Ja bi voleo kad bi pokusali da dovedemo Seltik,ipak je dvomec sa njima najznacajniji u nasoj istoriji,bar kad su u pitanju evropski mecevi.A i oni su te godine osvojili Kup sampiona i mi smo im na tom pobednickom putu bili najtezi protivnik tako da verujem da bi postojale velike sanse za njihov pozitivan odgovor.Sto se tice Mihajlovica,nema smisla da ga vredjamo,ako zeli da pomogne neka pomogne.Nisam pristalica savremenog fudbala i onoga sto on donosi,ali ipak Inter je Inter i samim tim ne treba isticati koliko je znacajno za klub i njegovu afirmaciju u sirim okvirima dolazak jednog tako mocnog kluba.Sto se tice Slavije tu dileme nema,treba uciniti sve da i oni budu deo proslave!!!
Ako se toliko kunemo u tradiciju (a većina nas to radi), nema onda šta da se priča o raznim Interima, Hamburzima..., samo Slavija iz Praga dolazi u obzir. Možda manje zvučno ime za debeloguzane Novog Sada, koji bi preplavili Karađorđe u slučaju da im siniša mihajlović dovede Intera, ali svakako najlepši protivnik za sve iskrene zaljubljenike u Vošu.
Samo Slavija Prag (kako reče Milan) dolazi u obzir - bez rasprave.
Ako će biti jedna utakmica, dakle, onda znamo ko će nam uveličati Stogodišnjicu postojanja ( predigra Šajkaš iz Kovilja- Vojvodina Drugi tim).
Međutim, ako se planira (trodnevni) turnir (triagonal), onda bi se potpuno složio sa Antoniom Kasanom (Seltik, kao treći učesnik).
Ako se planira dvodnevni turnir, onda bih voleo da vidim Gojka, Laneta i Krasića (sa svojim timovima) na našem Stadionu, uz neizostavnu Slaviju, a ne ponovo Inter i Sinišu (bili su već - onomad).
Last edited by Turija on Mon Feb 28, 2011 8:36 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Šajkaš Kovilj, Glasgow Celtic FC, SK Slavia Praha, FK Vojvodina. Zašto našem istorijski neizostavnom klubu iz Kovilja ne bi obezbedili dve ogromne utakmice, protiv Slavije i Seltika? I to možda baš u Kovilju?