Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
igoork

Post by igoork »

King

Post by King »

soderstorm

Post by soderstorm »

Pa zar je moguce da coveka niko nece. Pa se prodaje preko novina. Ma neka ode vise i ako je covek Zvezdas cudno da ga trpaju u Partizan ali to su novine cuda prave. Pa onda covek im svasta poveruje. Mada transfer sa finasiskog aspekta nema smisla. Sta navodno ga placaju u ratama (pa sta je on sporet da ga placaju na odlozeno) pa onda 1 500 000 sto je smesno odakle njima tolike pare. A drugu jos smesnije pa koji klub pristaje da plati milion ipo pa jos 50% od sledeceg transfera koga bre oni to misle da farabaju.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

nisam u srbiji stiglo mi je bar 5 poruka da je mrdja presao u partizan... CIRKUS ! :lol:
shecky

Post by shecky »

Ako bi mogli nekako dovesti ovog igraca ,

http://www.transfermarkt.de/de/evgen-ko ... 58949.html

ne bi mi smetalo da Mrdja ode u Partizan iako u principu ne bih voleo da ode kod grobara.

Ovaj mali rastura!
DUB

Post by DUB »

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ice

Post by ice »

Ajde pa da tokom dana vidimo šta će biti sa tom meksičkom sapunicom pod naslovom " Mrđa " . :lol:
Ako je dobar posao, neka ide momak, ali preko toga nikako ne treba preći pre svega zbog prešjednikovog zaklinjanja u sve sveto.Pa neka onda slobodno nastavi da se poigrava ugledom našeg kluba.A mogao je da ne izjavi ništa, na kraju će još reći da su ga navijači na to naterali.

No, da ne tvrdimo pazar, sačekajmo još malo, odavno u ovoj priči nema nikakve logike, mada bi morao da bude srećan kraj, ali pitanje je za koga i ko je ovde negativac, a ko pozitivac?
shecky

Post by shecky »

Ma tu ce biti fora sledeca: Prodali smo Mrdju Partizanu ,ja Bata, sam nazalost prekrsio obecanje i povlacim se iz kluba.
I ondak ce UO da izglasa ponistenje ostavke i bice opet sve po starom.
On ce naravno reci..pa eto ja sam hteo da odem al oni mi nisu dali.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

shecky wrote:Ma tu ce biti fora sledeca: Prodali smo Mrdju Partizanu ,ja Bata, sam nazalost prekrsio obecanje i povlacim se iz kluba.
I ondak ce UO da izglasa ponistenje ostavke i bice opet sve po starom.
On ce naravno reci..pa eto ja sam hteo da odem al oni mi nisu dali.
Uffff, Shecky, taman da te pohvalim, a ti onda zaseres u drugom delu. :D

Bice ovako

Mrdja ide na JNA, Bata preuzima krivicu na sebe i kobojagi odlazi iz kluba.

Gle cuda, na celo kluba dolazi Gajic ! :D

Znas nastavak price ? :lol:
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kakvi crni odlasci?Ne ide niko nigde.... dok se rate ne isplate... ljudi,ljubav je to... nisu svi oni.... KIZITO :lol:
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

shecky wrote:Ako bi mogli nekako dovesti ovog igraca ,

http://www.transfermarkt.de/de/evgen-ko ... 58949.html

ne bi mi smetalo da Mrdja ode u Partizan iako u principu ne bih voleo da ode kod grobara.

Ovaj mali rastura!
Shecky prijatelju, reprezentativac Ukrajine, igra u Dnjipru, koji je za nas zapadna Evropa...Taj transfer je verovatan, ko i da ce Bekam doci...

Imam i ja jedan nerealan, mali half HJK-a, Juhani Ojala, decko sabija, ekipa mu je ocaj, ali ko bi iz sampiona Finske presao u 5. ekipu Srbije...

http://en.wikipedia.org/wiki/Juhani_Ojala
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
aNS

Post by aNS »

Voja wrote:Kakvi crni odlasci?Ne ide niko nigde.... dok se rate ne isplate... ljudi,ljubav je to... nisu svi oni.... KIZITO :lol:
:rolll: :rolll:
Milan

Post by Milan »

ice wrote:ali preko toga nikako ne treba preći pre svega zbog prešjednikovog zaklinjanja u sve sveto.Pa neka onda slobodno nastavi da se poigrava ugledom našeg kluba.

Stvar je vrlo prosta. U slučaju da bilo koji naš igrač pod ugovorom pređe u partizan ili cz, Ratko Buturović se mora poneti časno i podneti ostavku.

A pošto se on i samo on za sve pita, biće zanimljivo (u slučaju da se ovaj transfer realizuje) čuti kako je do toga došlo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Mozda bude i ona prica - Moja je greska sto se nisam mesao u rad Pantelicu ali sad okrecem novi list ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
pedja67

Post by pedja67 »

Ja mislim da nije nerealno da mrdja predje u partizan : Bata ce reci kako nije mogao da odbije ponudu, bila je kao najbolja, plus imamo neki %, i da je morao da pristane jer da nije ga prodao, Mrdja bi otisao gratis za 6 meseci kao Kizito... Znaci, recice da je prodaja u interes Vojvodine ! :)))
Post Reply