nacin rada i igraju npr. 4-4-2, pa onda dodje neko drugi koga ustvari boli qrac za sve, igra 3-5-2 u sred sezone? Slazem se da su profesionalci (je l' te!) i da ne bi trebalo da im bude problem da se adaptiraju, ali setite se Barse pre dve sezone - koliko je trebalo ONIM igracima da se naviknu na Rajkarda!?

6. Vidim da Prijatelj ima stav kako se Djumi uvukao navijacima i da zbog toga ovde su mahom svi za njega... Kako, pojavljujuci se na forumu? Noseci sal? Druzeci se nama? Ne vidim sta je tu lose... Naprotiv, kamo srece da je svaki trener nosio sal na utakmici i pokazao da mu je stalo do Kluba na taj nacin (barem na taj)! Ili da izadje na crtu navijacima i odgovori na pitanja koja mu se postavljaju... Ili bi trebalo da bezi od javnosti, sklanja se i moli Boga da ga neko ne prepozna i ne nabode na ulici... Ili neko zali za vremenima kada su treneri bili roboti i nedodirljivi? Djumi se napio - pa sta? I Prijatelj je siguran sam! Kad mogu igraci, moze i trener! Igraci ce da piju s kurvama, trener ce s navijacima - svako sebi bira drustvo! A ja bih voleo da se bar 50% igraca druzi s navijacima, ili da pokazu da im je stalo do Kluba, pa makar i na taj nacin kao Djumi...

7. "Djumi nije postigao nista, jedva je izborio opstanak..." - cinjenica stoji. Pitam - sta je mogao vise Djumi za jednu polusezonu? Sem na dve utakmice (Kula, OFK-a), momci su odigrali dobro. Nije mogao Djumi da udje umesto desetkinje i da da gol. Igraci su ulazili u sanse, nismo imali realizaciju. Koliko je Djumi kriv sto #10 n'ume da ga metne, ili sto je Beli odigrao ispod svog nivoa, sto su se promasivali ziceri i ciste situacije? Fond igraca je bio takav kakav je bio. Treba Dumiju dati sansu da izvrsi selekciju (potpunu), pa neka u polusezoni odgovara za SVOJ rad!

8. E sad, moje je misljenje da Djumi nema autoritet kod igraca (ili nema onakav kakav bi trebalo da ima) i da bi to trebalo da se popravi, ali aktivnoscu svih u Klubu, a ne da trener trenira strogocu. Kada Klub stane iza trenera, prica je zavrsena. Mislim da je to posledica i njihovog kucnog (ne)vaspitanja, ali i sveukupne situacije u Klubu. Qrac bi neko smeo da kaze nesto Anticu ili Kapelu - pojeo bi ih mrak, pa ti sine igraj seoske lige, kada ti nije ovde dobro i kada ti Djumi ne valja! Na igracima je da cute i rade svoj posao, a na Klubu je da procenjuje da li je uradjeno zadovoljavajuce ili ne...

9. Jedino sto zameram Djumiju je sto je ostao nejasan po pitanju sukoba s Dejanom Govedaricom. Voleo bih da mi to razbistri...

Izvinjavam se na prostoru i vremenu...
You'll never walk alone!
Turija

Post by Turija »

Loše stojim sa slobodnim vremenom, te se iz tog razloga ne uključujem u rasplamsale i interesantne diskusije.
Moje je mišljenje da će Đumi ovo leto preživeti na Vošinoj klupi, isto kao i proleće,.Ali, biće to Pirova pobeda i čekaće se prva prilika da čoveka smene, pošto im očigledno svima smeta.Čak im, eto i Prijatelj postao persona non grata zbog iznošenja istine iz Kluba.I, čovek se povlači, jer račun i razum tako savetuju.Jednostavno, još je prerano za istinu.
Mene je iskreno žao Đumija, (a biće i Džimija) sad već više ne kao retkog trenera kojem je stalo da vodi Vošu, ma kakva ona bila, nego me je žao kao čoveka koji troši sebe u donkihotovskoj borbi za nove relacije u fudbalu.I, to sam u bari s krokodilima, uz nejaku moralnu pomoć poluanonimnih navijača s nesigurnog kopna.
Još ovaj put nas neće progutati, ali kada dođe dan ,,D,, i to se desi, videće da su progutali zalogaj od kojeg će im pozliti.Neka, tako im i treba.Na kraju, svako dobije ono što zaslužuje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:.
Mene je iskreno žao Đumija, (a biće i Džimija) sad već više ne kao retkog trenera kojem je stalo da vodi Vošu, ma kakva ona bila, nego me je žao kao čoveka koji troši sebe u donkihotovskoj borbi za nove relacije u fudbalu.I, to sam u bari s krokodilima, uz nejaku moralnu pomoć poluanonimnih navijača s nesigurnog kopna.
Još ovaj put nas neće progutati, ali kada dođe dan ,,D,, i to se desi, videće da su progutali zalogaj od kojeg će im pozliti.Neka, tako im i treba.Na kraju, svako dobije ono što zaslužuje.
Drago mi je da ste primetili da je borba za nove relacije kljucna stvar :!:
Oni vec gutaju zalogaje od kojih im nije dobro i mnogo im je lose.Nisu ni svesni da je doslo novo vreme koje ne priznaje amatere.Profesionalizam je pre svega samokritika i samodisciplina :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi

