Lista zelja igraca od strane navijaca...

Nasty boy

Post by Nasty boy »

dejan wrote:Ivan Tasic je slobodan igrac
Njega bi voleo da vidim u Vojvodini,ali mislim da su za to male sanse!
Nadam se je Davidov danas potpisao za Vojvodinu!S'obzirom na situaciju u klubu to bi bila odlicna vest! 8)
Ja sam japi Image,a ti?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Davidov nije potpisao za Vojvodinu :!: Ima ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati :!:

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ogi
Administrator

Re: Milan Djuricic

Post by ogi »

Djumi wrote:Davidov nije potpisao za Vojvodinu :!: Ima ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati :!:
Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

ogi wrote:
Djumi wrote:Davidov nije potpisao za Vojvodinu :!: Ima ponudu iz inostranstva.Videcemo sta ce se desavati :!:
Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.
jedva cekam subotu da nastavimo sa pozdravima dok je igrao u Kuli
Djumi

Post by Djumi »

ogi wrote:
Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novca :!:
Image
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Djumi wrote:
ogi wrote:
Borac je zaista potrosio mnogo novca na dovodjenje igraca ali to nemora nista da znaci.Davidov jeste presao u Cacak i mogu Vam reci da sam mnogo tuzan zbog toga.Dobio je duplo vise novca :!:
Image
Pa to ispade ko da je za Borac potpisao sam krem svetskog fudbala,nema alibija,nema pravdanja za neuspeh u subotu....SAMO POBEDA DOLAZI U OBZIR i o njoj se jedino moze pricati!!!
I sad mu tu na forumu napravismo od Davidova igracinu,pa mi smo mu digli cenu za duplo sa nasom pricom...Nece taj dati vise od 4 gola za celu sezonu za Cacak,a namestiti 3.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Stara Gardo nemam nameru da trazim alibi,zato sam i rekao da nemora nista da znaci sto su doveli dosta igraca.Pobeda nas i interesuje. :!:

Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meni bi bilo i glupo da je sad dosao i zaigrao protiv Cacka,i tako oduzeo mesto nekome ko je cele pripreme odradio u nasoj zemlji,a sa drugim klubom bi mogao i vani ici!!!!!
Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Voja wrote:Meni bi bilo i glupo da je sad dosao i zaigrao protiv Cacka,i tako oduzeo mesto nekome ko je cele pripreme odradio u nasoj zemlji,a sa drugim klubom bi mogao i vani ici!!!!!
Image
Bas si me utesio Vojo :!:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Djumi wrote:Stara Gardo nemam nameru da trazim alibi,zato sam i rekao da nemora nista da znaci sto su doveli dosta igraca.Pobeda nas i interesuje. :!:

Image
I rasprava ovde na forumu treba da bude,da li ce im MJ dati 3 gola ili svih 5,a ne da se plasimo Borca iz Cacka,pa sta cemo onda kad nam budu dolazili Javori,Zemuni,Zete,Jedinstva i bratstva,Vozdovacki radnicki iz Zeleznika...Gazimo redom...Prvih 5 kola,12 bodova,sve ispod je neuspeh za mene!

Treneru nista licno!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stara Garda wrote:Prvih 5 kola,12 bodova,sve ispod je neuspeh za mene!

Treneru nista licno!
Bio covek kod Prijatelja na casovima :lol:

Nego stvarno,Djumi ja sam se uvek zalagao da ostanes trener Vose,tj. da ti se da sansa.... mislim da si je sada dobio i na tebi je da nam pokazes u ovom prvom delu sezone sta znas!!!!

I jos nesto: I da ti je Marko ime,kod nas neces imati kredite ukoliko ih ne zasluzis :D
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Voja wrote:Meni bi bilo i glupo da je sad dosao i zaigrao protiv Cacka,i tako oduzeo mesto nekome ko je cele pripreme odradio u nasoj zemlji,a sa drugim klubom bi mogao i vani ici!!!!!
Ne samo to, ispala je prica ko da dolazi Ronaldinjo e ne tamo neki Davidov. Nisam hteo odmah da lajem zbog mira u kuci ali jedno je sigurno da Davidov nije bolji igrac od Franca a ruku na srce u novom sistemu igre Franc nama uopste ne nedostaje! Zato pisite psovke,smisljajte uvrede pa da napravimo Davidovu pakao u subotu!!!! :twisted: :twisted:
slavko

Post by slavko »

Djumi wrote:
ogi wrote:
Image
Pa koliko smo mu to mi nudili a koliko je ta polovina vise koju je dobio! Djumi posto znash da je duplo,koliko je polovina te sume??? :)))
XAXAX,ZBUNIH VAS SVE PITANJEM,SORRY... 8) :?:

Ali stvarno-Borac Cacak...uzas... Mada,kad gledas-VELJA,pa onda MILENKO KOSTIC...imju para i za bacanje! :roll:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
BondNS

Post by BondNS »

Davidov jeste dobar igrač, možda nije bolji od Franca (možda i jeste u odnosu na neke Francove partije), ali je u svakom slučaju bolji od većine naših igrača, to garantujem. Da on nije pojačanje, klub nebi ni pregovarao sa njim, tako da priče da on nije neki igrač ne piju vodu, bar ne kod mene. Jednostavo priznajmo da smo izgubili ovu bitku, izgubili smo igrača koji bi nam značio i to od Borca iz Čačka. Ovo samo potvrđuje činjenicu da imamo nesposobnu upravu, jer kada u gradu koji ima 400.000 stanovnika i veliki broj uspešnih preduzetnika, oni nisu u stanju da pronađu stabilnog sponzora (makar jednog), mislim da nema potrebe da dalje raspravljamo.

Zato sada umesto F.K. Vojvodina NIS-NAFTAGAS, mi imamo K.K. Vojvodina NIS-NAFTAGAS, umesto F.K. Vojvodina UNIVEREKSPORT, mi imamo R.K. Vojvodina UNIVEREKSPORT, umesto F.K. Vojvodina NOVOLIN, mi imamo O.K. Vojvodina NOVOLIN, ali ono što je najtužnije, umesto F.K. Vojvodina Pivara MB, postoji Partizan Pivara MB.

Hoćete još? Nema problema, ja mogu do sutra... Znam da zvuči skrnavo, ali "MISLITE O TOME". Sa LOPOVIMA i NESPOSOBNIMA niko neće da radi!!!!
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Djumi

Post by Djumi »

slavko wrote:
Djumi wrote:
ogi wrote: Ispade da je Cacak u inostranstvu, jer je Davidov presao u Borac. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Neka nam je Bog na pomoci u subotu.
Image
Pa koliko smo mu to mi nudili a koliko je ta polovina vise koju je dobio! Djumi posto znash da je duplo,koliko je polovina te sume??? :)))
XAXAX,ZBUNIH VAS SVE PITANJEM,SORRY... 8) :?:

Ali stvarno-Borac Cacak...uzas... Mada,kad gledas-VELJA,pa onda MILENKO KOSTIC...imju para i za bacanje! :roll:
Ma Vosa je njemu nudila dobre uslove(solidne).Ali Borac se ove sezone otvorio opasno(finansijski).Vise me brine taj deo nego Borac kao Borac :!:
Image
Locked