Vec vidim sebe kako puncu (koji je navijac Ciganspora

Vosino vino za slavu.
Slava mu je u februaru tako da do tada moram iskopati bar jednu flasu
kako znam i umem.

Poštovani
"Vošina vina" su za sada isključivo komercijalnog karaktera i nema ih u prodaji...sve nove informacije imaćete na našem sajtu, sajtu FK Vojvodine i u javnim sredstvima informisanja
Zato što će degustacija i promocija biti 27.12. na "Novogodišnjem koktelu". Tek nakon toga će biti u prodaji (gde tačno, još se ne zna), što znači - naredne godine.Qr0nJa wrote:ovo je odgovor na pitanje koje sam poslao preko mail-a kada ce biti u prodaji Vosina vina:Poštovani
"Vošina vina" su za sada isključivo komercijalnog karaktera i nema ih u prodaji...sve nove informacije imaćete na našem sajtu, sajtu FK Vojvodine i u javnim sredstvima informisanja
Mislim da bi trebalo ići na kvalitet vina (i pratećih faktora) i insistirati na takvom imidžu proizvoda.Tu pre svega mislim na jedan ozbiljniji redizajn etikete i flaše (da ne bude sindikalnog izgleda, kao da smo kupili flašu kuvanog paradajza), pa čak i na sam naziv vina.Grof Žekula wrote: Inače - cena će biti vrlo prihvatljiva (da ne kažem popularna)!
Zvace te uciteljica na razgovorFriend wrote:uporan wrote:Možda će u nekom budućem izdanju, shodno demokratizaciji, pisati da su Stefan i Cane još i gay...
Šalim se, naravno.![]()
![]()
![]()
Kada budem imao decu,sigurno je da im ja neću dati da uče iz tih udžbenika,po cenu da mi deca dobiju loše ocene i da ih učiteljica šikanira jer ne navijaju za nk zvjezdu ili nk pjartizan.