Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Post by slanobarac »

Zoran Milinković je oličenje lepo vaspitanog i kulturnog gospodina upravo onakvog kakvo "stara dama" i zaslužuje.Upravo,znate šta vam je činiti a na nama navijačima je da se ovom ćutljivom čoveku odužimo već u sredu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Svakako, najbolji momenat za docek na nogama je izlazak Zora Milnkovica na teren pre pocetka 1. poluvremena.

Mi na zapadu moramo da polozimo taj ispit sa ocenom 10

:!:
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Mora da se ori:

"Kiza Milinkovic sala la lala, Kiza Milinkovic sala la lalala..." 8)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Eh, kad bi bilo moguce, da jedan trener dugorocno ostane kod nas - da bude nas Ser Aleks Ferguson - di bi nam bio kraj! 8)
rula

Post by rula »

Buca

Post by Buca »

Kako ide ona fora...
"Jednom prilikom Prosinecki je izjavio da ga je Bog fudbala poslao na Zemlju da nauci ljude ovu igru. Kad je to cuo posle par trenutaka gledanja u patos, Milinkovic je odgovorio -pa nisam ja nikog poslao- " 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
ice

Post by ice »

Radoye wrote:Eh, kad bi bilo moguce, da jedan trener dugorocno ostane kod nas - da bude nas Ser Aleks Ferguson - di bi nam bio kraj! 8)
Pa zar ne znaš da su ovi naši subotnji protivnici do juče imali svog "ser Aleksa"? :lol: :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:
Radoye wrote:Eh, kad bi bilo moguce, da jedan trener dugorocno ostane kod nas - da bude nas Ser Aleks Ferguson - di bi nam bio kraj! 8)
Pa zar ne znaš da su ovi naši subotnji protivnici do juče imali svog "ser Aleksa"? :lol: :lol:
Eh, jedno je biti "Ser Aleks" na recima - tako i moja baba moze da bude trener :lol: - a sasvim druga stvar opstati na klupi jednog kluba skoro cetvrt veka!

Puno bi bilo traziti od kize da nam ostane bas toliko ali bilo bi lepo da nastavimo saradnju bar jedno 5 sezona minimum. A zasto ne i svih 10 - eto lepog okruglog broja! :D
Friend

Post by Friend »

lazarr

Post by lazarr »

Kada "Ser Kiza" onim svojim laganim hodom, zamisljenog pogleda u svoje cipele, proseta od svlacionica prema svojoj klupi, zapad a i ceo stadion treba da se ori od aplauza. Nek vidi covek da cenimo ono sto radi. Siguran sam da nema coveka imunog na podrsku i aplauze pa makar bio i tako skroman kao nas Kiza.
DUB

Post by DUB »

http://www.nacionalnigradjanski.com/spo ... -realnost/

deo texta:
"... Posle utakmice trener Zoran Milinković rekao nam je da ne smemo da se opuštamo, već da do kraja prvenstva igramo ovako. Ali i njemu se malkice brk smešio."
:D
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
djape_ns

Post by djape_ns »

Dosao sam sebi tek sada od utakmice!

Sto se tice naseg trenera, svoje misljenje cu iskazati u sredu, nadam se kao i vecina forumasa!

A sto se tice ''njinih'' nadao sam se da cemo nastaviti niz Bajevic, Hristic, Stevanovic-plavi, sa imenom Stanojevic, al dobro imamo i 11.maj! Za sad je dobro i samo Adiju sto smo im oterali.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

U Sportu spekulisu da bi Stanojevic na kraju sezone mogao da dobije otkaz.Kao jedan od kandidata da ga zameni spominje se i Milinkovic.Pocelo je...
ice

Post by ice »

Sad mi na pamet pade još jedan detalj vezan za Milinkovića.
Da li se sećate kako je na početku sezone nova pozajmica Stevanovića već bila gotova stvar, ali se Kiza tome usprotivio i zadržao ga ovde?
Stevanović mu verovatno baš nije bio na oku dok je igrao u BIH, a on bio trener Spartaka, ali eto, ko zna-zna.
Ajde da dočekamo ovog čoveka koji se i u subotu na prvom mestu zahvalio našim navijačima, kako to dolikuje navijačima stare dame srpskog fudbala.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice

Post by ice »

http://www.nacionalnigradjanski.com/spo ... -kolegama/

Eto kako se ponaša pravi gospodin čovek!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply