1. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Ko prvi upisuje 3 boda?

Vojvodina
45
87%
Jagodina
0
No votes
Bratski po bod
7
13%

Total votes: 52

ice

Post by ice »

Nevernik wrote:Odlicna utakmica. Da su stolice malo udobnije, dusu dalo za popodnevnu dremku.

Glupo mi je da kritikujem/pljujem cisto radi kritike/pljuvanja, a vidim da ima dosta likova koji ce to da rade umesto mene.
Posto je ovo bila prva utakmica u sezoni, plus smo imali pet novih igraca u startnoj postavi, dacu im jos koju sansu.
Mada se iz aviona vidi da ce nam mnogo faliti dva igraca koji su najvise kritikovani na ovom forumu tokom prosle sezone.

Navucen pisanjem na forumu mislio da ce od Bilbije biti nesto :roll:
Zar zaista misliš da bi Tadić pokazao nešto više u ovakvoj igri u odnosu na Omarua i posle Stevanovića?Pa bar je on imao kredita ovde kao niko drugi, a tokom cele prošle sezone odigrao je jedino dobro na startu u Kuli i na Čukarici i posle u polufinalu kupa, uz nešto iznad proseka igru u Beču.I to je sve za celu sezonu ej?!

Ja mislim da se iz aviona vidi da nam fali pre svega Vuk Mitošević, a i Janko Tumbasević, kao i to da Brana Ilić nije ništa pokazao dok na klupi sedi Katai koji ima i bolji šut i bolji dribling od dotičnog.

Bilbija je i mene zaista razočarao, očekivao sam mnogo više, ali Jagodina izgleda nije BASK (a ko je za to kriv do vajna uprava) .
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Nevernik wrote:Odlicna utakmica. Da su stolice malo udobnije, dusu dalo za popodnevnu dremku.

Glupo mi je da kritikujem/pljujem cisto radi kritike/pljuvanja, a vidim da ima dosta likova koji ce to da rade umesto mene.
Posto je ovo bila prva utakmica u sezoni, plus smo imali pet novih igraca u startnoj postavi, dacu im jos koju sansu.
Mada se iz aviona vidi da ce nam mnogo faliti dva igraca koji su najvise kritikovani na ovom forumu tokom prosle sezone.

Navucen pisanjem na forumu mislio da ce od Bilbije biti nesto :roll:

Osecam da mislis na Tadica i Mrdju. Ja sam redovno kritikovao Tadica i nece mi uopste nedostajati. Uz Mrdju, Tadic je imao najvecu protekciju ,a odigrao je svega par dobrih utakmica. Par dobrih utakmica za vise sezona u kojima je bio permanentno prisutan u startnoj postavi. Sve da Brana Ilic ne pokaze nista, makar trci i trudi se i vec je time u mojim ocima bolji od Tadica.

Jedino mi moze nedostajati Mrdja iz zavrsnice prosle sezone, ostatak njegovih igara bas i nije za reklamu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Nisam se toliko iznenadio, jer sam glasao za bod na anketi. Pročitano još pre godinu dana, cela JSL zna kako protiv nas da izvuče minimum bod! Recept za bod protiv Vojvodine je prost:

- Prvo, bekovi ne idu napred, to samo u Voši vidim i krilni igrači nam ostaju sami, udvojeni, čak utrojeni, jer i njihov štoper ponekad dozvoli sebi luksuz da se priključi, jer je drugi ostao na napadaču. Može mu se jer ova 2 naša destruktivca ograničenih napadačkih kvaliteta ni ne pomišljaju da krenu napred. Apsurd, fenomen je da u toj situaciji naša 2 destruktivca na sredini ostaju nazad i pokrivaju ne znam koga? Napadi preko krila, koja su bez podrške iz centralnog veznog reda su bez teoretske šanse da se napravi višak i tako napravi prilika za centaršut ili eventualno šut iskosa. Ako hoćemo gol šansu, šta rade naši centralni veznjaci, zaboga zašto ne pomažu krilima i utrčavanjem u prostor naprave višak? Apsurdno mi je, koga to Meda ili Đura pokrivaju, ako već bekovi retko idu napred? Pa majku mu da li je problem otrčati i odvući jednog protivničkog igrača na sebe? Ne kritikujem toliko Ilića i Abubakara, momci se bore, ali ne mogu sami protiv minimum 2 igrača. To je samo Stjepa umeo, on je čak 5 hteo da proševi :D

