Zar zaista misliš da bi Tadić pokazao nešto više u ovakvoj igri u odnosu na Omarua i posle Stevanovića?Pa bar je on imao kredita ovde kao niko drugi, a tokom cele prošle sezone odigrao je jedino dobro na startu u Kuli i na Čukarici i posle u polufinalu kupa, uz nešto iznad proseka igru u Beču.I to je sve za celu sezonu ej?!Nevernik wrote:Odlicna utakmica. Da su stolice malo udobnije, dusu dalo za popodnevnu dremku.
Glupo mi je da kritikujem/pljujem cisto radi kritike/pljuvanja, a vidim da ima dosta likova koji ce to da rade umesto mene.
Posto je ovo bila prva utakmica u sezoni, plus smo imali pet novih igraca u startnoj postavi, dacu im jos koju sansu.
Mada se iz aviona vidi da ce nam mnogo faliti dva igraca koji su najvise kritikovani na ovom forumu tokom prosle sezone.
Navucen pisanjem na forumu mislio da ce od Bilbije biti nesto
Ja mislim da se iz aviona vidi da nam fali pre svega Vuk Mitošević, a i Janko Tumbasević, kao i to da Brana Ilić nije ništa pokazao dok na klupi sedi Katai koji ima i bolji šut i bolji dribling od dotičnog.
Bilbija je i mene zaista razočarao, očekivao sam mnogo više, ali Jagodina izgleda nije BASK (a ko je za to kriv do vajna uprava) .