SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010
-
- etxeberria
Sad cela Srbija zna kako je navijati za Voshu....
Hvala vam na jos jednoj divnoj veceri nasi orlovi...
Najdraze od svega mi je sto su zapusili usta svim kretenima koji su do neba uzdizali nasu prosecnu reprezentaciju, ****m im ****r svima i njima i novinama, kad cete se dozvati pameti!??!
Naslov u Zurnalu "Orlovi gase crne zvezde"
Pa da li su oni normalni ?
Hvala vam na jos jednoj divnoj veceri nasi orlovi...
Najdraze od svega mi je sto su zapusili usta svim kretenima koji su do neba uzdizali nasu prosecnu reprezentaciju, ****m im ****r svima i njima i novinama, kad cete se dozvati pameti!??!
Naslov u Zurnalu "Orlovi gase crne zvezde"
Pa da li su oni normalni ?

sam svoj najveci neprijatelj
- novosadjanin
Samo prvo poluvreme!Grba_NS wrote:Bravo momci, veceras ste izgubili al' ste igrali FUDBAL!!!
Prvo poluvreme je nasa verovatno najbolja igra u zadnjih nekoliko godina, potpuno smo kontrolisali teren i stvarali sanse, jedino sto je nedostajalo je realizacija. Igrali smo mastovito, efektno, agresivno - jednom recju, MODERNO.
Drugo poluvreme, slika se potpuno promenila, odjednom su Kenguri poceli nama da rade to sto smo do tada mi radili njima. Kao da su nasi igraci podcenili Australijance nakon onog sto je vidjeno u prvom delu. Sem par pokusaja iz kontri (Zigiceva sansa pocetkom poluvremena) nasi se nisu videli na terenu. Probudili smo se tek nakon dva primljena gola, i onda stihijskim jurisima pokusavali da stignemo i preokrenemo rezultat. Na kraju, ostali smo bez vremena...
Mislim da je opet presudio nas 'lako cemo' mentalitet i da smo zasluzeno ispali iz daljeg takmicenja. Mada je zaista jako malo falilo pa da prodjemo dalje.
No dobro, barem se nismo obrukali kao pre 4 godine.
Više bih voleo da smo odigrali kao posrani... Bar se ne bih toliko nervirao. Stvarno nismo zaslužili ovo večeras. Ja bar nemam ni jednu zamerku. Bravo momci!!! Nemate pojma koliko sam se skenjao...
p.s. Pre bih rekao da sada cela Srbija zna kako je bilo Hrvatima pre dve godine na EP...
p.s.2 Kenguri iz tri napada dali dva gola...
p.s. Pre bih rekao da sada cela Srbija zna kako je bilo Hrvatima pre dve godine na EP...
p.s.2 Kenguri iz tri napada dali dva gola...

POŠTO OBRAZ ???!!!
Svaka cast za komentare konacno neko normalan.
Ne mogu da verujem koliko idi*ota postoji u ovako maloj zemlji.
Neki su cak napljuvali fudbalere i govorili da su igrali fudbal kao 80tih,bez zara i borbe...
Sad je najvaznije da stanemo uz njih,veliki potencijal imamo.
Kostur ekipe je tu i kvalifikacije krecu u septembru.
Sta je tu je ovo je sport!
Iako mislim da Antic u pojedinim situacijama nije bio na vrhuncu zadatka mislim da bi bilo pogubno da se on smeni.
To bi nas vratilo 10 godina u nazad.

Ne mogu da verujem koliko idi*ota postoji u ovako maloj zemlji.
Neki su cak napljuvali fudbalere i govorili da su igrali fudbal kao 80tih,bez zara i borbe...

Sad je najvaznije da stanemo uz njih,veliki potencijal imamo.
Kostur ekipe je tu i kvalifikacije krecu u septembru.
Sta je tu je ovo je sport!

Iako mislim da Antic u pojedinim situacijama nije bio na vrhuncu zadatka mislim da bi bilo pogubno da se on smeni.
To bi nas vratilo 10 godina u nazad.

