Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Post by budababa »

Prosto neverovatno, kukamo dvadeset godina, a sad će za jedno proleće da reše sve :lol: Voša, nikad ne znaš na čemu si. Ali, hajde da ipak sačekamo. :wink:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
torrente

Post by torrente »

Konačno da je neko uslisio nase molbe i predloge koji se protezu po ovom,ali i po drugim forumima vezano za Shop itd...
Sto bi rek'o Bob Rock ;prosto za nepovjerovati... :lol:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
djape_ns

Post by djape_ns »

Sve se bojim da se radujem, da ne ureknem nesto.

Pomozi Boze!

:lol:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
igoork

Post by igoork »

Da li je moguce da je kompletna nasa uprava do sada samo ladila j**a i od jednom poceli ljudi da rade punom parom u svim segmentima??? :shock:
torrente

Post by torrente »

Pa vidis da je moguce... :!: :?:
ristoo7

Post by ristoo7 »

Док не видим не верујем.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Blize li se to neki izbori, kad se odjednom tako lako otvaraju neka vrata koja su vec dve decenije za nas bila zakljucana?

Samo da ne bude da i ti izbori prodju pa da svi zapoceti radovi naprasno stanu a mi opet ostanemo ni na nebu ni na zemlji... :roll:
uporan

Post by uporan »

Radoye wrote:Blize li se to neki izbori, kad se odjednom tako lako otvaraju neka vrata koja su vec dve decenije za nas bila zakljucana?
Bliže :wink:
UH!
Turija

Post by Turija »

vojvodina jedna jedina wrote:U poslednje vreme lepe vesti prate jednu drugu.

Neka samo tako nastave...
:!:
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Avangarda

Post by Avangarda »

Пријатељи да ли је ово преломна година која ће битно променити даљу будућност клуба?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
the Gari

Post by the Gari »

Radoye wrote:Blize li se to neki izbori, kad se odjednom tako lako otvaraju neka vrata koja su vec dve decenije za nas bila zakljucana?

Samo da ne bude da i ti izbori prodju pa da svi zapoceti radovi naprasno stanu a mi opet ostanemo ni na nebu ni na zemlji... :roll:
Ta mogućnost uvek postoji, ali hajde da ne kvarimo trenutak :)

Nego, ja sam i cele one priče oko stadiona nešto drugo zaključio. Ja sam odavno prestao da verujem da političari javno govore i rade ono za šta se intimno zaista zalažu, ali sam isto tako ubeđen da vrlo dobro planiraju svoj javni nastup i da se ponašaju tako kako bi to njihova ciljna grupa najviše volela. Ako su tri vrlo bitna šrafa u funkcionisanju grada javno došla da se slikaju sa šalovima Vojvodine, to mi govori da imaju podatke kako je naš klub konačno voljen i popularan u gradu. Da je Novi Sad stvarno "njihov" kako tvrde "oni", ne bi se političari šepurili s našim šalovima. :deal:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
torrente

Post by torrente »

Ne znam gde da postavim ovo pitanje, ali...
Jutros me je zvao prijatelj iz Surčina koji bi hteo da kupi Vojvodinin dres, ali ne crveno beli nego onaj kada smo izmasakrirali zvezdu, tj. onaj zlatni za kosim crveno belim prugama?! E sad da li mi iko moze pomoci :?:
dapokalypto

Post by dapokalypto »

torrente wrote:ne znam gde da postavim ovo pitanje,ali...
Jutros me je zvao prijatelj iz Surčina koji bi hteo da kupi Vojvodinin dres,ali ne crveno beli nego onaj kada smo izmasakrirali zvezdu .Tj onaj zlatni za kosim crveno belim prugama?!e sad da li mi iko moze pomoci... :?:
Cisto sumnjam da ces takav naci, ali mozes probati na novom naselju kod crkve ima prodavnica Joma opreme. Ima standardno crveno-beli i cini mi se da sam video skroz crveni. Na spensu kod murketa sam neki dan bio i nemaju nista od nase opreme ako me vid dobro sluzi..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Buca

Post by Buca »

To je naai dres,takvih vise nema,sem mozda ako je zaostao koji u njihovoj prodavnici tamo kod karibika kod spensa mada cisto sumnjam.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
One and only

Post by One and only »

Odem danas do mts-a da raskinem ugovor i pita me zaposlena koji je razlog raskida. Sve joj lepo kazem i zena se bas iznenadila. Naravno ona je u tom obrascu navela razlo koji sam i rekao, pa sam makar uradio nesto i dobro je da ce ovi iz beograda ako uopste i citaju to saznati da postoje ljudi koji ne simpatisu bas ta dva drzavna projekta. Izgleda sam prvi koji je to naveo kao razlog, al' nadam se da ima jos ljudi koji ce isto to uciniti. :wink:
Lav i mts nikada :D
United of Vojvodina
Post Reply