25. kolo: Mladi Radnik-Vojvodina 1:3
Ne mogu da ne primetim da Djumi kom god klincu da ukaze priliku on mu se oduzi il' golom il' asistencijom, sto ukazuje koliko Djumi ume sa "decom"!
Bravo za Kataia, bravo za Mitosevica i njegov debi, bravo za Djumija sto od nase talentovane dece pravi "igrace"!
Kroz te klince se vidi Djumijev rad, i to je ono zbog sega smo svi mi prizeljkivali Djumija za trenera!
Novakovic, Mudrinski, Katai, Mitosevic, a ima ih jos koji cekaju u redu da se pokazu i dokazu! Ono sto sve treba da nas raduje, ovi klinci ce tek sledece sezone da pokazu svoj puni potencijal, trenutno se samo "uhodavaju" u seniorski fudbal! Ovo raduje vise od svih rezultata!
Bravo za Kataia, bravo za Mitosevica i njegov debi, bravo za Djumija sto od nase talentovane dece pravi "igrace"!
Kroz te klince se vidi Djumijev rad, i to je ono zbog sega smo svi mi prizeljkivali Djumija za trenera!
Novakovic, Mudrinski, Katai, Mitosevic, a ima ih jos koji cekaju u redu da se pokazu i dokazu! Ono sto sve treba da nas raduje, ovi klinci ce tek sledece sezone da pokazu svoj puni potencijal, trenutno se samo "uhodavaju" u seniorski fudbal! Ovo raduje vise od svih rezultata!
Ne zaboravi ni da je u svom prethodnom mandatu Djumi afirmisao i takve igrace kao sto su Despot, Kacar, Kiza, Djuric... koji su sve donedavno bili nosioci naseg tima i od cije je prodaje klub prakticno ziveo ovih godina.Grba_NS wrote:Ne mogu da ne primetim da Djumi kom god klincu da ukaze priliku on mu se oduzi il' golom il' asistencijom, sto ukazuje koliko Djumi ume sa "decom"!
Cak i da se istorija ponovi, pa da izostanu rezultati i Djumi opet ne potraje na nasoj klupi, samo taj rad na promovisanju mladih talenata i njihovo uvodjenje u ekipu su nesto na cemu Djumiju moramo biti vecito zahvalni! Nijedan nas trener zadnjih godina - a bilo ih je mnogo - nije stvorio toliko igraca kao Djumi!
- Grof Žekula
- Administrator
Da, Vuk je asistent, br. 13! Strasna lopta koja je skroz pocepala odbranu Pozarevljana, mada izgleda kao da ju je malo zakacio glavom onaj jedan njihov, da je uspeo bolje da je zahvati presekao bi akciju, i hladnokrvan finis Mrdje.grof zekula wrote:Videh golove na Mondu:
Kakav potez Kataia i kakva (već koja) greška Đurišića!
Po načinju radovanja posle prvog gola, čini mi se da je možda u Vuk Mitošević asistirao kod istog.
Mogao bih reći i da sam ubeđen u to, mada su svi tokom dana na medijima govorili da je to učinio Đurovski.
Drago mi je zbog odlicne partije nasih klinaca, sto pokazuju da ce na njuh moci ozbiljno da se racuna ubuduce!
- Red Marquis
- Moderator
- novosadjanin
šumar wrote:Veoma važna pobeda, sa jako puno razloga za zadovoljstvo, a osnovno je to što okosnicu tima koji pobeđuje i dobro igra sve više čine naši mladi igrači.
I nepošteno bi bilo ne reći, MRĐA CARE!!!!
15 golova u prvenstvu i 3 u kupu ako se ne varam?! Cak su ga i najveci kriticari pohvalili

Koliko je Despot postigao golova one sezone kad je bio najbolji strelac?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- KoKanidja
Али је Деспотовић 7-8 утакмица решио голом са 1:0.
Небитно то сада, али ако је до сада било дилеме да ли на Светско да иде Мрђа или Лекић, било би јако неозбиљно кад би овај други отишао.
Свака част за овог малог какав је гол дао. Какав шут, и то скоро из места.
Небитно то сада, али ако је до сада било дилеме да ли на Светско да иде Мрђа или Лекић, било би јако неозбиљно кад би овај други отишао.
Свака част за овог малог какав је гол дао. Какав шут, и то скоро из места.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Konačno! Pa šta sam sve vreme govorio za malog Vuka? Majstor fudbala!
Jedva čekam sledeću sezonu. Ako sve bude kako treba, sa Medom, Vukom, Runijem, Novakovićem, Kataijem i ostalima (naravno, uz Đumija na klupi) imaćemo ekipu koja je kadra da osvoji domaće prvenstvo...
Bio bih neopisivo srećan kada bi i protiv Jagodine ovi igrači bili u timu... Vuk i Smiljanić (mangup je brže-bolje zaradio dva žuta, pa sad ima pravo biranja) pre svih. To je dobitna kombinacija – precizan pas i brzina.
Jedva čekam sledeću sezonu. Ako sve bude kako treba, sa Medom, Vukom, Runijem, Novakovićem, Kataijem i ostalima (naravno, uz Đumija na klupi) imaćemo ekipu koja je kadra da osvoji domaće prvenstvo...
Bio bih neopisivo srećan kada bi i protiv Jagodine ovi igrači bili u timu... Vuk i Smiljanić (mangup je brže-bolje zaradio dva žuta, pa sad ima pravo biranja) pre svih. To je dobitna kombinacija – precizan pas i brzina.