- Drugo, prodor kroz sredinu sa igračima ograničenih fudbalskih kvaliteta, destruktivcima, Đurom i Medom je nemoguća misija. Kroz sredinu zbog destruktivaca, koji nemaju minimum minimuma napadačkih kvaliteta, mora "bunar" koje visoki protivnički štoperi sa lakoćom skidaju. Takvu muku smo cele prošle sezone gledali, bojim se da i ove.

Jedini vredni pohvala su Mojsov, koji pored dobrog pregleda i čitanja igre ima i brzinu i snagu. Kapiten Brkić apsolutno igrač utakmice i jako lepo se preporučio selektoru reprezentacije. Njih dvojica danas jedini pokazali da su kompletni igrači, koji poseduju kvalitet za Vojvodinu.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Nevernik

Post by Nevernik »

ice wrote:
Nevernik wrote:
Zar zaista misliš da bi Tadić pokazao nešto više u ovakvoj igri u odnosu na Omarua i posle Stevanovića?Pa bar je on imao kredita ovde kao niko drugi, a tokom cele prošle sezone odigrao je jedino dobro na startu u Kuli i na Čukarici i posle u polufinalu kupa, uz nešto iznad proseka igru u Beču.I to je sve za celu sezonu ej?!

Ja mislim da se iz aviona vidi da nam fali pre svega Vuk Mitošević, a i Janko Tumbasević, kao i to da Brana Ilić nije ništa pokazao dok na klupi sedi Katai koji ima i bolji šut i bolji dribling od dotičnog.

Bilbija je i mene zaista razočarao, očekivao sam mnogo više, ali Jagodina izgleda nije BASK (a ko je za to kriv do vajna uprava) .

Mislim da bi uradio.
Mnogo ljudi ovde ima neke simpatije/antipatije prema raznim igracima koje dovode do zamucivanja pogleda na realnost.
Sto ne znaci da je ovo sto ja pisem realno :D

Meni se cini da su i Tadic i Mrdja za ove sto su dovedeni kao njihove zamene igracine.
Sto nije kompliment za njih, nego vise sramota za nasa nova pojacanja.

Naravno to sve na osnovu prvog utiska. Neke od ovih momaka gledam po prvi put, zato sam i rekao da necu da ih kudim puno i dacu da im dam jos sansi.

A sto se tice Kataija i Mitosevica, mislim da nema forumasa koji ne bi voleo da ih vidi na terenu.
Nevernik

Post by Nevernik »

Lala sa zapada wrote:
Nevernik wrote:
Osecam da mislis na Tadica i Mrdju. Ja sam redovno kritikovao Tadica i nece mi uopste nedostajati. Uz Mrdju, Tadic je imao najvecu protekciju ,a odigrao je svega par dobrih utakmica. Par dobrih utakmica za vise sezona u kojima je bio permanentno prisutan u startnoj postavi. Sve da Brana Ilic ne pokaze nista, makar trci i trudi se i vec je time u mojim ocima bolji od Tadica.

Jedino mi moze nedostajati Mrdja iz zavrsnice prosle sezone, ostatak njegovih igara bas i nije za reklamu.
Ja i ne mislim da su Tadic i Mrdja za reklamu.
Samo da mi se cini da su ovi novi jos gori od njih. Zato i kazem da ce nam nedostajati.
ice

Post by ice »

Nevernik wrote:
ice wrote:
Nevernik wrote:

Mislim da bi uradio.
Mnogo ljudi ovde ima neke simpatije/antipatije prema raznim igracima koje dovode do zamucivanja pogleda na realnost.
Sto ne znaci da je ovo sto ja pisem realno :D

Meni se cini da su i Tadic i Mrdja za ove sto su dovedeni kao njihove zamene igracine.
Sto nije kompliment za njih, nego vise sramota za nasa nova pojacanja.

