Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
Djumi

Post by Djumi »

Pehari su zaista prelepi :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Djumi wrote:Pehari su zaista prelepi :!:
Zeljafcv wrote:Prijatno sam iznenađen lepotom pehara! Siguran sam da će slavodobitnicima biti čast da ih poseduju. Bravo!

Konačno da i ja, uradim i kupim nešto "sa ukusom", koji inače ne posedujem, pa mi je drago da Vam se sviđaju pehari. Baš sam birao dobrano, a saradnja sa istim majstorom je nastavljena (i prošle godine kod istog smo pazarili i gravirali).

Slavodobitnici će biti počastvovani, u to ne sumnjam! Ovo se i radi zarad svih nas i FK Vojvodine!
mihailov

Post by mihailov »

Svaka cast,pehari su izuzetni :!:

Inace,dok gledam uspesnost ovih akcija,pada mi na pamet da ubacimo i trecu kategoriju-izbor za trenera godine i na taj nacin obradujemo ne samo igrace vec i sefove...a kako stvari stoje uskoro cemo u sezonskoj ponudi imati veci broj trenera neg' igraca :oops:
Napred Voso!
the Gari

Post by the Gari »

mihailov wrote:Svaka cast,pehari su izuzetni :!:

Inace,dok gledam uspesnost ovih akcija,pada mi na pamet da ubacimo i trecu kategoriju-izbor za trenera godine i na taj nacin obradujemo ne samo igrace vec i sefove...a kako stvari stoje uskoro cemo u sezonskoj ponudi imati veci broj trenera neg' igraca :oops:
:lol:

A možda dogodine i predsednika sezone :shock:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Moj predlog za sledecu sezonu je da se ne objavljuju trenutni rezultati posle svakog kola (mozda cak ni rezultate kola). Mnogi glasaju tako sto vide ko je u vrhu tabele od njihovih ljubimaca i onda njih forsiraju. Mislim da bi ovako bilo regularnije.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne bi bilo lose da se ubace(dodaju) nova pravila glasanja u temu sa pravilima.

Minimum glasaca je pomeren na pet i da je obavezan kratki komentar zasto se nekome dodeljuju bodovi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ssnigd

Post by ssnigd »

Cini mi se da mnogo manje ljudi ucestvuje u akciji igrac sezone nego prosle godine. Znali smo mi i da zadjemo i na cetvrtu, petu stranu na domacim tekmama, sada nemamo ni za dve pune stranice.
Ne razumem zasto ljudi ne dodju i ne dodele bodove onima koji su ih po njima i zasluzili.
Last edited by ssnigd on Wed Sep 01, 2010 1:03 am, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Trenutna tabela:

Image
1.Zeljko Brkic 4 boda
.A.Oumaru 4
.Jao Antwi 4
.Georgi Merebasvili 4
5.Danijel Mojsov 3

Veoma zanimljiv poredak za sada.... Da li su ovo i novi nosioci igre!?
Image
King

Post by King »

Još kad dodje Laza biće mrtva trka... :D
the Gari

Post by the Gari »

Voja wrote:Trenutna tabela:

Image
1.Zeljko Brkic 4 boda
.A.Oumaru 4
.Jao Antwi 4
.Georgi Merebasvili 4
5.Danijel Mojsov 3

Veoma zanimljiv poredak za sada.... Da li su ovo i novi nosioci igre!?
To sam i ja pomislio. Mnogi su kritikovali prelazne rokove, a na listi vode (osim naravno kapitena) manje više novi igrači. A takođe i (kome je to važno) stranci.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
aNS

Post by aNS »

Ја не знам шта се догађа са овом акциом? Јел толико тешко уз три имена написати коментар, или копирати нечији пост ако се слажеш са тиме?
Или људи више ни не прате Вошу.
dulajlo

Post by dulajlo »

malo ljudi sa fkvojvodina.com ide na gostovanja, izgleda.
aNS

Post by aNS »

Па дозвољено је да се гласа и ако се погледао само преглед утакмице, а пре је више људи гласало само на основу тога.
Passion

Post by Passion »

aNS wrote:Па дозвољено је да се гласа и ако се погледао само преглед утакмице, а пре је више људи гласало само на основу тога.
Pa ja sad na primer nisam nigde uhvatio pregled,tako da nisam hteo da dajem bodove po osnovu strelaca i asistenata....
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ssnigd

Post by ssnigd »

aNS wrote:Ја не знам шта се догађа са овом акциом? Јел толико тешко уз три имена написати коментар, или копирати нечији пост ако се слажеш са тиме?
Или људи више ни не прате Вошу.
Po meni, svaki post koji nema komentar obrazlozenja glasanja ne treba ni uracunavati. Ako smo se dogovorili da se ostavlja komentar, onda bi tako trebali svi da radimo, jer najmanje sto zelimo svi je da se ponovi ona situacija od prosle sezone. Tacnije svi osim Grofa, jer je njegov "komentar" naslovnoj strani :wink:

ps. inace ja ne glasam ako nisam bio na utakmici.
Gojko Kacar wrote:
Post Reply