Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
TARA 2010
17. jul – Mladost Lučani
21. jul – Radnik Bijeljina
24. jul – OFK Bar
28. jul – protivnik će biti određen tamo, sigurno je da neće biti naš Superligaš. Odmah nakon ove utakmice, sledi i povratak u Novi Sad.
Spisak fudbalera Vojvodine, koji su krenuli na put:
1 – Brkić Željko
2 – Kesić Aleksandar
3 – Pajović Filip
4 – Vulićević Miroslav
5 – Smiljanić Goran
6 – Karan Dejan
7 – Mojsov Daniel
8 – Milović Milovan
9 – Novaković Milko
10 – Pavlović Vladan
11 – Nestorović Dušan
12 – Naemeka Ađuru
13 – Mitošević Vuk
14 – Novaković Slobodan
15 – Medojević Slobodan
16 – Tumbasević Janko
17 – Đurovski Mario
18 – Merebašvili Georgi
19 – Ilić Brana
20 – Bilbija Nemanja
21 – Stevanović Miroslav
22 – Antvi Jao
23 – Mudrinski Ognjen
24 – Oumaru Abubakar
25 – Katai Aleksandar
26 – Stjepanović Slaven
Ekspediciju predvode – Pantelić Miodrag (sportski direktor), Milinković Zoran (šef stručnog štaba), Perović Marko i Jelačić Spasoje (pomoćni treneri), Stojanović Zoran (trener golmana), Smajić Miroslav (sekretar stručnog štaba), Dr Vukosav Borko (lekar), Marjan Goran i Mijić Nemanja (fizioterapeuti) i Jotanović Radivoje (ekonom).
ZNAČI:
1 – Slaven se VRATIO. Kaže da je JEDINI problem bila radna dozvola, a ne njegovi kvaliteti. Teško je poverovati.
2 – Trajković još nije potpisao, ali i NIKO od naših NIJE otišao u Hajduk iz Kule. Trajković mi reče da bi i ovako ostao nekoliko dana (ni danas nije igrao, “vuče“ povredu noge od utakmice sa Soluncem) da se “leči“, a očekuje da se priključi pripremama.
3 – Vuk Mitošević NIJE ni bio u kombinaciji da ide u Kulu, Mudrinski i Boba Novaković jesu. Ipak, svi kreću na Taru i OSTAJU u FKV do daljnjeg.
4 – Najverovatnije će put Kule samo mladi Kovačević, mada ga traži i Gruja za “Cement“, pa će se i tome promisliti. On je ZA obe solucije. Ko zna šta će sve biti sa Hajdukom...pa da ne žurimo!!!
5 – Pajović je TREĆI golman – to znači dve stvari – i Ristić će na pozajmicu (ne znam gde), a Brkić OSTAJE. Biće i kapiten tima!
6 – Panta reče na konferenciji na kojoj su predstavljena pojačanja (o njoj, kao i o samoj utakmici ću nešto docnije, što ovde na Forumu, što na naslovnoj strani Sajta) da ČEKAMO Trajkovića i TRAŽIMO levog beka.
7 – Zašto ovo drugo? Ovo su igrači na dvojnoj registraciji, tj dati su na pozajmicu:
* Slavija Srpsko Sarajevo – Zogović, Babić, NESTOROVIĆ (za njega je 99% sigurno da nas napušta, bar privremeno, iako je krenuo na pripreme).
* Proleter NS – Drinić i Sekulić.
* Veternik – Faber, Bečelić, Perić, Zeljko i Milićević.
8 – Meč u Veterniku su posmatrali i Mrđa, Faber, Lovrić. Lovre je posebna priča – traži da mu se reši status, što je i logično, jer mora negde da nađe “uhlebljenje“. Reče mi da ima ponude od nekoliko Superligaških klubova, kao i da se juče javila mogućnost da ide u IZRAEL. Nadam se da će uspeti da pronađe inostrani angažman. Lovre – sve najbolje!!!
O utakmici (sastavi su već na naslovnoj strani Sajta), konferenciji (na njoj Brana Ilić "isprozivao" FK u kom je igrao pre našeg), pa i ako se još nečeg prisetim, pisaću naknadno!
