Somborac wrote:Da li je Saladin otisao u CG i sta ce se sa njim desavati? Rabren i ostali nisu u stanju ni jednu vizu da srede, a izgleda ni pripremne utakmice! Ukoliko bude slaba forma na startu, znamo na ciju adresu treba da se salje krivica!
Ovo nema veze ni sa Rabrenom, niti sa Upravom, niti sa FK Vojvodinom...VEĆ SA ZAKONOM REPUBLIKE CRNE GORE! Ne vidim ni jedan razlog zašto napadati nekoga, ko sa tim nema nikakve veze, pa samim tim nije mogao ništa zgrešiti (što se ovoga slučaja direktno tiče, za ostalo nemam nameru nikoga da branim).
Naime - Saladin (niti bilo koji drugi igrač) ne može da dobije vizu AKO NIJE PROFESIONALNIM UGOVOROM VEZAN ZA KLUB! Samo tako mu se računa da ima mesto prebivališta što je USLOV za izdavanje vize. On je dobio boravišnu vizu Republike Srbije na osnovu pozivnog pisma, a da je hteo da putuje u CG, morao je da izvadi sam vizu u Etiopiji (ili u najbližem konzulatu CG, ako to u Africi postoji).
Druga je stvar da li je on trebao da dođe ranije, kasnije...ali na pripreme NE MOŽE, jer vizu NEĆE dobiti od države (bilo koje) dok god ne potpiše ugovor! Da li će to učiniti, ostaje nam da čekamo i vidimo...Bar dok ga Milinković ne proveri po povratku iz CG, ako Saladin ima nameru da čeka (a lično znam da ima, tj da ostaje u NS do daljnjeg)...Složićete se, bar u tome, da je dobro što mi ne potpisujemo s nekim igračem ugovor, samo da bi ga vodili na pripreme...