Post by Djumi »

psiho wrote:

Ovom klubu je potreban zdrav razum, vizija, cilj, tim ljudi koji je spreman da planski i na duzi rok radi u cilju povratka kluba na staze stare slave.
javno pitam Djumija sledece:

Covece, nije mi jasno, gde vise nalazis motiv :?: :?:
Motiv nalazim u Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Trenera sam prozivao ovde zbog rezultata i necu da se ponavljam ali apsolutno je sigurno da on nije krivac za situaciju u klubu i neznam ko ga uopste okrivljuje za to.Covek se ni kriv ni duzan nasao na dobrom mestu ali u lose vreme.Verovatno da je bilo bolje ne bi dosao u jos dogledno vreme.
Za rezultate mozes da pricas samo u prva tri kola u preostalih 12 uzeli smo 19 bodova i bili jedna od boljih ekipa u prvenstvu.
Sto se tice moga dolaska u Vojvodinu tu se slazemo.I ja mislim da je situacija bila bolja da nebi dosao u dogledno vreme.Ali mi molim te reci koji je bio kriterijum dovodjenja trenera pre mene? Nemislim nista lose ali bas me interesuje.
p.s.Iznenadio si me kad si rekao da neces vise iznositi informacije,to ne lici na tebe :!:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Posle tri nedelje od pokretanja glasanja rezultat je:

-registrovani korisnici foruma-
ZA ostanak 32 glasa
PROTIV ostanka 2 glasa

-neregistrovani korisnici foruma-
ZA ostanak 8 glasova
PROTIV ostanka 2 glasa

UKUPNO:
ZA ostanak Djuricic Milana je glasalo 40
PROTIV ostanka 4 glasa

Navijaci sa foruma su rekli svoje,misli li UO isto tako?!
Sve ce biti jasnije sutra posle 18h
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Navijaci su rekli svoje ovde.
Sutra ce se znati kakve su racunice onih koji bi trebali da sponzorisu klub,a o tome vode najmanju brigu.
BondNS

Post by BondNS »

Da li iko ima informaciju šta se desilo danas??? Ovo ćutanje me ubija.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Sastanak je zavrsen pre 5 min,jedina informacija koju trenutno imam je da Djumi nije smenjen(da li je to samo za sada ili ne,videcemo)
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Stara Garda wrote:Sastanak je zavrsen pre 5 min,jedina informacija koju trenutno imam je da Djumi nije smenjen(da li je to samo za sada ili ne,videcemo)

Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Izvestaj koji sam izneo pred Upravnim Odborom je usvojen jednoglasno.
Takodje mi je UO dao punu podrsku u daljem radu :!: Dakle ostajem :!:
Image
Last edited by Djumi on Tue Jun 21, 2005 12:49 am, edited 1 time in total.
max

Post by max »

jednoglasno? :D posle svega sta se pricalo deluje kao da se glasalo po naredbi :D sala mala,eto i to je proslo a ima li jos nesto novo ili interesantno za nas obicne smrtnike?
djuricicu zelim ti srecu u daljem radu i jos bolje rezultate iduce godine
Djumi

Post by Djumi »

max wrote:jednoglasno? :D posle svega sta se pricalo deluje kao da se glasalo po naredbi :D sala mala,eto i to je proslo a ima li jos nesto novo ili interesantno za nas obicne smrtnike?
djuricicu zelim ti srecu u daljem radu i jos bolje rezultate iduce godine
Hvala na podrsci i lepim zeljama :!:
Image
Image
Dejan

Post by Dejan »

Drago mi je sto gosn Milan Djuricic ostaje na kormilu Vose!Sada toliko zeljena selekcija i malo ostriji rezovi,nastavite hrabro i ambiciozno kao i do sada jos kada bi bilo neko pojacanje...
Srecno nam bilo...
Locked