Izvin'te na opširnosti, htedoh sve odjedared!
17. jul – Mladost Lučani
21. jul – Radnik Bijeljina
24. jul – OFK Bar
28. jul – protivnik će biti određen tamo, sigurno je da neće biti naš Superligaš. Odmah nakon ove utakmice, sledi i povratak u Novi Sad.
Spisak fudbalera Vojvodine, koji su krenuli na put:
1 – Brkić Željko
2 – Kesić Aleksandar
3 – Pajović Filip
4 – Vulićević Miroslav
5 – Smiljanić Goran
6 – Karan Dejan
7 – Mojsov Daniel
8 – Milović Milovan
9 – Novaković Milko
10 – Pavlović Vladan
11 – Nestorović Dušan
12 – Naemeka Ađuru
13 – Mitošević Vuk
14 – Novaković Slobodan
15 – Medojević Slobodan
16 – Tumbasević Janko
17 – Đurovski Mario
18 – Merebašvili Georgi
19 – Ilić Brana
20 – Bilbija Nemanja
21 – Stevanović Miroslav
22 – Antvi Jao
23 – Mudrinski Ognjen
24 – Oumaru Abubakar
25 – Katai Aleksandar
26 – Stjepanović Slaven
Ekspediciju predvode – Pantelić Miodrag (sportski direktor), Milinković Zoran (šef stručnog štaba), Perović Marko i Jelačić Spasoje (pomoćni treneri), Stojanović Zoran (trener golmana), Smajić Miroslav (sekretar stručnog štaba), Dr Vukosav Borko (lekar), Marjan Goran i Mijić Nemanja (fizioterapeuti) i Jotanović Radivoje (ekonom).
ZNAČI:
1 – Slaven se VRATIO. Kaže da je JEDINI problem bila radna dozvola, a ne njegovi kvaliteti. Teško je poverovati.
2 – Trajković još nije potpisao, ali i NIKO od naših NIJE otišao u Hajduk iz Kule. Trajković mi reče da bi i ovako ostao nekoliko dana (ni danas nije igrao, “vuče“ povredu noge od utakmice sa Soluncem) da se “leči“, a očekuje da se priključi pripremama.
3 – Vuk Mitošević NIJE ni bio u kombinaciji da ide u Kulu, Mudrinski i Boba Novaković jesu. Ipak, svi kreću na Taru i OSTAJU u FKV do daljnjeg.
4 – Najverovatnije će put Kule samo mladi Kovačević, mada ga traži i Gruja za “Cement“, pa će se i tome promisliti. On je ZA obe solucije. Ko zna šta će sve biti sa Hajdukom...pa da ne žurimo!!!
5 – Pajović je TREĆI golman – to znači dve stvari – i Ristić će na pozajmicu (ne znam gde), a Brkić OSTAJE. Biće i kapiten tima!
6 – Panta reče na konferenciji na kojoj su predstavljena pojačanja (o njoj, kao i o samoj utakmici ću nešto docnije, što ovde na Forumu, što na naslovnoj strani Sajta) da ČEKAMO Trajkovića i TRAŽIMO levog beka.
7 – Zašto ovo drugo? Ovo su igrači na dvojnoj registraciji, tj dati su na pozajmicu:
* Slavija Srpsko Sarajevo – Zogović, Babić, NESTOROVIĆ (za njega je 99% sigurno da nas napušta, bar privremeno, iako je krenuo na pripreme).
* Proleter NS – Drinić i Sekulić.
* Veternik – Faber, Bečelić, Perić, Zeljko i Milićević.
8 – Meč u Veterniku su posmatrali i Mrđa, Faber, Lovrić. Lovre je posebna priča – traži da mu se reši status, što je i logično, jer mora negde da nađe “uhlebljenje“. Reče mi da ima ponude od nekoliko Superligaških klubova, kao i da se juče javila mogućnost da ide u IZRAEL. Nadam se da će uspeti da pronađe inostrani angažman. Lovre – sve najbolje!!!