-
Skok Kejhila pod oblake bi mogao malo da prouci i Nikola, a sutina Holmena za 2:0 sjajna.
Ja zadovoljan, igrao se fudbal, a poedio je tim koji je bolje iskoristio svoje polu-sanse. Svaka cast Anticu, sto je iz skupine prosecnih igraca izvukao mozda i vise od maksimuma. Stankovic, Pantelic, Stojkovic - zdravo, Ziga na klupu, i u nove kvalifikacije.
Ja zadovoljan, igrao se fudbal, a poedio je tim koji je bolje iskoristio svoje polu-sanse. Svaka cast Anticu, sto je iz skupine prosecnih igraca izvukao mozda i vise od maksimuma. Stankovic, Pantelic, Stojkovic - zdravo, Ziga na klupu, i u nove kvalifikacije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Наш проблем је што Калуђеровић не може да игра за државни тим јер игра за један "мали" Рад а не за један "велики" Партизан или Звезду, па самим тим он није довољно добар. Али зато једна Немачка може да позове Подолског и ако исти тај игра за Келн а не за неки тим из врха. И све док будемо имали такво размишљање пролазићемо овако.
Izgubili smo tipicno srpski, dakle pacerski, kao najveci idioti.
Ne kazem da igraci nisu trcali, borili se, zeleli silno pobedu, ali kada izgubis na potpuno identican nacin dve utakmice ti si budala. Nema druge reci i nekog opravdanja. Sreca
kako nama stalno sreca fali, a i kako se zove ono sto smo imali protiv Nemaca. Zasto ne reci da mi ne znamo da damo gol. Zasto ne reci da mi ako nam se utakmica ne otvori na vreme mi ne znamo da je dobijemo. A sto je najgore mi ne znamo i da ostanemo neporazeni.
Sve lepo uradis i ostane ti samo da finisiras, da postavis glazuru, a mi ni to ne znamo. Ja garantujem da su Nemci igrali ovu utakmicu umesto nas da bi oni pobedili Ozije sa bar 5:0. Englezi juce popodne morali da dobiju Slovence da bi isli dalje i oni to uradise. Mi trebamo da pobedimo Australiju da bi otisli dalje mi to ne uradimo. Nema to veze sa srecom to ima veze sa znanjem i sa glavom.
Najjednostavnije receno RAZOCARAN SAM. Naravno da nisam ocekivao nikakva polufinala finala, i ne znam ja kakve bajke. Ali opet, grupu smo morali da prodjemo.
I Antic me je razocarao i najvise od svih. Onako smesno delovati protiv Gane je bilo i vise nego razocaravajuce. Rajevac je od njega napravio malo dete. Najveci uspeh je na prvenstvu mu je Milos Ninkovic
Uostalom kada naucimo da fudbalska utakmica traje 90min, a ne 10 protiv Gane, 40 protiv Nemaca i 45 protiv Australije, plus zadnjih 6, 7 min, onda i mozemo ocekivati neki uspeh, pa cak i to polufinale, sve ostalo je........
Idemo dalje sto bi rekli, jos malo pa ce i ova nasa smejurija od lige da pocne, pa cemo i tu da se malo smejemo, a malo i da zivce gubimo.
Ajd da kazem da do kraja navijam za Ganu(Rajevac), Paragvaj i Urugvaj.
PS. Samo da ne budem pogresno shvacen, Antic mora da ostane selektor.
Ne kazem da igraci nisu trcali, borili se, zeleli silno pobedu, ali kada izgubis na potpuno identican nacin dve utakmice ti si budala. Nema druge reci i nekog opravdanja. Sreca

Sve lepo uradis i ostane ti samo da finisiras, da postavis glazuru, a mi ni to ne znamo. Ja garantujem da su Nemci igrali ovu utakmicu umesto nas da bi oni pobedili Ozije sa bar 5:0. Englezi juce popodne morali da dobiju Slovence da bi isli dalje i oni to uradise. Mi trebamo da pobedimo Australiju da bi otisli dalje mi to ne uradimo. Nema to veze sa srecom to ima veze sa znanjem i sa glavom.
Najjednostavnije receno RAZOCARAN SAM. Naravno da nisam ocekivao nikakva polufinala finala, i ne znam ja kakve bajke. Ali opet, grupu smo morali da prodjemo.
I Antic me je razocarao i najvise od svih. Onako smesno delovati protiv Gane je bilo i vise nego razocaravajuce. Rajevac je od njega napravio malo dete. Najveci uspeh je na prvenstvu mu je Milos Ninkovic

Uostalom kada naucimo da fudbalska utakmica traje 90min, a ne 10 protiv Gane, 40 protiv Nemaca i 45 protiv Australije, plus zadnjih 6, 7 min, onda i mozemo ocekivati neki uspeh, pa cak i to polufinale, sve ostalo je........
Idemo dalje sto bi rekli, jos malo pa ce i ova nasa smejurija od lige da pocne, pa cemo i tu da se malo smejemo, a malo i da zivce gubimo.
Ajd da kazem da do kraja navijam za Ganu(Rajevac), Paragvaj i Urugvaj.
PS. Samo da ne budem pogresno shvacen, Antic mora da ostane selektor.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.