Naravno to sve na osnovu prvog utiska. Neke od ovih momaka gledam po prvi put, zato sam i rekao da necu da ih kudim puno i dacu da im dam jos sansi.

A sto se tice Kataija i Mitosevica, mislim da nema forumasa koji ne bi voleo da ih vidi na terenu.
Dobro, manje-više se razumemo iako naravno svako ne može imati isto mišljenje.
Samo, bar što se mene tiče, a verujem i ostalih forumaša, ne verujem da lične simpatije imaju bilo kakvog uticaja na stavove, što se najbolje vidi na primeru Mede.Kada je dobro igrao hvalili smo ga, sada kada igra loše normalno da niko neće napisati da igra dobro, već da će kritikovati njegovu igru.

Ali pre svega mislim da bi smo morali imati otprilike isto mišljenje po pitanju uprave jer je ona najveći krivac za sve loše što se dešava i nezadrživo vuče klub u propast, sve zarad svojih ličnih interesa.Uopšte nam se ne piše dobro i to nema nikakve veze sa kvalitetima pojedinih igrača i uigranošću ekipe.Jednostavno sa ovim ljudima na čelu kluba nema boljeg sutra i vreme je da svi izvučemo glavu iz zemlje i trgnemo se.Dosta su nas zamajavali i prodavali nam maglu.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

ice wrote:Zar zaista misliš da bi Tadić pokazao nešto više u ovakvoj igri u odnosu na Omarua i posle Stevanovića?Pa bar je on imao kredita ovde kao niko drugi, a tokom cele prošle sezone odigrao je jedino dobro na startu u Kuli i na Čukarici i posle u polufinalu kupa, uz nešto iznad proseka igru u Beču.I to je sve za celu sezonu ej?!
U jednom razgovoru sa jednim našim igračem, pre 2 godine, koji sada kod nas greje klupu na temu Dušan Tadić, odgovor na moje pitanje zbog čega on bolje igra za mladu reprezentaciju nego za Vojvodinu je bio: "U Vojvodini nema sa kim da igra". To sam lako uočio, jer Stojka koliko mu je forma dozvoljavala je mogao da mu pomaže i otuda dobre partije protiv Čuke, Hajduka i u Beču. Eto ga sad rastura u Groningenu. Nebitno je sada da li je to Tadić ili bilo ko na krilnoj poziciji, uzimam njega kao primer. Slična stvar se sada dešava ili će se dešavati sa Abubakarom, Branom, Kataijem i Bošketom dokle god budemo igrali sa ovako destruktivnim, napadački ograničenim veznim igračima i bekovima koji nedovoljno idu napred.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
21114

Post by 21114 »

Smirite malo strasti. Istina je da nam je uprava toliko jadna i toliko bez jasnog cilja da je treba usranom motkom oterati i zabraniti bilo kakvu funkciju u SD Vojvodina. Sa druge strane dosta nasih igraca je bilo pozvano u reprezentacije i nisu mogli da igraju. Jedu nam dzigericu na svakom strartu sezone, drugo kolo je za sedam dana videcemo sta se desava. Ovo bolje sto pre zaboraviti. Blagi horor danas na gradskom stadionu.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Mislim da je bilo dosta ove vaše kritike na račun naše Voše.

Jedno je jasno:

FK Vojvodina će u 2010-toj godini pa i posle nje biti jedan sasvim PROSEČAN KLUB za naše prilike (koje inače ne mogu biti gore).