O utakmici (sastavi su već na naslovnoj strani Sajta), konferenciji (na njoj Brana Ilić "isprozivao" FK u kom je igrao pre našeg), pa i ako se još nečeg prisetim, pisaću naknadno!
Izvin'te na opširnosti, htedoh sve odjedared!
Last edited by Grof Žekula on Wed Jul 21, 2010 8:51 pm, edited 4 times in total.
Radnicki nije pripretio celu utakmicu, mi se mucili da ubacimo loptu u 16m. I tako do pred kraj utakmice, kada je Katai po sredini gola po zemlji savladao njihovog rezervnog golmana koji je padao na stranu. Drugi gol, kontra, Mereba ubacuje loptu u prostor ka Jau koji je brzi od stopera Radnickog i daje gol za 2:0. I treci Runi odlicno prolazi po desnoj strani izdrzava dva duela i posluzuje Jaoa(Jaa ili kako vec) na metar od gola i ovaj je loptu samo ugurao u mrezu.
Najjaci utisak su ostavili, Brana, Runi i Milovic.
Milko Novakovic je negde na nivou Nestorovica, dakle ona treca zamena. Bolje njega da posaljemo u Kulu. Nadam se dolasku Trajkovica, pa ce on, Milovic i Mojsov da konkurisu za ta dva stoperska mesta, dok je Karan ipak iza njih, a i danas je napravio gresku koja na srecu nije kaznjena.
Najjaci utisak su ostavili, Brana, Runi i Milovic.
Milko Novakovic je negde na nivou Nestorovica, dakle ona treca zamena. Bolje njega da posaljemo u Kulu. Nadam se dolasku Trajkovica, pa ce on, Milovic i Mojsov da konkurisu za ta dva stoperska mesta, dok je Karan ipak iza njih, a i danas je napravio gresku koja na srecu nije kaznjena.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grof Žekula
- Administrator
Ako Nestorović ide, onda je logično što tražimo levog beka. U slučaju odlaska Nestorovića ostajemo sa jednim levim bekom - Pavlovićem, znači da u slučaju njegove povrede nemamo igrača na toj poziciji. Bilo bi dobro i da potpiše taj Trajković, a da ovog Milka Novakovića negde daju na pozajmicu.
Grofe, vidim da na spisku nema ni jednog od onih latinoamerikanaca, da li to znači da ni jedan nije prošao probu i da je sa njima završeno?
Zar nije bilo reči da Lovre ide na pozajmicu u Inđiju, kako god, nadam se da ćemo se sa njim rastati ko ljudi, da ne bude opet nekih tužakanja i prozivanja sa klubom i našim bivšim igračem. Ovaj spisak od 26 imena se takođe mora skratiti, verovatno otpadaju Nestorović i Milko Novaković (ako Trajković potpiše), ko će još promeniti sredinu barem privremeno videćemo.
Grofe, vidim da na spisku nema ni jednog od onih latinoamerikanaca, da li to znači da ni jedan nije prošao probu i da je sa njima završeno?
Zar nije bilo reči da Lovre ide na pozajmicu u Inđiju, kako god, nadam se da ćemo se sa njim rastati ko ljudi, da ne bude opet nekih tužakanja i prozivanja sa klubom i našim bivšim igračem. Ovaj spisak od 26 imena se takođe mora skratiti, verovatno otpadaju Nestorović i Milko Novaković (ako Trajković potpiše), ko će još promeniti sredinu barem privremeno videćemo.
Ocekujem od Mitosevica, Kataia i Stevanovica, da naprave bum ove sezone, mislim da ce oni biti najveca pojacanja, samo da se opet ne umesaju neki nefudbalski interesi... Ovi crnci ce sigurno na ponekoj utakmici odskociti, al ne verujem da su u stanju da u kontinuitetu igraju dobro, za razliku od ove trojice klinaca koji su zeljni dokazivanja, i verovatno ce kidisati na svakoj utakmici na kojoj dobiju sansu... Mislim da imamo tim sa ubedljivo najvecim potencijalom u ligi, samo je pitanje da li mi umemo da iskoristimo taj potencijal...
