Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

dulajlo wrote:Ne, ne... interesuje me da li je potvrdjeno vreme i mesto odrzavanja utakmice.
Danas u 16h - Veternik!!!
dulajlo

Post by dulajlo »

Zakasnio sam na pocetak i morao da odem ranije, znam uzasan sam. Ostalo 0:3?
Go west

Post by Go west »

1:4
novosadjanin

Post by novosadjanin »

U kom smo sastavu igrali, zivo me interesuje?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
dulajlo

Post by dulajlo »

Podmladjenom.

U prvom polu vremenu sam prepoznao Nestorovica, Lakica, Kovacevica, Mitosevica, Mudrinskiog, dok u drugom, osim Mitosevica nikog iz prvog tima nije ni bilo.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Prva prozivka je zakazana za ponedeljak 28. jun. U Novom Sadu ce se raditi do 14. jula. Od 14. jula do 28. jula pripreme se nastavljaju na Tari. Prvenstvo pocinje 14. avgusta.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Somborac

Post by Somborac »

Kratke su visinske pripreme 14 dana, nemaju snage pola sata da trce, trebali su ranije odrediti termin za pocetak!

Te price da se prerano ulazi u top formu za nase prilike je smesna! Sticu vecina formu u kaficima sa alkoholom,cigaretama i fuksama!

Da li se zna ko je novi kondicioni trener?
šumar

Post by šumar »

Kanda su se ovi naši iz uprave opametili....
Dovode igrače odmah na početku prelaznog roka i priprema, ODLIČNO.To je svakako dobro radi blagovremenog uigravanja.
Ne lupetaju gluposti kao ranijih sezona, tipa poderaćemo sve.... FALA BOGU.Vojvodina, kada je pretila nikad ništa nije napravila.Uostalom davno su pametni ljudi rekli ĆUTI I RADI.
Prvi utisci su, za mene stoga pozitivni.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA:
7.jula, ali ne protiv "Dunava" iz Starih Banovaca, već ćemo ugostiti bratski BORAC iz Banjaluke!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Zbog obaveze da uručim pehare Medi i Mariu za “Igrača sezone “ i “Gol sezone“, bio sam danas u Veterniku i posmatrao trening. Pakleno (a baš beše i vrućina) se radilo više od 2h, a primetih sledeće, ako to uopšte nekoga i zanima (osim trčanja i vežbi, igralo se i na skraćenom terenu):

- Mudrinski je baš smršao (onako “letnje“ za Štrand), što može biti samo dokaz da se ozbiljno nameračio da konkuriše (a to i logika nalaže) za tim.
- Milović i Trajković biće ono što nam je neverovatno nedostajalo prošle sezone. Karan, takođe, vrlo dobar. Dokaz da konkurencija može da iznedri samo dobro, ako je “prava i zdrava“.
- Milinković vrlo autoritativno vodi trening. Baš zanimljiv podatak primetih danas – Roj Hodžson je 18.-i trener Liverpula u istoriji (još po dva puta dvojica vodila ekipu istovremeno, a klub je osnovan 1892. godine), a Milinković nama 17.-i u ovom veku...SULUDO :!:
- Ađuru je prvi put trenirao, pa je pomalo bio pošteđen. Ostali ni najmanje.
- Od ova četiri Latinoamerikanca, dvojica odskaču od druge dvojice. Sad ko je ko...Znam samo da su dvojica "srednjaci", jedan levo krilo, a jedan levi bek.
- Oumaru je dobro fizički spreman. Baš je bila akcija kad je probio bok (igrao je na desnom) i namestio loptu Jaou, koji je postigao gol...Akcija za sledeću sezonu?
- Trenirao je i Borac iz Banjaluke (eto i Vukelje ponovo u Veterniku), pa će biti zanimljivo 7. jula kad se sretnemo (prilika da i gorepomenutu četvoricu vidimo na delu). Do puta na Taru, igraćemo još dva meča, pored ovog.

U ostalom, evo i nekih slika, kako Latinoamerikanaca (pored Karana), tako i Makedonca (Mojsov), Kamerunca, Gruzijca, Ganca, golmana...i ostalih!

Image
Image
Image
Image
budababa

Post by budababa »

Svaka cast za slike i update iz kluba :wink:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Somborac

Post by Somborac »

Grofe, hvala za ove slike i kraci izvestaj sa treninga! Imam osecaj kao tamo da sam bio :wink:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ova 16-ka... jel to Oumaru? Isti Slaven jbt (posle letnje sezone u CG :lol: )
Image
Somborac

Post by Somborac »

Jeste, to je Abu Boban, njegovo umetnicko internet ime :lol: Ovde je jos dobar, kakve slike kruze internetom :lol:
One and only

Post by One and only »

Da li se utakmica protiv Borca igra na Karadjordju ili u Veterniku?
United of Vojvodina
Post Reply