FK Jagodina je danas održala čas modernog fudbala gde se na njihovom primeru na najlepši mogući način videlo kao se postavlja igra, kako se dobijaju SVI vazdušni dueli, kako se iz pet odigravanja lopte "iz prve" dolazi u gol šansu, kako se lopta gradi i samim tim dobija svaki duel pa makar se on završio i faulom.

FK Jagodina je danas pokazala koliko je tehnički "potkovanija" ekipa od SVIH (bez izuzetaka) igrača Vojvodine.

Smatram da je današnji nerešen rezultat IZUZETAN USPEH FK Vojvodine koja će se do kraja šampionata boriti za 7-8 poziciju na tabeli a to sa sobom povlači jedu važnu stvar koju svi treba da prihvatimo takva kakva je:

PRIHVATITI DA VOJVODINA NE MOŽE BOLJE OD OVOGA (NE! NI POSLE 5-OG NI POSLE 105-TOG KOLA JSL) I SAMIM TIM PRIHVATITI DA SU KOMENTARISANJA I DOPISIVANJA NAS FORUMAŠA UZALUDNA PO PITANJU BOLJITKA IGARA FK VOJVODINE. OVE GODINE JE VREDNO TO ŠTO NE MORAMO KIDATI ŽIVCE JER VERUJTE MI BIĆE NAS SVE MANJE I MANJE I MANJE I MANJE NA TRIBINI I NEĆE BITI LAKO NOSITI BREME SVIH KOJI BI ŽELELI DOBRO VOJVODINI A NEĆE BITI U STANJU DA GLEDAJU OVAJ LUZERSKI TIM.
ZATO...SAMO COOL 8)
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ice

Post by ice »

Neki kažu da ne vredi kritikovati jer ne možemo bolje, a neki da je početak i da će biti bolje.
Ali šta je sa upravom?
Pa ljudi ta uprava je upravo dobila NOVI POČETAK i svi mi smo tako hladno preko toga prešli kao da uopšte nema života u nama.Jesmo li svi mi postali prešjednikovi poltroni koje može da utiša kojekakvim šarenim lažama?
I dokle će oni sada da budu ovde i dokle će da traje ova cirkusijada?
Ako smo prosečni klub i ne možemo bolje, pa dajte da nas vode barem naši ljudi, igraju naša deca i da znamo na čemu smo.
Šta će nam skupi crnci i Gruzijci ako se mi malim zadovoljavamo i u stvari nemamo ambicije?
SVE JE TO OBIČNA DEMAGOGIJA I MASKARADA KOJOM DIRIGUJE GLAVNI DIRIGENT.Samo što dirigent ume da se dobro organizuje i " podmaže " gde treba tako da sve to može da izgleda gladac, a u stvari je debeli jadac.
ssnigd

Post by ssnigd »

Realno: Jagodina bila bolja i zasluzila je pobedu. Svaki njihov napad mi je mirisao na neku opasnost pred nasim golom i plus sto smo u odbrani(srednjaci+stoperi) jako lose zatvarali njihove igrace. Brka nas je iscupao + njihova nesmotrenost pred nasim golom.
Mi spori do zla Boga, ideje nema, kretanje bez lopte katastrofa, spicevi bez ijedne prave lopte, bez dva prava centarsuta(nastavak iz prethodnih sezona), i bod je puna kapa za ovakvu igru.

Vec u drugom kolu moraju da se urade velike promene u igrackom kadru u prvih 11, inace nista nismo naucili iz ovog danas srecnog rezultata.

Meda je u krizi, i sto kaze ice, mora da prestane da misli o tome sta drugi pricaju o njemu i da izbaci prepotentnost iz glave i da pocne da radi na psihi i da igra fudbal onako kako on zna. Guranje glave u pesak i misleci sve ce to proci cini sebi samo jos vece zlo, a sto je najgore cini to i Vosi. Naravno ovo nije nista licno protiv njega, nego za dobrobit kluba, a i njega samoga.