-
Šušnjar još ima pravo da igra za omladince i verovatno će na taj način započeti novu sezonu, odnosno pretpostavljam to.Rabba wrote:Da li je Susnjar otisao na posudbu u Veternik kako je prvobitno javljeno ili nije?
Sudbina Aleksa Jovanovica da li se zna?
Moze li neko da mi kaze na kojim pozicijama igraju Peric i Milicevic, mladici koji su posudjeni Veterniku?
Taj Jovanović će verovatno ostati u Novom Sadu, ne verujem da iko na njega ozbiljno računa, nešto slično kao i sa Sekulićem, biće na večitim pozajmicama dok im ne istekne ugovor, u stvari verovatno će ga do kraja odraditi u Novom Sadu i Proleteru jer tamo su se lepo uklopili.Dakle, nema potrebe da previše lupamo glavu vezano za njih.
O Milićeviću sam pisao, on je bio kapiten naših omladinaca, organizator igre je i dosta dobar igrač, biće veliko pojačanje za Veternik, a ja se ISKRENO nadam da ga nećemo ispustiti i da će se vratiti u naš tim jer mislim da itekako ima kvalitet za tako nešto.Ali nekako se bojim da su ovi igrači koji su pozajmljeni Veterniku otpisani, mada postoje kvalitativne razlike među njima, nadam se da je bar neko toga svestan.
EDIT-Perić je bio rezervni golman omladinaca, on će u Veterniku verovatno popuniti broj golmana, pošto im fali rezerva.
Hvala Grofu na važnim informacijama.
Nažalost, mučiće nas neizvesnost u vezi nekih stvari do samog početka prvenstva.
1.Šta će biti sa Hajdukom i našim igračima koji treba da budu pozajmljeni tamo, kao i sa Trajkovićem?
2.Kada će i gde otići Mrđa?
3.Šta će biti sa Slavenom i ako ostane koja će biti njegova uloga, nažalost verujem da će biti forsiran i da će nam u ovom momentu poremetiti neku kocepciju našeg veznog reda koji bi ipak mogao da bude lepo sastavljen
4.Levi bek, a videćemo šta će biti i od ove najavljene pozajmice Nestorovića
5.Lovrić
Ipak se kod nas po običaju dosta toga mora rešavati u zadnji čas.
- Grof Žekula
- Administrator
ice kazuje:
2 - Mrđa ide u inostranstvo, samim tim "ima fore" do kraja prelaznog roka (31. avgust). Rekoh da ima ponuda, gleda se najbolje rešenje (i za njega i za FKV). S jedne strane, ne treba "proći" kao sa Aleksićem (to je bar jasno), sa druge, ako ima ponuda ima i PREGOVORA u toku - to radi svaki klub na planeti, jer želi da dobro, ili što bolje, prođe. Zar ne? Gde će završiti, to niko ne zna...
3 - Nije za mene samo Slaven enigma, već i Mario...Zašto? Ako je nekoga trebalo prodavati - to su oni (ispostavilo se da ih niko, ili gotovo niko, neće!!!), a i koncepcija, koju ICE spominje je tačno tako pravljena da za njih nema mesta. Ili se varam? Slaven, pored Ilića i Stevanovića je totalno OUT, a Mario je i danas kao "najnezainteresovaniji" na terenu, pokazao gde mu je mesto. Odgovor - van startnih 11 (za obojicu). Mereba je danas odigrao "kolektivnije" (vidi se da se oženio
), a ako tako nastavi, a uz činjenicu da je 3 puta jači (u trci, a i fizički) od Maria, odgovor se sam nameće. Ako se uopšte bude tražio takav "tip" igrača, a ne sistem Ađuru-Tumba-Meda (+Vuk), a jasno je kakva je Milinkovićeva koncepcija i igre i poimanja uspeha (na koje ima apsolutno pravo).
4 - Levi bek biće Pavlović, a verovatno mu se traži alternativa. Nestor teško to može da bude.