PS. Moram da kazem da me je mali Boske neprijatno iznenadio danas. Delovao mi je nekako uplaseno, kao da ga je trema previse sputala. Verujem u bolje :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
carlons

Post by carlons »

Mislim da ste malo preterali. Ko god se bavio bilo kojim sportom zna da su u prvim kolima svi spremni, ambiciozni i grizu. Samo jako slaba ekipa koja nema ni 11 solidnih igraca moze sebi da dozvoli da u prvom kolu dobije 3-4 komada. Kako takmicenje bude odmicalo tako ce stvari polako da dodju na svoje mesto. Najvaznije je ne gubiti utakmice, jer to stvara osecaj nepobedivosti, iako realno vise vredi igrati 3 za 3. Kad pocnu igraci da se povredjuju i da pauziraju zbog kartona (sto je neminovno) tada ce se videti koja ekipa ima kvalitetnije igrace i duzu klupu. Prvenstvo je dugo, svi igraci ce dobiti sansu, pa ko bude bolji vise ce igrati,...
ice

Post by ice »

Međutim, ista ova Jagodina je baš na startu prošle sezone pukla kod kuće od cigana sa 3:0.Po tome, brzo su prešli put od amaterske do superspremne ekipe.
Ja ipak mislim da je reč pre svega o amaterizmu rada naše uprave.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Carlos, lepo je to u prvim kolima svi grizu, ali kako to da vrlo cesto u premijerama bas nas ugrizu? Seti se samo kako smo prethodnih godina tradicionalno gubili od Borca na startu.

Mnogo vise od gubitka dva boda brine odsustvo sistema u igri, totalna anemicnost u igri.

Nemojmo biti naivni, nastavicemo mi da igramo sa dva defanzivna vezna, to je naredjenje sa vrha piramide. Bez obzira sto i malo dete vidi da je to pogubno, uprava u takvom sistemu vidi racunicu u vidu nekog buduceg transfera.

Bas kao sto ce Mitosevic i Katai nastaviti da greju klupu. Dobice sansu kada budemo 5. na tabeli i sa - 20 u odnosu na blizance. Naravno, u medjuvremenu ce uprava kupiti neki mec ( Borca ili tako neki rival) u kome cemo dobiti protivnika sa 3-0 ili 4-0. Cisto da dodamo jos jedan skalp, pored vec mnogih skalpova koje smo prikupili u pripremnim mecevima.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
shecky

Post by shecky »

Ne znam za vas ali meni ovo deluje kao namestena utakmica!
Sudija svaki dodir svira faul,ovi se izlezavaju ko da su na Strandu dok nasi i kad imaju sansu da krenu u kontru svi su na nasoj polovini!
Omaru? jel to onaj sa brojem 14? Ako je onda mora da ih ima dvoje posto onaj sto je igrao protiv Kule je za klasu bolji od ovog..
Mereba ,dao sam mu fore ali sad me sve vise nervira vuce se ko baba i nikad ne zna sta da radi kad je lopta kod njega..tako da 1nostavno igrali smo sa 9 igraca jer i Bilbija nije ama bas nista pokazao.
Vule borben ali tehnika mu je 0 tj. 00
Meda je bio borben ali dzaba..
Mojsov odlican Milovic pogubljen.
Antwi je bio sasvim dobar trcao je puno borio se sa odbranom Jagodine ,msm njegovih 5min igre je bilo vise od 45 od Bilbije.
Jedino ko je opravdao dres koji nosi je Brkic! Fantastican!
Po meni najveci krivac za ovo danas je uz trenera koji je postavio taktiku ko da igramo protiv Man Utd ,je nasa uprava koja nam je omogucila fantastice pripremne utakmice protiv renomiranih klubova!
Pa se jos i hvale kako nismo primili gol! svaka cast !
Ja bi voleo da smo igrali protiv Zenita ,Verdera ,HSV-a pa makar pukli od svi sa 5-0,ali moras da igras protiv jacih da bi bio bolji od slabijih inace spadas u ovu drugu grupu.
Naravno ceo ovaj komentar ima smisla jedino ako utakmica nije bila namestena.
Locked