5 - Niti FKV računa na Lovreta, niti Lovre računa na FKV. Da li je to greška? Zimus, a to i tada naglašavah - JESTE, sada nisam siguran. Ja mu želim da nađe inostrani angažman. Oprerisao je i prepone skoro... Tačno se zna, pa i vidi, ko će biti halfovi u narednoj sezoni + i oni imaju rezerve (alternative, računajući i "mladiće" poput Kovačevića).
Imamo to što imamo i to treba uigravati. Videlo se i danas da Milinković nije zadovoljan predstavom u potpunosti. Jasan je stav svih nas ovde na Forumu - neka igraju NAJBOLJI (nekad, pa i prečesto, nerealno, ali nada umire poslednja). Od ovog tima ima se šta i "brusiti" na Tari. Akcenat će biti na odbrani (tu smo jaki) + "udri" kontre (Ilić, Oumaru, Jao, Stevanović, Katai...). Pa šta bude...
1 - Treba sačekati "ulazak" stečajnog upravnika u Hajduk 20. jula - odluke (njegove) mogu biti različite i za nagađanje, a najverovatnije je da će svi zaposleni (uključujući i fudbalere, time i Trajković) dobiti otkaz. Da li Hajduk igra ligu, kako, pod kojim uslovima, sa kojim igračima (može to sve neko i "drugi" da odluči)...Nisu samo od nas "tražili" pomoć...Naredni dani doneće odgovor na sva ova pitanja.Nažalost, mučiće nas neizvesnost u vezi nekih stvari do samog početka prvenstva.
1.Šta će biti sa Hajdukom i našim igračima koji treba da budu pozajmljeni tamo, kao i sa Trajkovićem?
2.Kada će i gde otići Mrđa?
3.Šta će biti sa Slavenom i ako ostane koja će biti njegova uloga, nažalost verujem da će biti forsiran i da će nam u ovom momentu poremetiti neku kocepciju našeg veznog reda koji bi ipak mogao da bude lepo sastavljen
4.Levi bek, a videćemo šta će biti i od ove najavljene pozajmice Nestorovića
5.Lovrić
2 - Mrđa ide u inostranstvo, samim tim "ima fore" do kraja prelaznog roka (31. avgust). Rekoh da ima ponuda, gleda se najbolje rešenje (i za njega i za FKV). S jedne strane, ne treba "proći" kao sa Aleksićem (to je bar jasno), sa druge, ako ima ponuda ima i PREGOVORA u toku - to radi svaki klub na planeti, jer želi da dobro, ili što bolje, prođe. Zar ne? Gde će završiti, to niko ne zna...
3 - Nije za mene samo Slaven enigma, već i Mario...Zašto? Ako je nekoga trebalo prodavati - to su oni (ispostavilo se da ih niko, ili gotovo niko, neće!!!), a i koncepcija, koju ICE spominje je tačno tako pravljena da za njih nema mesta. Ili se varam? Slaven, pored Ilića i Stevanovića je totalno OUT, a Mario je i danas kao "najnezainteresovaniji" na terenu, pokazao gde mu je mesto. Odgovor - van startnih 11 (za obojicu). Mereba je danas odigrao "kolektivnije" (vidi se da se oženio

4 - Levi bek biće Pavlović, a verovatno mu se traži alternativa. Nestor teško to može da bude.
5 - Niti FKV računa na Lovreta, niti Lovre računa na FKV. Da li je to greška? Zimus, a to i tada naglašavah - JESTE, sada nisam siguran. Ja mu želim da nađe inostrani angažman. Oprerisao je i prepone skoro... Tačno se zna, pa i vidi, ko će biti halfovi u narednoj sezoni + i oni imaju rezerve (alternative, računajući i "mladiće" poput Kovačevića).
Imamo to što imamo i to treba uigravati. Videlo se i danas da Milinković nije zadovoljan predstavom u potpunosti. Jasan je stav svih nas ovde na Forumu - neka igraju NAJBOLJI (nekad, pa i prečesto, nerealno, ali nada umire poslednja). Od ovog tima ima se šta i "brusiti" na Tari. Akcenat će biti na odbrani (tu smo jaki) + "udri" kontre (Ilić, Oumaru, Jao, Stevanović, Katai...). Pa šta bude...
- Lala sa zapada